Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם !!

יש לי שני סאבים אחד פיוניר ואחד קינווד שניהם דגם החגש הפיוניר 1200 W והקינווד גם 1200 W (בתיבה כפולה) אני רוצה לקנות מגבר שיוכל לפוצץ אותם או נגיד שיוכל להפעיל אותם כמו שדורשים ... היה לי פולס אודיו 1600 וואט ונשרף לי לא יודע למה ... מה דעתכם מה אקנה איזה מגבר צריך לקנות בשבילהם ? אמ... חברים שלי אמרו לי רק לך על ג'באל ... התקציב שלי הוא 1200 שקל מקסמום ... האם יש מגבר ג'באל שיחזיק את שניהם ?

תודה לכם חברים ...

החיים שלי זה מערכותתתתתתתת :lol:

המערכות זה מחלה שלי אין מה לעשות אני חולה מערכות :-D

פורסם

יש לי רק שאלה אחת. למה?

למה 2 סאבים שונים? . ועוד סאבים גרועים. !

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מצטרף לשאלה של הסאונמן?.ועוד דבר אתה כותב 1200 וואט אבל זה הצס שלהם הנומינלי לפי דעתי כ300-400 לכל אחד וגם זה בלחץ.כך שמגבר שמוציא 600 וואט ב4 אוהם יספיק בהחלט.בכל מקרה בהצלחה.

פורסם

סאבים של 1200W של פיוניר או של קנווד הם סאבים DVC בדרך כלל שני סלילים של 4 אום

אם חיברתה עליהם "פולס אודיו" ברור שהוא נישרף כי בטח חיברו אותו בהתנגדות של 2 אום מונו

והוא בנוי לעבוד ב-4 אום מונו.

בכול אופן כדי להגביר אותם טוב אתה צריך מונובלוק עם הספק של מעל 600RMS ב-2 או 1 אום.

ב-1200 שח תוכל להביא רק מגבר משומש כזה

יש מגברים טובים שמתאימים אבל באזור 1800 שח.

• תוכן חדש...