Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לנתק את שני הצינורות כדי שתהיה זרימה של מים, רק תבדוק בוודאות שאלו הצינורות שקיימים אצלך.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפני שאתה רץ לעשות איזו פעולה, האם הרכב מגיע לטמפרטורת עבודה?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

האוטו לא נסע ככה שהוא לא חם .

1.ניתקתי את הצינורות וחיברתי לצינור אחד את המים (חיברתי לצינור כניסה)

2.מים זורמים נהדר

3.חימום לא עובד אבל אני זוכר שקראתי שצריך להשים את המזגן על מצב חימום או משהו כזה וככה לנקות אני צודק / טועה?

4.המזגן עדין לא מחמם

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

פורסם

1. קרא את תגובתיי הקודמות

2. המזגן לא מחמם !! עלייך לנסוע כ-100 מטר לפחות בהילוך ראשון בכדי שנוזל הקירור יתחמם ורק לאחר מכן תתחיל לחוש אוויר חם יוצא מפתחי האיוורור

איזה כייף לי :)

פורסם

נסעתי האוטו חם ועדין אין חום מהמזגן ברכב.

ויש לי מין צינור קרוע שיוצא מהמנוע אם אני זוכר טוב ומחובר לפילטר אויר אני יעלה תמונה שלו מחר .

והרדיאטור חימום עובד (קראתי והבנתי שאם אחרי נסיעה הצינורות שצריך לנתק כדי לשטוף .חמות אז זה אומר שהחימום עובד.)

מה זה עוד יכול להיות

VOLVO S60 2.4

פורסם
נסעתי האוטו חם ועדין אין חום מהמזגן ברכב.

ויש לי מין צינור קרוע שיוצא מהמנוע אם אני זוכר טוב ומחובר לפילטר אויר אני יעלה תמונה שלו מחר .

והרדיאטור חימום עובד (קראתי והבנתי שאם אחרי נסיעה הצינורות שצריך לנתק כדי לשטוף .חמות אז זה אומר שהחימום עובד.)

מה זה עוד יכול להיות

משאלותייך אני מסיק שהידע שלך במכונאות דל ביותר לכן המלצתי קפוץ למוסך לשם טיפול בבעיה בצורה מקצועית.

אי ניקוז אוויר בצורה נכונה בדגמים מסויימים עלולה להוביל להתחממות המנוע ופריצת אטם ראש מנוע = חור בכיס

איזה כייף לי :)

פורסם
גם לי יש את אותה הבעיה , יש לי איביזה שנת 99

והאוטו מתקרר בזמן נסיעה מהירה מה יכולה להיות הבעיה ?

יתכן והטרמוסטט ברכבך נתפס במצב פתוח או שלא קיים בכלל טרמוסטט.

האם המאווררים פועלים מיד עם התנעת הרכב גם כשהוא קר?

פורסם

תיקון עשיתי טעות . הצינורות שניתקתי אלהם הזרמתי מים . אני כרגע עושה הכל שוב רק שוטף את החיבור הנכון שנימצא בקיר אש

VOLVO S60 2.4

פורסם
יתכן והטרמוסטט ברכבך נתפס במצב פתוח או שלא קיים בכלל טרמוסטט.

האם המאווררים פועלים מיד עם התנעת הרכב גם כשהוא קר?

לא הם לא פועלים מיד עם התנעת הרכב, רק אם המזגן דולק אם פועלים

גם הרכב לא מתקרר סתם כך רק בנסיעה מהירה

פורסם
תיקון עשיתי טעות . הצינורות שניתקתי אלהם הזרמתי מים . אני כרגע עושה הכל שוב רק שוטף את החיבור הנכון שנימצא בקיר אש

הכנסת מים לצינורות שהולכים לכיוון המנוע ולא לתוך קיר האש?

פורסם

כן לצערי למרות שזה לא עשה כלום עשיתי זאת ממש חלש(כן שפך טיפה מי קירור אדומים שהייו)

אבל עכשיו שטפתי את החיבורים בקיר האש וזהו תודה רבה לכולם .

למרות שאני בכל זאת רוצה לשטוף את זה בלחץ אויר כמו שמרק הציע שינקה טוב.

VOLVO S60 2.4

פורסם
לא הם לא פועלים מיד עם התנעת הרכב, רק אם המזגן דולק אם פועלים

גם הרכב לא מתקרר סתם כך רק בנסיעה מהירה

אם כך אז כמו שאמרתי קודם הטרמוסטט שלך תפוס או כלל לא קיים, נוזל הקירור נכנס כל הזמן לרדיאטור כתוצאה מיכך הוא מתקרר גם במצב שאין צורך בכך. בנסיעה מהירה התהליך מהיא יותר, ונוזל הקירור מקרר את המנוע יתר על המידה. יש צורך להחליף טרמוסטט, או להוסיף אם לא קיים כזה.

פורסם
כן לצערי למרות שזה לא עשה כלום עשיתי זאת ממש חלש(כן שפך טיפה מי קירור אדומים שהייו)

אבל עכשיו שטפתי את החיבורים בקיר האש וזהו תודה רבה לכולם .

למרות שאני בכל זאת רוצה לשטוף את זה בלחץ אויר כמו שמרק הציע שינקה טוב.

מה קורה עם החימום? הוא חזר?

• תוכן חדש...