Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. לאחרונה עצר אותי שוטר ובדק את הרשיונות שלי.

מכיוון שקנינו את האוטו עם זכויות של עולים חדשים, לפני 12 שנה, רק לאבא שלי מותר לנהוג בו וכמעט חטפתי 500 שקל קנס. איך אני יוכל לבטל את ההגבלה כדי שגם אני אוכל לנהוג ברכב?

הבנתי שזה למספר מסוים של שנים.

תודה לעוזרים

פורסם

שם יוכלו לסדר את הבעייה

"הגבלת המכס" אמורה הייתה להמחק

גש אליהם בהקדם

הציעו קבריולט ...

אמרו שהבחורות כבר יגיעו....

 

את האמת צודקים!!!

 

אתה פושע , אתה טרוריסט ,אותך לממשלה...

פורסם

1) אחרי חמש שנים אפשר למחוק את ההגבלה.

 

2) מי שצריך לבוא לבית המכס הוא אבא שלך.

 

3) סביר להניח שאם תכתוב מכתב שמסביר שלא ידעתם שצריך לבטל את ההגבלה (אלא שהיא מתבטלת מאליה אחרי חמש שנים - מה שבפועל נכון) - יבטלו לך את הדו"ח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

×
×
  • תוכן חדש...