Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוזיקה סקוטית / אירית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר המון זמן שאני מחפש מוזיקה סקוטית או אירית, אתם יודעים עם החלילים, כינורות, תזמורת והכל...

(משהו בסגנון של Lough Erin Shore - The Corrs)

יש למישהו המלצה על להקה? או שיר?

תודה רבה :!:

אדם. :D

פורסם

תהיה קצת יותר ספציצי :

מןסיקת פאבים ?

מוזיקה קלטית ?

מוסיקה מודרנית (כאילו U2 , FOGGS וכו')?

מוסיקה סקוטית (חמת חלילים וכאלה) ?

פורסם
מוסיקה סקוטית / אירית

אתה לא קורא את התשובה... :?

אתה רוצה לשגע אותי ?!?

מאיפה אני יודע מזה מוסיקת פאבים או מוזיקה קלטית ?!?!

משהו בסגנון השיר שנתתי.. עם חלילים וכינורות, וכן גם חמת חלילים...

חוץ מ Lord Of The Dance

תודה.. :?

פורסם
מוסיקה סקוטית / אירית

אתה לא קורא את התשובה... :?

אתה רוצה לשגע אותי ?!?

מאיפה אני יודע מזה מוסיקת פאבים או מוזיקה קלטית ?!?!

משהו בסגנון השיר שנתתי.. עם חלילים וכינורות, וכן גם חמת חלילים...

חוץ מ Lord Of The Dance

תודה.. :?

לא ממש , אבל כמו שכתבתי , גם להם יש הרבה סגנונות.

המוסיקה הקלטית , מבוססת בעיקר על שירה (ווקאלית) - נציגים בולטים ENYA , CLANNAD.

מוזיקת פאבים - בד"כ , כמתחייב מפאבים , בלדות של זמרים צרודים והלומי אלכוהול - נסה שירים כמו WHISKEY IN THE JAR (הגרסה המקורית של "סימן שאתה צעיר"). בד"כ מוסיקה מהכלים : תופים (דומים לתוף מרים ) , מפוחית , כינור .

מוזיקה מודרנית יותר .מייצגים: CORRS.

שילוב של רוק עם אירי : U2 , POUGES , THIN LIZZY, SINAED OC'CONOR

כמו שאתה רואה , זה מתחלק להמון זרמים עם השפעות בעיקר מהתרבות הקלטית/בלדות הפאבים.

אז כמו במכוניות - ציין דגם , מודל וצרכים.... 8)

פורסם

אז כן...בארץ די קשה למצוא מוזיקה אירית/קלטית באמת טובה ובאמת נעימה - המגוון גדול ושום דבר לא בדיוק קולע, אך התמזל מזלך וישנן כמה להקות קלטיות/סקוטיות/איריות בארץ אשר מבצעים מוזיקה קלטית/אירית/סקוטית (עם כל הטרראם של החמד וכו'). הלהקה הטובה ביותר שאני מכיר היא להקת כחול - לשמחתי הרבה מאוד מאוד מאוד הם הוציאו דיסק בשם הגמל הקלטי ...אחלה דיסק.

בנוסף אליהם יש את ההרכב של קטיפה שחורה ..הרכב מאוד ותיק ויותר כבד מבחינת תכנים..פחות אהבתי.

ישנן הופעות של הלהקות הנ"ל בדר"כ בקמלוט.

מקווה שעזרתי.

כדי להתרשם מלהקת כחול כנס לכאן - http://fly.to/kahol

תהנה

פורסם

כחול ממש ממש טובים. מומלץ.

חוץ מזה, ובסגנון של Lord of the Dance - יש את Riverdance. אני חושב שזה אותה להקת מחול.

Spirit In The Dark

פורסם

לכל חובבי ה- sheep shagging music -

בימים רביעי עד שישי השבוע (כלומר החל מהיום) יש פסטיבל של לובשי חצאיות בסינמטק. יופיעו שם גם להקת כחול הכתובה לעיל.

אני אישית נחנק מהמוזיקה הזאת עקב בילוי זמן רב מדי בחדר אחד בעבודה יחד עם בן דוד יקר שלי שחולה על הדברים האלו. הבן אדם אפילו קנה חמת חלילים ומנסה לנגן עליה. זה נראה כאילו הוא מערסל בידיו גדי ומעניק לו עינוגים אוראליים, והסאונד נשמע גם ככה.

אבל למי שנהנה מזה - לכו לסימנטק השבוע.

פורסם

בימים רביעי עד שישי השבוע (כלומר החל מהיום) יש פסטיבל של לובשי חצאיות בסינמטק. יופיעו שם גם להקת כחול הכתובה לעיל.

אני אישית נחנק מהמוזיקה הזאת עקב בילוי זמן רב מדי בחדר אחד בעבודה יחד עם בן דוד יקר שלי שחולה על הדברים האלו. הבן אדם אפילו קנה חמת חלילים ומנסה לנגן עליה. זה נראה כאילו הוא מערסל בידיו גדי ומעניק לו עינוגים אוראליים, והסאונד נשמע גם ככה.

:lol::roflmao:

פורסם

:lol::lol::lol: Sheep shagger...

• תוכן חדש...