Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לעומת זאת, בקשר ל 306, אני ראיתי 306 "בודקת" נגד ראלי אחרת. עמדו ראש בראש.

הראלי שנבדקה שם ידועה כטובה, ובגלל זה אני חושב שה 306, למרות פחות מומנט ומנוע פחות גמיש לדעת צוקרמן, אני עדיין חושב שה 306 תיהיה זריזה יותר מהמהירויות הנמוכות.

ככה שלפי זה, אני באמת חושב שה 306 תיהיה חזקה יותר.

כל ה"בדיקות" האלה לא שוות את ההקלדה.

מי היו הנהגים? מה מצב המכוניות? הצמיגים? כמה דלק לכל אחת (הבדל של עשרות ק"ג!) וכדומה.

ה"בדיקות" האלה לא מצביעות על כלום פרט למצבים פרטניים, ואם אנשים היו טורחים להבין את זה אולי לא היו רצים להתהולל שהראלי שלהם מהירה יותר מגולף GTI, או משווים בין מכוניות.

לפי בדיקות כאלו, 306GTI שוות ערך לגולף עד 100 קמ"ש (כמה מפתיע, בהתחשב שזה בדיוק מה ששני היצרנים טוענים :roll: ) ומעל 100 קמ"ש חזקה יותר.

ולפי ניתוח רוני, "כשל לוגי": :D

ל-306GTI יותר מומנט והספק מה-S16.

ה-306GTI חזקה כמו גולף GTI עד 100 קמ"ש.

=

S16 חלשה מגולף GTI ביציאה מהמקום, עד 100 קמ"ש. מרוצים? :lol:

(אני עדיין חושב אגב שזו דרך בדיקה מאוד מאוד לא מדויקת)

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אצלי שמדביקים דוושה, עד 4000-4400 המנוע פשוט מת

האוטו לא מתקדם

ואז פתאום אתה מקבל תאוצה רצינית , ממש בדומה לטורבו , מרגישים פתאום את התאוצה.

התופעה היא נורמלית וידועה (לא רק ברכב הזה)

פיתרון טוב הוא החלפת צ'יפ - אני החלפתי וכעת הטיפוס בסל"ד הרבה יותר חלק וללא המדרגה שציינת + מנתק בסל"ד קצת יותר גבוה

Don't imitate - innovate!!!

פורסם
לשמר - כן, זאת הייתה הכוונה, הוא עדיין עקשן :wink: ובכל מקרה, סיבוב אחד על האוטו של אריה והוא יבין :D

וברצינות - אם הסקסו עומדת בתאוצות ביניים עם ה-S16 של אריה, ואם היא עומדת גם מול גולף 1.8T, אז באופן לוגי ה-S16 עומדת מול ה-1.8T. אז אולי עד 3000 סל"ד לגולף יש קצת יותר כוח, אבל משם והלאה ה-S16 חזקה בהחלט (צוקרמן כתב שמתחת ל-4000 סל"ד המנוע מת וזה פשוט לא נכון).

אם כבר מ-1,950 סל"ד ל-1.8T יש יותר מומנט (משמעותית) מל-S16 בשיא המומנט שלה, מתי בדיוק ה-306 תהפוך לחזקה יותר?

(ואגב - נהגתי על האוטו שלך, ואני עדיין חושב שהמנוע שם מת מתחת ל-4,000)

רועי צודק .

אין מצב שמנוע ה S16 יהיה חזק כמו מנוע ה 20VT

למה ?

הספק נחות יותר ( מספיק להשלות את עצמכם שבאמת יש למנוע 150+ סוסים )

מומנט נחות יותר ( לא פחות חשוב במהירות גבוהה )

משקל רכב גבוה יותר בגולף

ואל תשכחו ששל 20VT משודך גיר ארוךךךךךךךךךךךךךך שמעט מסרס את המנוע ( שדכו גיר ארוך כזה ל S16 ותוכלו להילחם ביונדאי אטוס.... )

עד הסיבוב הראשון לפחות :wink:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

לפי מה שהבנתי ב-S16 של רוני (זצ"ל) המנוע היום מת בכל סל"ד... :twisted:

פורסם

תמיד שמעתי על זה שלגולף 1.8 טורבו הנוכחית יש הרבה מומנט בסל"ד נמוך....

לדעתי? אולי הרבה מומנט - אבל עדיין כבדה יחסית.

אני לא נהגתי\נסעתי בחיים ב 306 ובגלל זה אני לא יביע את העמדה שלי עליה, אבל הגולף לא כזאת חזקה, אפילו מתי שהיא בשיא המומנט שלה.

בהתחלה היא כבדה, ולכן לפי מה שהבנתי על ה 306, אני לא בטוח שהגולף תיהיה מהירה ממנה משמעותית, אם בכלל.

רוני, אני לא יודע אם הסקסו עומדת עם גולף 1.8 טורבו, אני יודע שבדקתי אני עם הראלי נגד גולף תאוצות ביניים (שזה אומר בערך מ 35 קמ"ש, עד אין קץ) רק בשביל לדעת איך אני עומד איתה. למרות כל המומנט האימתני שלו, ואני הייתי רק ב 3000-3500 סל"ד (כלומר, המנוע עדיין לא "התעורר") ובכל זאת בהתחלה אני התקדמתי עליו עד שבמהירויות הגבוהות באמת (150++) הוא עקף אותי כמו שד. וזה כבר לא קשור למומנט אלא לכ"ס.

אתה שוכח שהבדיקה שנעשתה בין הראלי לגולף היתה רחוקה מלהיות מדוייקת.

כפי שיודע לי נתוני יצרן נמדדים כאשר ברכב יש נהג + נוסע ומטען נוסף.

הבדיקה שלנו היתה, בראלי נהג (אין לי מושג עד כמה מיכל הדלק שלך היה מלא)

בגולף מיכל הדלק היה מלא + מערכת ששוקלת לפחות 30 קילו ונהג ששוקל בערך פי 2 ממך.

תתאר שבמצב שהיה אתה היית צריך להוסיף עוד נוסע (כדי להשוות משקלי נהג) + 30 קילו , התוצאות היו ידועות.

היתרון של הראלי הוא בזכות משקל עצמי נמוך, תכביד על הרכב ותקבל רכב עגלתי במיוחד

היתרון של הגולף הוא בזכות מומנט גבוהה בסל"ד נמוך, תוסיף עוד 3 אנשים לרכב ועדיין הנתונים לא יביישו.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

לפי מה שהבנתי ב-S16 של רוני (זצ"ל) המנוע היום מת בכל סל"ד... :twisted:

כמה פעמים צריך להגיד :twisted:

היא נוסעת לה כיום, פור אול איי קנואו, בחדווה וברינה, במשעולי הצפון. איך אני יודע? פשוט כל כמה חודשים אני מקבל בקשה להתייצבות בתחנת המשטרה של עכו, או משהו, לצורך בירור על עבירת תנועה שביצעתי, כביכול :lol::lol::lol:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...