Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חב' ביטוח אינה מחוייבת לבצע דבר.

הבנתי.. בדקתי גם את העניין יותר לעומק והבנתי שבאמת סוג של פוליסה כזאת לא קיימת בכל חברת ביטוח.

קראתי בכתבה מסוימת (לאחר חיפוש באינטרנט) שחברת "הפניקס" הציעה פוליסה כזאת גם למי שלא מבוטח דרך החברה. נשמע לכם הגיוני?

יש לי בהפניקס ביטוח אחר (לא ביטוח רכב), האם לדעתכם יאפשרו לי לעשות ביטוח שכזה שנקרא ביטוח "חמשוש" לנהגים צעירים?

(ניסיתי ליצור איתם היום קשר אבל זה כבר היה אחרי שעות הפעילות שלהם).

• תגובות 1.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רשום לי במלווה 03/02.זה אומר ב2 בחצות (כאילו ב-3 מותר לי לנהוג לבד?)

או ב3 בחצות ואז ב-4 מותר לנהוג לבד ?

תודה :-D

פורסם

אהלן,

יש לנו במשפחה אודי Q7 , ואני נהג חדש. אני בן 18, ויש לי רישיון כבר מעל לחצי שנה.

עכשיו רציתי לדעת, בדקתי את נושא הביטוחים ואלה התשובות..

ביטוח חובה (עולה כ-3000 ש"ח) , ביטוח מקיף עולה כ-30,000 ש"ח (לא מוגזם?)

השאלה היא, האם ביטוח מקיף לצעיר זה משנה? אם יהיה לי ביטוח חובה + צד ג' לצעיר וחז וחלילה יש תאונה והאוטו שלי נפגע, האם הביטוח ישתתף? או שלא, כי אין לי ביטוח מקיף לצעיר.. (אם יש חייה כזאת)

פורסם

אם יהיה לך חובה + צד ג' לנהג צעיר במקרה של תאונה הביטוח ישתתף בתשלום הנזק שיגרם לצד ג' (רכב, מבנה, ציוד וכו') ובתשלום על נזקי גוף (נכות, פציעה וכו') אבל לא ישתתף בתיקון הנזק שיגרם לרכב שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אהלן,

יש לנו במשפחה אודי Q7 , ואני נהג חדש. אני בן 18, ויש לי רישיון כבר מעל לחצי שנה.

עכשיו רציתי לדעת, בדקתי את נושא הביטוחים ואלה התשובות..

ביטוח חובה (עולה כ-3000 ש"ח) , ביטוח מקיף עולה כ-30,000 ש"ח (לא מוגזם?)

את התשובה קיבלת.

ולרכב כמו Audi q7 אני באמת חושב שזה לא מוגזם :-P.

נהג בזהירות:mm_yeah:.

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

פורסם

שלום,

אתמול היה לי ויכוח עם החברים שלי בנוגע לכמה נוסעים אפשר להסיע כשיש שנתיים רישיון אבל הנהג בן 19.

באתר של משרד הרישוי רשום כמו בתחילת השרשור הזה שרק מי שבן 21 רשאי להסיע יותר מ-2 נוסעים ובאתר gov.il רשום שצריך רישיון שנתיים או להיות מעל גיל 21.

אני מכיר מישהו שיש לו שנתיים רישיון אבל הוא בן 19, עצר אותו שוטר והנהג היה עם רכב מלא אז השוטר אמר לו שמותר לו להסיע רק שני נוסעים.

יכול להיות שהשוטר לא מעודכן?

אז אחת ולתמיד, מה נכון?

לי יש עוד זמן עד שיגמר לי הנהג חדש כי יש לי רישיון רק 4 חודשים אבל רציתי לדעת סופית מהי התשובה הנכונה.

הרשתי לעצמי לשאול את זה כי הנושא נפתח ב2007.

תודה

פורסם

שום דבר לא השתנה, תעבור על השרשור, ובעיקר על ההודעה הראשונה.

החוק מנוסח מעט עקום אבל בכל מקרה, שוטר תנועה ממוצע עם רמת משכל של בבון אפריקני מצוי הוא לא המקום לשאוב ממנו מידע.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יש לי שאלה לגבי ביטוח.

יש ביטוח עליי (נהג חדש+צעיר) ואני עוד שבוע בן 18.

נגיד חבר שלי נוהג ברכב שלי, והוא קטן ממני בכמה זמן (אבל בעל רישיון כמו שצריך).

אם הוא נהג ברכב שלי, האם הביטוח תקף עליו גם?

יש משהו נכון בדבר הזה או ההפך?

תודה.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

יש על הטופס מפרי סעיפים, הסעיפים מפורטים מצדו השני של הדף, לפי זה תוכל לדעת בוודאות. עקרונית, אלא אם צויין אחרת, אין הבדל בין 17 ו18.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שלום לכולם, שאלתי היא כזאת, אם אני בן 26, עם רישיון מאז גיל 17 אך כרגעאני בשלילה בשל צבירת נקודות, האם אני

כשיר להיות מלווה או שהדבר משפיע על כך?

פורסם

רישיון הנהיגה שלך לא תקף, חלק מההגדרה של המלווה, לכן לא תוכל ללוות נהג חדש, והוא ייענש על כך במידה ותהיה במקום הלא מתאים, בזמן הלא מתאים ובנסיבות הלא מתאימות.

Xbox12341

• תוכן חדש...