Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפוס תוכנת AUTOCAD 2008

ToMeR
שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אמא שלי עשתה משהו בתוכנה ומאז הסרטוט של הקוים שונה והכל שונה לעומת מחשבים אחרים.

יש איזו אופציה לעשות איפוס הגדרות או משהו בסגנון לפני שאני מוחק ומתקין מחדש?

some people need a high five

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אנשים עדין עובדים עם התוכנה הזו???? :-P

לצערי התוכנה נפוצה במשרדי הנדסה אזרחית. לא סובל אותה ומעדיף לשרטט ידנית ולא בה (מה גם שהיא לא ממירה נכון קבצי DXF מסימטרון ומתוכנות נוספות).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אנשים עדין עובדים עם התוכנה הזו???? :-P

כן. בשרטוט דו מימדי היא שולטת ללא עוררין בתחום ההנדסה האזרחית ומקצועות הבניה ללא עוררין כבר כ-15 שנים, וזה לא הולך להשתנות בקרוב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לצערי התוכנה נפוצה במשרדי הנדסה אזרחית. לא סובל אותה ומעדיף לשרטט ידנית ולא בה (מה גם שהיא לא ממירה נכון קבצי DXF מסימטרון ומתוכנות נוספות).

המרת קבצי אוטוקאד/סימטרון/סולייד ועוד תוכנות אף פעם לא תהייה משולמת מכיוון שלכול תוכנה יש תוספים או יישויות גיאומטריות של קיימות בתוכנה אחרת או מקבלים ID שונה מאשר זה המופיע במפרט של תקן ההמרה DXF.

במקרים כאלה כדאי כדאי לשקול המרה ל-IGES או לנתח את הבעיה בעזרת אנשי סימטרון (פנייה ישירה לשמוליק סבן) ולכתוב מקרו קטן שיתקן את הבעייה של המרת קבצים מסויימים (זה ניתן ועשיתי זאת בעבר בעזרת אנשי התמיכה שלהם).

התוכנה אכן נפוצה במשרדי אדריכלים, אחד היתרונות הבולטים שלה היא המון אבל המון סיפריות חלקים מוכנות ותוספים שהופכים את השימוש בה קל ומהיר כגון:

תוכנות צד שלישי להדמייה 3D סיפריות חלקים בכול התקניים לקשיחים ISO/DIN/ANSI אנימציה ועוד.

כאחד שעבד עם סימטרון כ-15 שנים החל מגירסה 1.6 אני יוכל להגיד מספר דברים.

בזמנו לפני הופעת SOLID WORKS היו לסימטרון ייתרונות היום לצערי נשאר רק מודול CNC שבשבילו אולי כדאי לרכוש סימטרון למי שלא עוסק בתיכנון אלה רק בייצור.

התוספים והמנוע הסוליד של S.W עדיפים על אלה של סימטרון וכמובן סיפריות של חלקים מוכנות מה שמקצר מאוד את תהליך התיכנון.

לפי דעתי מי שצריך לרכוש תוכנה לתיכנון מכני אז רק S.W. כמובן יש תוכנות עדיפות על S.W אבל הם לגופים כמו התעשייה האווירית או יישקר שצריכים גם מודול של ניהול מידע הנדסי וסימולציות חוזק כחלק אינטגרלי מהתוכנה.

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את שמוליק אני מכיר טוב. הוא היה איש מכירות כשקניתי את הסימטרון ואני הראשון שקיבל עליה הנחה.

הבעייה היא שמשרדי מהנדסים עובדים עם כל מיני גרסאות ויש סלט שלם אצלם (הבעייה היא לא בסימטרון אלא אצלם).

לגבי SW אם אתה לא מתכוון לנתח מתימטית את המוצר שקיבלת אז היא טובה אבל היא תוכנת עיצוב הרבה יותר מתוכנת תכנון. נסה פעם לנתח מתימטית משטח שקיבלת בה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן האוטוקאד משמשת לאדריכלות וזה מה שאמא שלי לומדת אז מן הסתם מלמדים אותם גם את התוכנה הזאת.

אני חושב להסיר את התוכנה ולהתקין אותה מחדש, הבעיה היא שיש תוכנות שמשאירות עקבות במחשב עם שמירה של הגדרות וכשמתקינים מחדש את התוכנה ההגדרות האלה פועלות וזה כאילו שלא הסרתי והתקנתי מחדש.

השאלה אם עם האוטוקאד זה מה שקורה.

some people need a high five

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את שמוליק אני מכיר טוב. הוא היה איש מכירות כשקניתי את הסימטרון ואני הראשון שקיבל עליה הנחה.

הבעייה היא שמשרדי מהנדסים עובדים עם כל מיני גרסאות ויש סלט שלם אצלם (הבעייה היא לא בסימטרון אלא אצלם).

לגבי SW אם אתה לא מתכוון לנתח מתימטית את המוצר שקיבלת אז היא טובה אבל היא תוכנת עיצוב הרבה יותר מתוכנת תכנון. נסה פעם לנתח מתימטית משטח שקיבלת בה.

אני לא מסכים איתך לגבי SW היא עדיפה על-פני סימטרון ביכולת התיכנון והשרטוט.

סימטרון בשבילי זה כלי שרטוטי ו-SW הרבה יותר מכך.

ניסית פעם לבצע שרטוט הרכבה בסימטרון המכיל 100 חלקים ולבצע EXPLODE ? הבסיס נתונים קורס.

שמוליק הינו חבר ילדות שלי (תמסור לו ד"ש ממרק מרחוב רמת-הגולן 13) תתפלא לפני 18 שנים שמוליק היה איש תמיכה במחלקת חומרה (כאשר הם מכרו תוכנה+חומרה).

תאמין לי חברות היי-טק (ECI) שרכשו מספר רב של רשיונות לסימטרון קיבלו את כול הממירים חינם וגם איש תמיכה 24 שעות זמין בחברה. ופיתרון לכול בעייה (היו ימים).

אחרי האם רדפו בכדי שאני המליץ על חבילת הסולייד שלהם כאשר עבדתי ב-ECI והבטיחו הבטחות חבל על הזמן.

ניתוח משטחים בסולייד ניתן לבצע בקלות רבה השאלה מה בדיוק הפרמטרים שאתה רוצה לנתח.

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני שונאת את כל האפליקציות של אוטוקאד. בתחום המיפוי יש להם את AUTOCAD MAP שפשוט מעצבן לי את הצורה כל פעם שאני צריכה להשתמש בו. למזלי יש את ARCGIS ששולטים בתחום והרבה יותר נוח לעבוד עם התכנה שלהם.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חשבתי ש SW זה התוכנה לתיכון מכני עד שהתחלתי לעבוד ב CATIA V5, במיוחד כאשר יש את מודולת COMPOSITE.

אני עובד גם ב NX4 אבל לדעתי זאת תוכנה שאי אפשר להשוואת עם קאטיה.

אגב שמעתי שיצא NX6, מעניין איך הוא :|

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתם מדברים על שמוליק שעזב את סימטרון ועכשיו הוא מהמפתחים של PAS?

אגב לסימטרון יש יתרון אחד בלבד - שישה פלאגים ב1000 דולר בניגוד לסוליד, שם פלאג אחד 5000 דולר...

אם אנחנו מדברים על אותו שמוליק, אז שבוע שעבר הוא בעצמו אמר שסימטרון כבר לא שווה שום דבר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני שונאת את כל האפליקציות של אוטוקאד. בתחום המיפוי יש להם את AUTOCAD MAP שפשוט מעצבן לי את הצורה כל פעם שאני צריכה להשתמש בו. למזלי יש את ARCGIS ששולטים בתחום והרבה יותר נוח לעבוד עם התכנה שלהם.

זה מצחיק שאת אומרת שולטים בתחום - הדבר נכון רק במדינתנו הקטנה וזאת עקב חוסר הייצוג והשיווק של מוצרי אוטודסק בשנים האחרונות, בעולם המצב הפוך ועומד על נתח שוק של 80% מול 20%....

ד"א , גם אני חובב של מוצרי ESRI אבל מה לעשות, יש דברים שאוטוקאד עושה טוב יותר.

בברכה,

אייל

BMW M135I

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תומר עזוב אותך שטויות, אף אחד לא עונה לעניין אוהבים לספר פה סיפורים

כנס לאתר הזה:

http://www.archijob.co.il/archijob_forums/forum_index.asp?Fnumber=9

לכל בעיה שתהיה לך תרשום שם בענייני אוטוקד ואדריכלות.

כשאני עשיתי את פרוייקט הגמר שלי להנדסאי אדריכלות נעזרתי הרבה בפורום הזה.

יש שם אנשים מקצועיים שמבינים עניין.

בהצלחה

Skoda Fabia 1.2TSI Sportline 2010

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...