Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה בחלונות מדגם הזה ידועה,אתה צריך לחפש מתקין חלונות שמשתמש בנייר השחרה עבה כזה שמשתמשים בו להשחרת חלונות של משרדים ובתים אחרת כל נייר זול אחר פשוט מתקפל בגלל הבטן שיש לחלון.

אני יודע שיש בחור בנהריה בשם יוסי שעובד בחברה שנקראת "צל-פוינט" ויש לו נייר איכותי ביותר,חפש בדפי זהב את המספר של צל-פוינט ותנסה לברר אצלהם.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

קובי הנ"ל ביקש ממך 850 ש"ח ל-2 חלונות אחוריים?

נשמע לי אחלה בן אדם.

באיזה אזור הוא נמצא? (אני לא יזמין אותו מאילת)

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

יש אחד ברחוב החילזון 14 ברמת גן קוראים לחנות סאן פילם קוראים לו פיליפ הוא מקצועי מאוד ומשתמש בציפוי מיוחד עם אחריות ל5 שנים אני עשיתי אצלו ואני מאוד מרוצה.

זה האתר של החנות www.sunfilm1.co.il

פורסם

קחו בחשבון שחלונות הדבקה: בטסט יכולים לעשות בעיות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הבחור מנהריה עושה עבודה טובה מנסיון על רכבים של חברים.

מחירו הוא 100 לחלון.

קצת רחוק אבל שווה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...