Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש צורך במטף לרכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש היום רכבים פרטיים שנמכרים עם מטף?

אני זוכר שב-2001 כשרכשנו גולף SDI היה בתא המטען מטף (כנראה היבואן הוסיף לרכבים).

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מחזיק ברכב מטף, הוא לא תופס מקום ולך תדע מתי תזדקק לו.

(+1)2X

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

יש מדינות שבהן מטף וערכת ע"ר ברכב חובה על פי החוק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

וסביר להניח שהחוק נאכף גם באותם מדינות...

אני בעד. יש לי, וטוב שהזכרתם לי, אני חושב שעבר לו התוקף.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

גם סביר להניח שגוגל יודע יותר טוב משנינו.

שים לב לתוצאה הראשונה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

עוד פיקנטריה בנוגע לשריפות ברכב, בחיפה מול בריכת מכבי עלה רכב באש עקב קצר חשמלי, עד להגעת מכבי האש למקום, האש התפשטה ושרפה עוד 3 רכבים שהיו צמודים לו בחניה. בעלת הרכב הראשון עמדה מההתחלה על יד הרכב חסרת אונים וחסרת יכולת תגובה כלל. אם היה לה או למישהו בקרבתה מטף, היה יכול להציל את רכבה ולמנוע שריפתם של 4 רכבים סה"כ! מטף לרכב זה חשוב מאד, שוקל פחות מ2 קילו, עולה פחות ממאתיים שקל וניתן לקבעו לרכב ע"י מתקן מנשא יעודי.

לא עדיף לשלם 200 שקל ולא להשתמש אף פעם מאשר שפעם אחת חו"ח תצטרכו ולא יהיה לכם ותשלמו אלפים אם אין ביטוח? (גם אם יש ביטוח, ועד שתופעל הפוליסה תצברו הוצאות נסיעה ביותר כסף מעלות מטף פשוט). כאשר תא המנוע ברכבי עלה באש, מיד כיביתי אותו באמצעות המטף, הנזק היחידי לרכב: פיוז שרוף!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אם כבר מטפה, אז רצוי לכם ממולא גז הלון. נכון, הוא יקר יותר ולא כ"כ זמין בשוק(לפחות בתצורת 1 ק"ג), אך הוא ידידותי יותר לרכב.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

kompy גז הלון עדיף למקומות כמו פנים הבית או לחות חשמל בגלל שהוא לא נמלכך וגורם לבעיות במגעים, אבל לרכב עדיף אבקה, אין בעיה להתיז אבקה על המנוע מסימות במגרה הכי גרוע יהיה צורך בהחלפת פילטר אוויר, אבל האבקה תכבה טוב יותר, אם מדובר על תא הנוסעים זה סיפור אחר.

אכן מטף של קילו כולל מתקן יעלה פחות מ200 שקלים, משקלו בדיוק 1.7 קילו, אני אישית הייתי ממליץ על 2 קילו אבקה קצת יותר גדול אבל קילו אבקה זה תוספת משמעותית וגם מחירו פחות מ200 שקלים.

אם מישהו רוצה יעוץ אישי והתקנה אתם מוזמנים לפנות אלי בפרטי, יש לנו עסק משפחתי של ציוד כיבוי אש בטבריה ואשמח לעזור.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

200 ש"ח ? אתם בטוחים ?

אני זוכר שבדקתי לפני כמה חודשים ברוזנפלד וזה עלה 800. אני יודע שהם יקרנים, אבל פי 4 ?

לגבי המשקל - קצת קשה לי להזכר, משהו כמו 2 קילו, יכול להיות שקצת יותר.

איפה משיגים מטף קילו במחיר הוגן ?

פורסם
kompy גז הלון עדיף למקומות כמו פנים הבית או לחות חשמל בגלל שהוא לא נמלכך וגורם לבעיות במגעים, אבל לרכב עדיף אבקה, אין בעיה להתיז אבקה על המנוע מסימות במגרה הכי גרוע יהיה צורך בהחלפת פילטר אוויר, אבל האבקה תכבה טוב יותר, אם מדובר על תא הנוסעים זה סיפור אחר.

אכן מטף של קילו כולל מתקן יעלה פחות מ200 שקלים, משקלו בדיוק 1.7 קילו, אני אישית הייתי ממליץ על 2 קילו אבקה קצת יותר גדול אבל קילו אבקה זה תוספת משמעותית וגם מחירו פחות מ200 שקלים.

אם מישהו רוצה יעוץ אישי והתקנה אתם מוזמנים לפנות אלי בפרטי, יש לנו עסק משפחתי של ציוד כיבוי אש בטבריה ואשמח לעזור.

אבקה עשוייה לחסל את מערכת החשמל של הרכב. במכוניות חדשות זה עלול להיות נזק של עשרות אלפים. :idea:

פורסם

שמר, באופן כללי אתה צודק, אבל לאחר ניסיון של מעל 10 שנים ולאחר שראיתי המון המן רכבים שכובו עם אבקה לא ראיתי נזק למערת החשמל, שוב באופן כללי זה אכן יכול לקרות אבל זה נדיר מאוד, לעומת זאת האבקה תסתום כל פילטר באיזור הכיבוי.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

לי יש ברכב גולף 99 מטף באוטו בתא מטען,שיש לו מעמד מיוחד כזה והוא סגור עם חגורות,התאריך שרשום עליו הוא 2\99,הוא כנראה משנת 99 יושב שם.להוציא או להשאיר?

• תוכן חדש...