Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מוכרים רכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אולי מישהו יכול להסביר לי מה קורה בשוק?

אני מנסה למכור את הפיגו שלי כבר 3 חודשים ואנשים לא מתקשרים וגם אם כן זה לא מתקדם לשום מקום.

ברחובות של הקריות אני רואה את אותם רכבים עומדים למכירה כבר המון זמן ככה שהבעיה לא רק אצלי.

מה קורה פה?

פורסם

אכן השוק יחסית חלש בתקופה האחרונה ובטח של הצרפתיות קשה פי כמה.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

תוריד מחיר תמכור מהר.

רוב האנשים צריכים אוטו מעפן ואומלל שיביא אותם מא' לב'. לא מעניין אותם שום דבר חוץ מזה.

יש המון רכבים שעושים את זה טוב - סוזוקי באלנו, קאיה פרייד, יונדאי גטס.

רכבים זולים כמו יונדאי גטס נחטפים במהירות כי המחיר שלהם נמוך.

היום יונדאי גטס עם עבר בחברת השכרה, שנת 2003 - מחירה במחירון הוא 29 אלף ש"ח. אני מהמר שאם אתה מציע 25 אתה לוקח אותה.

האם אתה יכול להתחרות ביחס של כסף מול שנתון?

פורסם

אכן, בעיה קשה בשוק, למעט הדגמים הבודדים ש"רצים". איזה פגו יש לך ואיזה שנה וכמה קלומטרז'?, יהיה קל יותר להבין.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מילת המפתח היא סבלנות. הבעיה היא לא רק אצלך כפי שציינת (מנסיונם של קרוביי).

אם הינך לחוץ למכור - לא יהיה מנוס מלהתפשר על מחיר יותר נמוך.

alfa 156 2.5.

פורסם

גם מכונית ללא שוק אפשר למכור. הרי כל מה שצריך, זה אותו קונה אחד מתוך 7 מיליון ולא שכל 7 מיליון יתקשרו.

בסופו של דבר, מכירת רכב זה פונקצייה של פרסום נכון, מצב רכב ומחיר.

אם פרסמת מודעה כמו שצריך, יהיה לך יותר סיכוי.

במודעה חייבות להיות כמה תמונות איכותיות מזויות שרכב ניראה הכי יפה. הרכב צריך להיות נקי ולהראות שמור ונוצץ.

רצוי מאוד לציין מחיר בשקלים ולא מחירונים וכד'. יש אנשים כמוני שאם לא רואים מחיר במודעה, קרוב לוודאי שלא יטרחו להתקשר, אלא אם כן רכב סופר נדיר ומבוקש.

מבחינת מחיר, יש אנשים שחושבים שבידם אוצר ונותנים מחירים מופקעים ללא שום קשר למציאות ומצב שוק. ממליץ לתת מחיר ריאלי שמבוסס על סקר של מחירים ביד 2 למשל.

אם רכב לא נדיר ואין לו שוק, מחיר צריך להיות מאוד תחרותי ביחס למוכרים אחרים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...