Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב.

הרכב המדובר הוא רנו מגאן שנת 96' 1600 אוטו'.

בנסיעה מתונה מאוד, העברת ההילוך מ-2 ל-3 במהירות של 45 +- הסל"ד יורד ל1.4 - 1.5 בערך ומטפס אט אט, בלחיצה מאוד חלשה על הגז ושיחרור כמה שפחות תערובת.

ההעברה מתבצעת חלק, אולם לאחר העברת ההילוך וכניסה לסל"ד הנמוך, הרכב מקרטע לי קדימה ואחורה בצורה מטורפת, בתדירות מהירה, כאילו שהוא עומד להתכבות.

החלפתי פלאגים, לא עזר.

החלפתי חוטי הצתה, לא עזר.

קוויל אחד חדש, השני יחסית טוב ולא צריך להחליף אותו לדעת המוסך. (לא שאלנו אותו לגבי הבעיה בזמנו, כי לא ידענו עלייה או שהיא לא הייתה)

בדקתי את תקינותם של הבוכנות ע"י הוצאת הפלאגים ושמיעת המנוע, קרטוע או התכבות, כולם תקינים.

לעניין אחר;

-כשאני בהילוך סרק - N, ולוחץ על דוושת הגז, מעלה את הסל"ד ל2.5k ומנסה לייצב אותו, הוא פשוט לא מתייצב.

הוא עולה ל-3.0k, יורד בחזרה ל2.5, עולה שוב, עולה, יורד.

הוא לא קבוע והחלטתי, פשוט משחק.

עכשיו,

האם יש למישהו מושג על מה אני מדבר ויכול לתת לי מענה לבעיה?

האם 2 הבעיות קשורות אחת לשניה? ואם לא, מה פשר הבעיה השנייה? האם זהו מנוע צעדים?

שיהיה שבוע טוב ושקט מגראדים קאסמים ושאר ירקות, חן.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

בדוק את צינורית הוואקום של חיישן ה MAP, בין הסעפת לקיר האש, לסדקים ופגיעות. אם הצינורית משופשפת ודולפת הרכב יעבוד ממש רע.

פורסם

דיברת על סדקים.

לאחר טיפול באגזוז והשתקתו, שמתי לב שיש עוד רעש שמציק לי.

שיחררתי את ברגי המגן סעפת והגיע לצינורות.

שמתי לב שיש סדק בחיבור בין בוכנה א' לבוכנה ב'.

התיעצתי עם המוסכניק שלי והוא אמר לי שזה שום דבר, אבל זה גורם לרעש.

אבל עכשיו שאני חושב על זה זה נראה לי יותר הגיוני שזה מה שעושה את הבעיה.

בריחת לחץ.

זה מה שזה לפי דעתי, יש חיזוק ואימות?

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

לחץ של מה, של גזים שרופים? זה רק יגרום לאויר לחדור לאגזוז ולשגע את החיישן חמצן, אמנם זה יכול לגרום לבעיות של עבודת מנוע אך לא לכאלו חמורות כמו שתארת.

• תוכן חדש...