Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת קורולה מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קורולה בליסינג תפעולי מהחברה שאני עובד בה.

הרכב של אוויס

אני עוזב את החברה ורוצה לקנות את הרכב.

הרכב מודל 2006, עשה 61000 ק"מ, ללא היסטוריה של תאונות (החברה שאני עובד בה שומרת היסטוריה מלאה של כל רכב שעובר בצי הרכב שלה), שמור, לאחר טיפול 60000 וטסט (לפני פחות מחודש).

רציתי לדעת מה דעכתם לגבי רכישת הרכב ?

אני יודע שאוויס מטפלת בדר"כ ברכבים שלה במוסכים מורשים ...

מה כדאי לי לבדוק לפני רכישה ?

האם קיימות תקלות ידועות ברכב זה ?

שמעון

פורסם
אם אתה יודע את ההיסטוריה של הרכב בוודאות - מה נשאר לך לבדוק? :roll:

בכל בעיה שיש לעובד חברה עם הרכב - הוא פונה למוקד הרכב של החברה - לא לחברת הליסינג.

לכן החברה יכולה לשמור היסטוריה של טיפולים, תאונות, תקלות ...

היא לא יודעת איפה בוצעו הטיפולים, מה הוחלף ..

אני פשוט רוצה לדעת אם יש בעיות ידועות או נושאים כלשהם ברכב זה שכדאי לי לשים לב אליהם - ואם צריך - לדרוש מאוויס לטפח בהם לפני שאני קונה את הרכב.

פורסם

אם היו בעיות ידועות שדווחו לאוויס ותוקנו, נראה לי שגם אם תעשה שמיניות באוויר - הם לא יחליפו פילטר שמן דווקא למקורי כי גילית שהם השתמשו בתחליפי (אני לא אומר שזה מה שהם עשו, סתם כדוגמא).

נניח שנספר לך עכשיו שהמנועים בקורולה ידועים ככאלה שהולכים ב-81427 קילומטר (שוב, הם לא, בד"כ, אבל לצורך העניין).

נראה לך שאוויס יבואו ויחליפו מנוע על חשבונם בגלל החשש שלך שאולי המנוע יילך?

אם יש הסטוריית טיפולים, והרכב טופל לשביעות רצון המשתמש(ים) ברכב והחברה - אין לך מה לחפש מתחת לאדמה. אף אחד לא יתקן לך תקלות פוטנציאליות, אפילו אם הן קיימות. בדוק שהצמיגים במצב טוב, וקנה את האוטו אם הוא מתאים לך.

לא להרבה אנשים יש הזדמנות לקנות רכב משומש שהם יודעים את עברו בוודאות.

• תוכן חדש...