Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שום דבר לא השתנה.

נהג חדש יכול להסיע 2 נוסעים, אם אתה מעל גיל 21 אז אתה יכול להסיע אוטו מלא גם אם אתה נהג חדש.

2 נוסעים כולל מלווה?

• תגובות 1.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם אתה נוסע עם נהג מלווה אתה יכול להסיע רכב מלא.

אז רגע לא הבנתי, 6 חודשים ראשונים אני נוסע עם מלווה אני יכול להסיע כמה שאני רוצה, ואח"כ?

פורסם

החוק החדש עוד לא נכנס, אבל נזרום עם זה.

עברת טסט, אתה עכשיו נהג חדש למשך שנתיים עכשיו בשנתיים האלה אסור לך להסיע יותר משני נוסעים, חוץ ממקרה שיש איתך נהג מלווה ברכב או שאתה בן 21+.

עכשיו החצי שנה מלווה אומרת שבשלושה חודשים הראשונים אתה חייב מלווה איתך במשך כל היום שזה אומר שאתה יכול להסיע כל הזמן אוטו מלא.

עכשיו בשלושת החודשים הנוספים אתה חייב מלווה מהשעה 21:00-06:00(אם אני לא טועה) אז בשעות שאתה בלי מלווה ויכול לנהוג לבד מותר לך להסיע שני נוסעים.

אחרי החצי שנה מותר לך להסיע שני נוסעים אלא אם כן יש איתך נהג מלווה או שאתה בן 21+ ואז מותר לך להסיע אוטו מלא.

פורסם
החוק החדש עוד לא נכנס, אבל נזרום עם זה.

עברת טסט, אתה עכשיו נהג חדש למשך שנתיים עכשיו בשנתיים האלה אסור לך להסיע יותר משני נוסעים, חוץ ממקרה שיש איתך נהג מלווה ברכב או שאתה בן 21+.

עכשיו החצי שנה מלווה אומרת שבשלושה חודשים הראשונים אתה חייב מלווה איתך במשך כל היום שזה אומר שאתה יכול להסיע כל הזמן אוטו מלא.

עכשיו בשלושת החודשים הנוספים אתה חייב מלווה מהשעה 21:00-06:00(אם אני לא טועה) אז בשעות שאתה בלי מלווה ויכול לנהוג לבד מותר לך להסיע שני נוסעים.

אחרי החצי שנה מותר לך להסיע שני נוסעים אלא אם כן יש איתך נהג מלווה או שאתה בן 21+ ואז מותר לך להסיע אוטו מלא.

תודה על התשובה :p

אתה צודק, החוק החדש לא נכנס אבל ימלאו לי 16 וחצי בספטמבר אז החוק החדש שאושר כבר יחול עליי..

לגבי השלושת החודשים האחרונים, הכוונה שמלווה צריך מהשעה 9 בערב עד השעה 6 בבוקר?

פורסם

החוק מדבר על זה שבמקום גיל 17 אז תוכל להוציא רישיון בגיל 16 ו9 חודשים.

אז אם רק בספטמבר אתה תהיה בן 16 וחצי זה לא עוזר לך, וכן מ9 בערב עד 6 בבוקר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אם מישהו מחפש ביטוח זול לנהגים חדשים + צעירים, אני ממליץ לכם על קידמי ביטוחים..

זולים בהרבה משאר החברות עם שירות מעולה..

פורסם
אם מישהו מחפש ביטוח זול לנהגים חדשים + צעירים, אני ממליץ לכם על קידמי ביטוחים..

זולים בהרבה משאר החברות עם שירות מעולה..

כמה אתה משלם?

פורסם

חובה מגיל 21, ג' מגיל 17 (בגלל שבשנתון שלי 92' רק החובה תופס מגיל 21 כרגע אז ג' הייתי חייב לעשות מגיל 17.)

גרירות שמשות והחלפת צמיגים משלמה סיקסט, הכל ביחד 4400.. מחברות אחרות זה התחיל מ5600 ורק עלה..

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שמעתי שנכנסו חוקים חדשים עכשיו, חצי שנה צריך מלווה? או כמו בפרסומת לנסוע את הזמן הזה עם מישהו מההורים? ואם אין אופציה כזאת אז יושבים בבית? מישהו יכול לשפוך קצת אור על מה שקורה עכשיו מבחינת החוקים?

פורסם

חוק המלווה החדש דורש ליוי של 50 שעות נהיגה מהם 20 שעות נהיגה בדרך ערונית,15 שעות בדרך שאינה ערונית ו15 שעות בלילה.

הליווי יתפרס לשישה חודשים כאשר בשלושה הראשונים הליווי יהיה יום ולילה ובשלושה האחרונים רק בלילה.

המללוה ידרש לחתום על שעות הלווי.

זה על קצה המזלג

יוסי

פורסם
חוק המלווה החדש דורש ליוי של 50 שעות נהיגה מהם 20 שעות נהיגה בדרך ערונית,15 שעות בדרך שאינה ערונית ו15 שעות בלילה.

הליווי יתפרס לשישה חודשים כאשר בשלושה הראשונים הליווי יהיה יום ולילה ובשלושה האחרונים רק בלילה.

המללוה ידרש לחתום על שעות הלווי.

זה על קצה המזלג

יוסי

ואיך הם הולכים לבדוק שזה אכן התבצע בפועל?

פורסם

כרגע זאת הבעיה הכי גדולה שלהם, הם מנסים להפחיד בצורה זאת או אחרת שמי שיחתום על עיוור ויתפס יקבל עונש.

השאלה הגדולה איך באמת ידעו את זה.

יוסי

• תוכן חדש...