Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי גם עוד שאלה, שחיפשתי ולא מצאתי תשובה מדויקת.

האם אם צריך לשלם על ביטוח חובה לנהג צעיר כדי להיות חוקי ומסודר אם יתפוס אותי שוטר?

אם לא עשיתי ביטוח חובה על נהג צעיר ונהגתי ברכב של ההורים שיש להם חובה+מקיף לנהגים מגיל 24 ומעלה אז הביטוח מאפשר לי לנהוג אבל אני לא מכוסה או שאסור לי לנהוג בכלל בלי ביטוח חובה לנהג צעיר?

נזכרתי לציין כי אני נהג בן 17 ויש לי רשיון 3 ימים בלבד .

תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

מבחינת השוטר זאת לא בעיה. כל עוד יש תעודת ביטוח חובה בתוקף לרכב לא תיהיה בעיה, אף שוטר לא יתקשר לחברת הביטוח כדי לבדוק האם אתה מכוסה בפוליסה.

הבעיה שלך תיהיה במקרה של, חלילה וחס, תאונה עם נפגעים בגוף. במקרה כזה חברת הביטוח תנסה להתנער מחובתה לשלם פיצויים לנפגעים ואתה עלול למצוא את עצמך במאבק משפטי ארוך עם חברת הביטוח שבסופו תצטרך לשלם סכומי כסף אדירים מכיסך הפרטי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הבנתי אותך, אבל אם היתה תאונה בלי נפגעי נפש יעני רק הרכב שלי עם רכב אחר בלי נוסעים כאילו אני עם רכב חונה או תאונה עצמית אז אני אהיה מכוסה או לא ?

תודה רבה לך.

פורסם

אני מתנצל אבל שככחתי לשאול עוד שאלה ,

לאבא שלי יש רשיון על אוטובוס זעיר אבל קודם היה לו רשיון רגיל דרגה B, ואחר כך הוא למד על אוטובוס זעיר עכשיו אני עשיתי רשיון על רכב פרטי דרגה B ,האם הוא יכול להיות מלווה חוקי בשבילי ?

תודה על העזרה.

פורסם

אני בן 17 וחצי יש לנו מאזדה לאנטיס 2002 כמה אמור לעלות לי בערך ביטוח צעיר על הרכב כולל מקיף וצד ג'.

אני גר באזור דרום אםזה משנה משהו.

פורסם

התכוונת למקיף וחובה.

המחיר משתנה בין סוכן לסוכן, ובטח בין חברה לחברה.

יש מגוון שרשורים בנושא - אבל הכי טוב לקבל כמה הצעות (אפשר לעשות זאת בטלפון).

פורסם

הכול כולל הכול יעלה לך בין 5000 ל 7000.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם
הכול כולל הכול יעלה לך בין 5000 ל 7000.

אתה כה מדויק.:-)

כמו ששמר ענה לך, פשוט תעשה את הסקר בעצמך ובחר את ההצעה הטובה ביותר.

לפי השערתי זה לא אמור להעלות לך יותר מ5K הכולל מקיף וחובה.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם
אני מתנצל אבל שככחתי לשאול עוד שאלה ,

לאבא שלי יש רשיון על אוטובוס זעיר אבל קודם היה לו רשיון רגיל דרגה B, ואחר כך הוא למד על אוטובוס זעיר עכשיו אני עשיתי רשיון על רכב פרטי דרגה B ,האם הוא יכול להיות מלווה חוקי בשבילי ?

תודה על העזרה.

חוקי המלווה פשוטים, והעובדה שלאבא שלך יש רישיון גם למיניבוס אינה גורעת מהרישיון שיש לו לרכב פרטי. אם הוא מעל גיל 24 עם ותק של מעל 5 שנים בנהיגה - הוא כשיר להיות מלווה.

האם יש למישהוא מושג כמה יעלה ביטוח מקיף+חובה לנהג צעיר על טנדר איסוזו דימקס 2004 2X4 ?

יקר, בסביבות ה15K ש"ח.

אבל הכי טוב שתרים טלפון לסוכן הביטוח של אבא שלך ותברר אצלו במדויק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גבר יש לך טעות בקשר לחוק של ה+2.נכון להיום משרד התחבורה קובע במפורש נוהג חדש לא יסיע ברכב יותר מ2 נוסעים טרם הגיעו לגיל 21.ותיכנס לאתר ותראה מה רשום,ודווקא השבוע היה לי ויכוח על זה עם חבר ועצרנו מת"נע ושאלתי את השוטר והוא אמר לי רק מעל גיל 21 ואחרי שנגמר הנהג חדש.ועוד דבר הוא הסביר למה כששוטר תופס מישהו למשל שנגמר לו הנהג חדש והוא עם יותר משני נוסעים ברכב ומוותרים לו כי השוטרים לא בודקים את הגיל של הנהג.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכם,

מה קורה פה בשרשור של נהג חדש ?

למה אין דיונים ושאלות ?

מה נגמרו כל הנהגים החדשים במדינה,ילא מברוק אז תתקדמו וסעו בזהירות.

פורסם

אהלן.

יש לי שאלה וזה נראה לי הפורום המתאים היחיד אז לכן אני אשאל את השאלה כאן.

רציתי לעשות ביטוח לבן הצעיר שלי על הרכב השני במשפחה (מתוך אילוץ) אבל בחברת הביטוח נאמר לי שאי אפשר לעשות ביטוח זמני לכמה ימים או לחלופין שבוע אלא התקופה הכי קצרה שכן אפשר לעשות עליה ביטוח היא חודש שלם - וכאן מדובר על מחיר גבוה במיוחד, 500 ש"ח! והוא צריך את הביטוח לתקופה של מקס' כמה ימים..

האם לא כל חברות מחויבות לבטח לקוחות שמעוניינים בביטוח זמני שכזה של כמה ימים/שבוע? שמעתי על ביטוחים כאלה מחברים אבל משום מה בחברה שלי "אליהו" אין דבר כזה.

האם בכל זאת אפשר ללחוץ עליהם ולעשות ביטוח שכזה? כי נכון לעכשיו דיברתי רק אל מול הסוכן המקומי שלי ולא עם נציג מהחברה..

• תוכן חדש...