Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכתוב בכותרת אני מחפש מתקין טוב מאזור אשדוד במחירים סבירים.

אני צריך להתקין מגבר רמקולים אחוריים קומפוננט קידמי מותקן כבר רק לחברו למגבר וכמו כן הכנה לסאב כבלים יש לי את רובם מה שחסר רק כבל מתח 4G .מה המחיר להתקנה כזו בערך?תודה לעונים.

פורסם

יש את מיי סאונד חנות שיש בה הכול היא נקראת MY SOUND והיא נמצאת ליד הנאפו באיזור תעשייה מול אוריקר והשטיפה של גדעון יש שם שני שותפים מרק ויוני תגיד ששלומי שלח אותך

לגביי מחיר אני לא יטעה אותך סתם אולי בין 200-400 יכול להיות יותר אפילו קפוץ דבר איתו ותחליט

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אם אתה מוכן לצאת מאשדוד אז יש ביבנה בתחנת דלק ליד הרכבת ומול "פלדלת" חנות שכחתי איך קוראים לה, המנהל שם בחור בשם סמי.

יש לך גם ברחובות ברחוב ויצמן "סאונדר" חדווי או חיים.

בהצלחה

HU: Kenwood excelon KDC-X492 Comp:Dotech Ovation 4" Amp: Kicker 350.4 Sub:Hertz es250

פורסם

אני מתנצל זה מקום אחר ברחובות .שבזמן ההתקנה לחבר טוב מרחובות . רמקולים בדלתות הקידמיות פגע במנגנון החלון החשמלי וסירב לתקן .וגם העבודה שם לא יצאה טוב.

בכל מקרה שוב מתנצל חשבתי שזה המקום ולאחר ששאלתי את חברי התברר שזה מקום אחר משהו עם גלגלים.תודה על תגובתך אבל עדיין רוצה באזור אשדוד.

מישהו אמר לי הד מערכות האם משהו מכיר?

פורסם

חבל שאתה מגיב לפני שאתה סגור על דברים ובמיוחד כשמדובר בפרנסה של אנשים, חבר'ה הגיע הזמן שתחשבו קצת כשמדובר בנושאים הללו יש לא מעט אנשים שקוראים כאן מבין את ההתנצלות שלך אבל היא מאוחרת.

פורסם

באשדוד יש כמה מתקינים יש את באגה יש את מיי סאונד יש את רדיו סטיישן רדיו אנרגי הד מערכות ועוד

אני את ההמלצה שלי נתת

נחוץ לאשדוד יש לא מעט טובים בינהם גם סאונדר שכתבת

לגביי החנות מול פלדלת בהנהלת סמי היא חנות חמודה והכול אבל אני לא יכול להמליץ לך על מתקין ספציפי כי התחלופה שם דיי מהירה

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

יש ביבנה בחור אחד שהוא רציני!

עובד שם למעלה משנתיים ,בחור עם קרחת אני לא זוכר תשם אבל,הוא היחיד עם קרחת שם .:)

HU: Kenwood excelon KDC-X492 Comp:Dotech Ovation 4" Amp: Kicker 350.4 Sub:Hertz es250

פורסם

החנות שאתם מדברים עליה נקראת אוטו קלאס והיא נמצאת בתחנת הדלק ממול רב בריח (ולא פלדלת). הבעלים הוא בחור בשם סמי והמתקין הוא לירון כמדומני, חבר'ה באמת נחמדים מאוד.

• תוכן חדש...