Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן. כל עוד יש מלווה, או מי שיכול להחשב מלווה, מותר להסיע רכב מלא.

*גם אם אתה אחרי תקופת המלווה (יש לך רשיון שנה וחצי נגיד), אתה יכול להסיע רכב מלא במידה ויש מי שיכול להחשב מלווה ברכב. בתנאי שהמלווה "כשיר לנהיגה", כלומר, לא שתה אלכוהול, לא תחת השפעת סמים או תרופות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 1.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כן. כל עוד יש מלווה, או מי שיכול להחשב מלווה, מותר להסיע רכב מלא.

בתנאי שהמלווה "כשיר לנהיגה", כלומר, לא שתה אלכוהול, לא תחת השפעת סמים או תרופות.

ויושב לידך

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני באמת שמח שמדינת ישראל מכניסה כאלה חוקים. כי ילדים היום כבר לא אחראיים ולא מבינים מה יש להם בידיים.

אני חושב שכל שנה צריך להיות מבחן לנהגים לראות שהם מסוגלים לנהוג. פשוט מזעזע מה שקורה היום.

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש כאן ויש לי שאלה בנוגע לתוקף הרשיון לאחר תשלום האגרה עבור חידושו, עם סיום תקופת הנהג החדש.

עברתי את הטסט בינואר 2011 ולפני כשלושה שבועות הגיעה דרישה לתשלום אגרת חידוש הרשיון עם רשיון זמני שבתוקף החל מרגע התשלום. לפי מה שידוע לי, תוקף הרשיון החדש אמור להיות 5 שנים ומשום מה התוקף של הרשיון הזמני (וגם של הקבוע שכבר הגיע בדואר) הוא עד אפריל 2017 בלבד (בדיוק בתאריך יום ההולדת). זה לא אמור להיות עד 2018? :idea:

פורסם

כעקרון תאריך חידוש הרשיון נקבע לחודש הלידה שלך. אני הוצאתי בדצמבר 2005, חידשתי בנובמבר 2007 ובנומבר 2012 (הפעם כבר ל10 שנים).

ממה שאתה מספר אפשר להבין שהם הולכים ליום הולדת שקודם לתאריך ולא בהכרח באותה שנה, במקומך הייתי מתקשר למשרד הרישוי ומתעניין, למרות שבינינו - מעבר לעניין העקרוני, אין פה חשיבות רבה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תודה shellcase!

החידוש שביצעת בנובמבר 2011 היה יזום על-ידך או שנתבקשת לחדש, בדומה לדרישה שמגיעה בסמוך לסיום תקופת הנהג החדש?

פורסם

תקשיב ליפני שנה וחצי קיבלתי דוח על מהירות 70 בתוך העיר הוא נתן לי 250 שקל קנס ובלי נקודות הקיצור עוד חודש ניגמר לי הנהג חדש והגיע אליי מיכתב הביתה שאני צריך להגיע למשרד הרישוי הגעתי לשם והוא אמר לי תאוריה ועוד שנתיים נהג חדש השאלה שלי היא ככה השנתיים האלה מתווספות ומתחילות להיספר מרגע קבלת הדוח?

פורסם
תודה shellcase!

החידוש שביצעת בנובמבר 2011 היה יזום על-ידך או שנתבקשת לחדש, בדומה לדרישה שמגיעה בסמוך לסיום תקופת הנהג החדש?

נדרשתי לחדש, זאת אומרת התוקף הופיע לי על הרשיון, אבל גם קיבלתי מכתב, אם לא הייתי מחדש תוקף הרשיון שלי היה פג - ואז אני מסתכן בדו"ח (או במקרה הרע סירוב לכיסוי ע"י הביטוח)

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
ומה תגיד אין שום אפשרות להוריד את זה או משהו?

לא מכיר, ולדעתי לא. מכיר גם מישהו שבילה 6 שנים כנהג חדש.

מטעויות לומדים חביבי, בדוק אולי אתה יכול לנסות לערער, אבל נראה לי שזה לא יעזור לך.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

קיבלתי את הרישיון החדש לפני שניגמרו לי השנתיים של הנהג חדש. הוא כבר שולם והכל תקין האם הוא ניכנס לתוקף? אני יכול להסיע יותר מ2 אנשים? או שאני צריך לחכות לתאריך שרשום על הרישיון הישן?

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם
לחכות שהתאריך בו עברת את הטסט יגיע והחל מה 00:00 של היום לאחר-מכן, אתה נהג pr0.

זה לא ב15 לחודש שבו עברתי את הטסט? עברתי ב4.2.11 וכתוב לי ליד 15.2.13, זה לא התאריך?

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

אם קיבלת את הרשיון החדש ושילמת עליו, הוא תקף ועלייך לפעול לפי מגבלותיו.

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...