Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 16V - אשמח לקצת ייעוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הוחלט להחליף את המגאן המשפחתית למשהו פחות גדול ויותר ידני. פולקסוואגן פולו עלתה כאחת המועמדות הטבעיות, וגרסת ה-16V עם ה-100 כ"ס משכה לי את העין במיוחד.

התקציב שלי עומד על כ-50K, ככה שאנחנו מדברים על הדור הנוכחי מלפני מתיחת הפנים (פולו "4 פנסים", שנים 02'-05').

אני נתקל אמנם בהרבה 16V, אבל 90% מהן מהדור הישן יותר (עד 2001). גם בחיפוש שעשיתי בארכיון הפורום, כמעט ולא מצאתי התייחסויות לגרסה זו בשנים שאני מחפש. האם בדור הזה (02'-05') לא כ"כ נמכרה הגרסה?

דבר שני - האם ה-16V היא גרסה ספורטיבית (לייט) של הפולו, או סתם פולו עם מנוע קצת יותר חזק? כלומר, האם יש הבדלים בהתנהגות? וחשוב - האם היא מגיעה עם ההגה החשמלי המעצבן כמו בגרסאות החלשות יותר? אני לא מחפש חורכת-אספלט מטורפת, אבל חשוב לי שתהיה מהנה לנהיגה.

תודה,

אורן

פורסם

מצטרף - הייתי רוצה לדעת אם המחלות מהגרסאות הקודמות של הפולו (ABS,מצערת וכו') נוכחים גם בגרסה הזו

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מניסיון של כמעט שנתיים עם הדגם המדובר (16V 2003) לא ניתקלתי בשום בעיה מאלו שדיברת עליהן.

הרכב מראה אמינות מעולה ללא אף תקלה.

מגאן 265

פורסם

משה, האם בפולו שלך יש הגה חשמלי או הגה כוח נורמלי?

והאם ידוע לך על עוד הבדלים בין ה-16V שלך לפולו הרגילות?

פורסם

זה הגה כוח שהתגבור שלו הוא חשמלי במקום הידראולי (כלומר, אין נוזל הגה כוח אלא כמה חוטי חשמל).

הרבה יצרניות התחילו להשתמש בהגה חשמלי, בעיקר במכוניות הזולות במגוון, פשוט משום שהוא זול יותר לייצור. ברוב המקרים, התוצאה היא היגוי מנותק והגה שלוקה באוטיזם קשה מבחינת תקשורת.

לפי מה שהבנתי, רוב הגרסאות של הפולו בדור הזה (02'-05') צוידו בהגה החשמלי. השאלה היא האם גרסת ה-16V, שמתיימרת להיות עם קצת פלפל בתחת, קיבלה הגה הידראולי ישן וטוב.

• תוכן חדש...