Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אשים באמת רק צ'יפ צנרת egt ושעון בוסט לראות לאן הגענו ונמשיך משם. טורבו יהווה בעיית אחריות.

STI לגוף ולנשמה....

פורסם

יפה אמרת(התגובה המקורית של תשים צ'יפ ונראה מה יהיה יצאה משום מה רק אחרי שהגבת, חפיף)

תעדכן מה היה

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

למה שלא תתחיל עם Bluefin?

מדובר רק בשינוי תוכנה שאתה יכול לעשות בעצמך שיביא אותך לאיזור ה310 כ"ס.

עולה באיזור ה2500 ש"ח.

לגבי האחריות.

אם אני לא טועה, אפילו שינוי תוכנה כדוגמת Bluefin מסיר את האחריות.

שלא לדבר על תוספות ממשיות.

לא?

פורסם

גיל מה המצב

על כל הנושא של שינוי תכנה קשה מאוד לעלות ,ולכן האיום הוא לא כל כך פרקטי

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

מה קורה בן? :)

אם לפני טיפול מחזירים את התוכנה המקורית (ע"י Bluefin) יש בכלל אפשרות לעלות על השינוי שבוצע "בעבר"?

אני אישית חושב (וגם שמעתי מאחרים) שהשינוי מ265 ל300-310 כמעט לא מורגש ומתרגלים אליו מהר - ולכן מיותר.

אתה מסיים בזה שהרכב שלך אולי מהיר יותר בעשירית שניה, אוכל יותר דלק ואולי גם מתבלה מהר יותר, מסכן את האחריות וזהו.

ואם פעם תחזור לתוכנה המקורית, זה כן יכול להרגיש לך חלש יותר משמעותית, כי תמיד קשה לחזור אחורה :)

פורסם

אני לא יודע עם אפשר לבדוק רטרו, אבל לבדוק כאשר הרכב עם צ'יפ אפשר דרך תיקוני ההצתה שלו

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

10K זה בערך האיזור של צ'יפ וצנרת, הוא יהיה מבסוט לפי דעתי.

יש גם צ'יפים ממש לא אגרסיביים שלא בהכרח יתנו לו הצתות ככה שדרך זה לא בהכרח אפשרי לראות, מה גם שעם קוילים חלשים או פלאגים לא מתאימים או דלק באיכות גרועה יהיו איחורים ככה שזה לא ממש מחייב שהצתות = צ'יפ...

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

פורסם

E&A מומחים לעניין הצ'יפ בוואגים.תרים להם טלפון,ולדעתי הם יוכלו לעזור.

אם אתה רוצה צ'יפ למתקדמים,משהו קצת יותר טוב,תריץ חיפוש על פרילינג.הבחור הוא החלוץ בצ'יפים,ועושה אחלה צ'יפ קאסטום.

לגבי האחריות למי ששאל - הסיכוי שיעלו על צ'יפ במוסך שואפת לאפס,כי אין להם סיבה לבדוק איזה תוכנה יש על המחשב רכב.רק אם דפקת רציני את המנוע.ככה שבטיפולים רגילים,לא יעלו על זה וזה לא יפגע באחריות.מה שאי אפשר להגיד על שיפורים אחרים.

פורסם

E@A עושים קאסטום ברמה מאוד גבוהה, גם לא למכוניות עם טורבו מקורי, גם פרילינג כמובן הוא לא פראייר...

שני המקומות מומלצים, העדפה שלי, E@A.

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

• תוכן חדש...