Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם היום נדלק לי חיווי Service על לוח השעונים באופן מוזר לא שידוע לי שבקרוב הרכב אמור לעבור טיפול אני אציג בפניכם את היסטוריית הטיפולים אוליי זה ישפוך אור ותוכלו להסביר לי למה זה מופיע לי שהרכב זקוק לטיפול ולאיזה טיפול הוא זקוק.

כשקניתי אותו הוא היה עם 140000 ק"מ ובמחשב של פולקסווגן וגם על הרכב הייתה מדבקה שהאוטו צריך לעבור טיפול גדול ב150000 ק"מ או 06/2008 המוקדם מבניהם.

ב06/2008 הגעתי ל146000 ק"מ באמצע אותו חודש יוני אכן נדלקה לי נורית הService יום למחרת ניגשתי כבר למוסך וביצעתי טיפול גדול שכלל החלפת שמנים + פילטרים, ברקסים -צלחות+רפידות,טיימינג,ניקוי מצערת,החלפת צמיגים קדמיים,ניקוי מצערת.

כשהוצאתי את הרכב מהטיפול כבר לא הופיע נורית הService ושמו לי מדבקה שהטיפול הבא הוא ב06/2009 או 161000 ק"מ המוקדם מבניהם נכון להיום 16/11/08 אני עומד על 150918 ק"מ

סיכום -מהטיפול הקודם עד היום עברו 5 חודשים זה מבחינת הזמן ומבחינת הק"מ עברו 5000ק"מ .

אנא בבקשה את עזרתכם האם זה הגיוני ? איזה טיפול דרוש ? ופחות או יותר מה תדירות הטיפולים שהרכב הנ"ל זקוק לפי הוראות היצרן .

פורסם

יכול להיות שה service נידלק בגלל שיש תקלה באוטו או שהמחשב החליט שאתה צריך להחליף שמן

אם אתה נוסע נסיעות קצרות זה יכול להיות כנס למוסך ובדוק בכל מקרה ההמלצה לטיפול היא

כמו שרשמתי

פורסם
יכול להיות שה service נידלק בגלל שיש תקלה באוטו או שהמחשב החליט שאתה צריך להחליף שמן - ??

אם אתה נוסע נסיעות קצרות זה יכול להיות כנס למוסך ובדוק בכל מקרה ההמלצה לטיפול היא

כמו שרשמתי

ברכב זה אין אפשרות של Long Life Service כלומר מחשב הרכב לא מנטר בזמן אמת את איכות שמן המנוע ועוד פרמטרים נוספים.

ברכבים שאופציה זו קיימת מרווח הטיפול המקסימלי הינו 30K.

איזה כייף לי :)

פורסם

משהו ששמתי לב אליו היום ולא ציינתי הוא רושם OIL כנראה הכוונה שהטיפול מתכוון לכך שצריך להחליף שמנים למרות שב 06/2008 הגעתי ל146000 ק"מ ועשיתי החלפת שמנים בטיפול .

פורסם

אם רשום oil אז אתה צריך להחליף שמן גם אם לא הגעת לקילומטרז המחשב קובע זמני

החלפה לפי פרמטרים שונים כגון זמן שחלף מרחקי נסיעה וכדומה

• תוכן חדש...