Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה לגביי תאונה של חבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

חבר שלי,בן 17 וחצי נהג חדש לפני חודשיים בערך הסתיימה לו תקופת הליווי.

היום הוא נסע,רחוב של פסי האטה,30-35 קמ"ש....

פתאום האוטו שלפניו נתן איתות אחד שמאלה ועצר בפתאומיות למהירות של אפס קמ"ש.

כנראה שחבר שלי היה קצת לא עירני למצב ונכנס בו ממש בקלות בחלק האחורי של הרכב.

לרכב של חבר שלי לא קרה משו מיוחד אולי כמה סימנים ממש קטנים מקדימה לרכב שפגע בו יש כמה מעיכות קטנות מאחורה

כל זה היה במהירות איטית ולא התנגשות במהירות גבוהה

חבר שלי עכשיו לא יודע מה קורה הם החליפו פרטים והוא מפחד שאם הבנאדם ילד לבית חולים או למשטרה ויתלונן ישללו לו את הרשיון שרק קיבל לא מזמן...

הבנאדם אמר שיש לו קצת כאבים בצאוור אבל בנתיים לא הלך לבית חולים ואמר שאם ימשיכו כאבים הוא ילך...

למה חבר שלי צריך לצפות?מה הוא צריך לעשות?

אתם יכולים קצת לתת לנו הנחיות איך לפעול?זה יעזור נורא

תודה רבה

פורסם

דבר ראשון תרשה לי להגיד שחבר שלך הוא אידיוט.

דבר שני אם הבחור שנהג לפניו יילך למיון העניין יגיע לחקירה במשטרת התנועה.. חבר שלך ככל הנראה יואשם באי שמירת מרחק. הנהג שלפניו יכול להגיד שהוא עצר בגלל כל סיבה שבעולם.. "ילד קטן התחיל לרוץ". חבר שלך לא יוכל להגיד לא נכון.. הוא בכלל לא היה עירני בכביש אפילו אחרת היה שומר מרחק.

העונש תלוי..

יש עידכונים?

פורסם

אתה לא צודק,לכולנו קוראים מקרים כאלו ואחרים (חס וחלילה שלא יקרו), לא תמיד באשמתנו אלא דוקא בגלל הנהג שפתאום בלם.

למרות שלפי החוק חבר שלך אשם ואי אפשר להוכיח אחרת, גם אם הנהג יגיד שהוא בלם כי שכח משהו זה יתפוס.

אם העיניין יגיע למשטרה, חבר שלך סביר להניח יקבל שלילה (היותו נהג חדש), אני לא חושב שהשלילה תיהיה ארוכה, חודשיים+.

אם למעלה מ90 יום זה רישיון מחדש.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

פורסם

שלום.

תודה רבה על התגובות.

ואני ממש לא חושב שחבר שלי הוא אדיוט.

חבר שלי נסע בסדר גמור וזה שלפנין עצר בעצירה פתאומית וחזקה,לא האט.

אז חבר שלי ל0.10 שניות איחר בלחיצה על הברקס ונכנס בוא בקלות.

זה קורה וזה יכול לקרות לכל אחד,כמו שסטס אמר.

בנתיים אין עידכונים

פורסם

אם הוא נסע אחרי רכב שבלם בפתאומיות, וחברך לא הצליח לשמור מרחק, הרי שהאשם בו, ורק בו. למשל, אי שמירת מרחק/נהיגה בקלות דעת/ שלא לפי תנאי הדרך ועוד סעיפים רבים יכולים להתאים כאן, גם אם לא, הוא יוכל למצוא עצמו מואשם באחד מהם.

שורה תחתונה, אתה לא רוצה שעת בלימת חירום שלך, או כל בלימה אחרת, רכב שאחריך, ואשר לא שמר מרחק בהתאם לתנאי הדרך, מגבלות הרכב ו/או הנהג, יכנס בך.

אשם, טעה, ועל טעויות, לפעמים משלמים. נקווה שייצא מזה בקלות.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

להגיד אידיוט על דבר כזה זה קצת מוגזם...זה יכל לקרות גם לנהג עם וותק של 40 שנה,אבל אין ספק שהוא לא שמר מרחק מספיק ובכמעט 99% מבחינת כל גורמי האכיפה הוא יהיה אשם.

פורסם
אתה לא צודק,לכולנו קוראים מקרים כאלו ואחרים (חס וחלילה שלא יקרו), לא תמיד באשמתנו אלא דוקא בגלל הנהג שפתאום בלם.

למרות שלפי החוק חבר שלך אשם ואי אפשר להוכיח אחרת, גם אם הנהג יגיד שהוא בלם כי שכח משהו זה יתפוס.

אם העיניין יגיע למשטרה, חבר שלך סביר להניח יקבל שלילה (היותו נהג חדש), אני לא חושב שהשלילה תיהיה ארוכה, חודשיים+.

אם למעלה מ90 יום זה רישיון מחדש.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

שלילה?! בגלל תאונה?!

איך הגעת למסקנה הזאת?

תאונות בגלל אי שמירת מרחק הן הכי שכיחות בארץ, ואם כל אחד שנכנס במישהו מאחורה בקטנה היה מקבל שלילה היית מקצץ עכשיו 50% מהנהגים על הכביש.

גם אם הוא יגיש דו"ח תאונה במשטרה זה לא בשביל המשטרה אלא בשביל הביטוח כדי לכסות את ההוצאות הרפואיות של הנפגע.

למשטרה לא יכל להיות פחות אכפת מהתאונה הזאת, אם זה יגיע למשטרה זה פשוט יתוייק בתיקים שלהם.

בי גם נכנסו פעם מאחורה, ואחרי תלונה במשטרה וביקור קצרצר בבית חולים( ובנוסף להכל הנהג גם ברח לאחר התאונה אבל הספקתי לרשום את המספר ובסוף הוא יצר איתי קשר) זה נסגר בין חברות הביטוח.

הנהג הפוגע לא קיבל שלילה ולא נעליים וגם הוא היה נהג חדש.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

זה לא נכון, לא מבחינת לשון החוק ולא מבחינת הפסיקה. בהחלט יש מצבים בהם רכב פגע ברכב אחר מאחור והנהג ברכב שהיה מאחור יצא זכאי מכל אשמה והאשמה הוטלה כולה על הנהג מלפנים, בשל נהיגה לא זהירה/סבירה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם הוא יכול להוכיח שההוא חתך אותו, ובלם פתאומית, הרי שבוודאי שיש לו סיכוי טוב. אם הוא יבקש מחברת הביטוח לשלם לאותו בחור את הנזק, ככל שנגרם, הרי שזה כאילו שהוא מודה באשמתו, כפי שאני בכל אופן רואה ומבין זאת.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...