Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גדישה ב-30 PSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אביתר דבר אלי מה זאת אומרת פיוז?

אתה מדבר מנסיון או תאורתית?

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מעניין שאף אחד לא הזכיר שעל מנת לעבור 100 קמ"ש ממשיכים לתת סטרטר תוך כדי.... ולא ולא נהגתי על אחד כזה אף פעם....

אחרי זה שואלים למה חיילים עושים תאונות, תושיבו ילד בן 18 על 250 כוח סוס וזאת התוצאה.

פעם נסעתי עם חייל שהשתמש באותה שיטה עם הסטרטר כל כיכר שראינו הוא עשה דריפט

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

no-speed-limet אז השם לא תמיד עובד אה..

אביתר שיטת הפיוז מוכרת עדיף לא להפיץ , לא נראה לי שכדאי שפותח השירשור יעשה עוד נסיונות

בכביש לאור נסיונו הקודם.

פורסם

אל תדעגו אני את הלקח שלי למדתי חבל שהיה צריך לקרות משהו אבל למדתי אני סתם רוצה לדעת בשביל הידע האישי שלי אז בבקשה עם אפשר להסביר לי?

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

עכשיו עניינתם אותי ניראה לי יום ראשון אני מתחיל לפרק את הרכב פיוז פיוז עד שאני יגיע.

חחח.

פורסם

תקרא את כול השרשור ותבין שלמדתי את זה על בשרי!

אז אני מבק רק מתוך התעניינות איזה פיוז מה למה רק לדעת.

אני לא ילךד בן 18 שבא לעשות דווינים אני רק רוצה לדעת בשביל הידע העצמי שלי.

יש ל תכונה כזאת שאני חייב לדעת כול מה שמעניין אותי אז בבקשה תגידו לי או שאני יבדוק לבד.

תחסכו לי את הכאב ראש של הבדיקה ופשוט תגידו לי בשביל הידע האישי שלי.

תודה מראש

פורסם

אף אחד לא יגיד לך אני חשמלאי רכב בצבא וכול הזמן הנהגים אצלנו משגעים אותו שנבטל להם את ההגבלה אבל לא כדי דבר ראשון עם יגלו שביטלתה את ההגבלה אתה תיהיה הרבה זמן בכלא ועד שגם תמצא עד הפיוז אתה תנתק חצי אותו ואפילו יותר חבל על הזמן שלך!

פורסם

כמו שאמרתי אני לא הולך לנתק כלום סתם בשביל הידע האישי שלי.

אני חודשיים לפני שיחרור לא רוצה דפוק ולא רוצה כלום, רוצה רק לדעת איפה זה!

פורסם

אף אחד לא יודע איפה זה במדיוק וגם עם משהו יודע ורצה להגיד לך שירשום לך בפרטי לא כול לנהג בצה"ל שקורא פה צריך לדעת איזה פיוז זה

• תוכן חדש...