Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני עומד להתחיל פרוייקט carpc ממש בזמן הקרוב ואני צריך לגבש חלקים להרכבה.

אני לא יודע איזה מסך יתאים לרכב שלי...

מצורפת תמונת פנורמה של פנים הרכב, הרעיון הוא לשים את המסך מגע במקום הרדיו דיסק שנמצא בקונסול המרכזי למטה.

אני רוצה להוציא את הרדיו דיסק יחד עם המגירה הקטנה שמתחת, הגודל נראה כמו פי 2 מגודל הרדיו דיסק, אז ככה שגודל 2DIN יכנס בול אולי?

אז השאלות:

איזה גודל מסך יכנס שם? האם הוא יכנס בצורה מושלמת?

האם המיקום טוב? מבחינת זווית צפיה וגם נגישות.

האם נראה מקום אחר שכדאי לשים את המסך?

תודה על העזרה.

IMG_0278.jpg

פורסם

פרוייקט carpc מה אתה מתכוון???

אין לך אופציות אחרות או לשים מראה שהיא גם מסך,המיקום אני לא רוצה לבאס אותך אבל גרוע ביותר מספיק שתשתכל ולו לשנייה אחת תאונה!

אגב איזה שנה ה טיוטה?

אני רוצה לנחם אותך שגם בשנת 06 07 אז החור למעלה ואם תרכיב שם מסך זה קורא לגנבים!

פורסם

תנסה למצוא מתאם כזה:http://www.fitaudio.com/?View=entry&EntryID=139

ואז תוכל לקנות מסך 1 din חשמלי של לילינפוט gl703-NP\C\T 7 תחפש את הדגם בebay

את המתאם אתה גם יכול לרכוש מאחד הפירוקיות הוא אמור להחליף את המכשיר המקורי שלך וכך תוכל לשלוט על המחשב בגובה העניים

פורסם

כנס ל-mp3car.com תחת תת הפורום: Fabriction נסה למצוא התקנות על רכב זהה לשלך, אולי תוכל לשאוב רעיונות.

מעבר לזה, הזווית באמת גרועה, לכן יתכן ותזדקק לקצת משחק עם בניית חלקים לדש בורד שיתנו למסך מעט זווית.

בדוק מה המידות שיכולות להכנס שם וכנס לאתרי החברות המובילות בתחום lilliput\xenarc וראה איזה מסך שמתאים לדרישות שלך יכול להכנס במידות שמתאימות לרכב. ממסך חשמלי אני הייתי נזהר היות ונראה לי שהוא יותר גניב ורגיש לבעיות מכניות.

בהצלחה עם הפרוייקט. (גם לי יש פרוייקט כזה בקנה וכבר בשלבי הכנה)

האם תוכל לפרט מה בתוכנית שלך "לדחוף" למחשב שלך?

היכן יותקן? מה יותקן? ובכלל פרטים מענינים.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

אני לא מכיר את הרכב שלך בפירטי פרטים אבל נראה שכל החלק העליון על הדש בורד משמש לרדיו ? אם כן תבדוק אופציה למקם שם מסך אני מאמין שניתן לבצע שם משהו שניתן להחזרה למקור במקרה של מכירה נגיד

איזה בניה קלה או משהו דומה

לגבי מיקום למטה אני לא בטוח שזה המיקום האידיאלי זה ממש למטה בזווית ראיה

אני לא בטוח עד כמה זה נוח

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

יש אופציה להוציא את כל החלק העליון של הרדיו שבא עם הרכב, אבל להחליף אותו נשמע לי כמו סיפור רציני...

לא מבחינת פירוק, למה כבר פירקתי אותו פעם :? אלא לשים לו פלסטיקה מסביב, וגם המיקום נראה לי קצת בולט לעין אם יהיה שם מסך.

בקשר למסכי 1DIN, אני לא ממש אהבתי אותם, נראים לי כמו מכשירים שלא יחזיקו הרבה זמן מעמד, וגם אם יצא מסך החוצה מהמכשיר הוא יסתיר לי את כל הכפתורים של הרכב...

קצת רקע, אני הולך לקנות מחשב ביתי חדש, להכין לו מארז מאולתר :-P, עם כרטיס קול audigy2 לפני כמה שנים שיש לי בבית.

איפה הוא יותקן על זה לא חשבתי יותר מידי, רוב הסיכויים בבגאז, הכרטיס קול יוצר נפח ענק למארז.

ולמה אתם מאמינים שמסך 2DIN לא יכנס שמה? אני הרי מוציא את הרדיו דיסק + המגירה אז הגודל נהיה כפול...

פורסם

אני במקומך היתי מכין מסך שיוצא ונכנס במקום של השליטה על הרדיו המקורי והמחשב דרך.

חשבתי על דבר כזה ברכב שלי מזמן (יש לי גם קורולה).

אבל תצטרך לוותר על כל הפאנל שם כולל המסך הקטן הזה.

נ.ב

אתה במקרה מ HWZONE?

:cry: !!SOLD!!

פורסם

שמתי לב שהתמונה שלך מוכרת :-D כן אני שם די הרבה זמן.

והרדיו של הרכב, פעם היה אצלי ברכב איזה חודש כשקניתי את הרכב ומאז העפתי אותו כשחיברתי את הרדיו דיסק. ככה שאין לי רגשות עזים כלפיו. (הוא לא מחובר בכלל)

פורסם

אני התכוונתי שתתקין את המסך איפה שיושב הפאנל שליטה על הרדיו המקורי.

זה מצריך הרבה עבודה עם פיבר אבל התוצאה יכולה להיות יפייפיה.

:cry: !!SOLD!!

פורסם

האופציה הכי פשוטה תהיה לקנות מסך נשלף.

נראה שיש לך אופציה להתקין 2DIN בחלק שמתחת למתגים ששולטים על המזגן.

לא ברור מה קיים שם, אבל במידה וזה לא משהו "חשוב", אפשר להוציא ולבצע בנייה,

מה גם שאפשר להזיז חלקים מחלק אחד לאחר (כנס ל-Mp3Car ותקח רעיונות).

אופציה מעניינת יותר תהיה להתקין בחלק העליון של הדש, במקום הרדיו.

בנייה מעל לצורך יישור, או הרכבה בזווית עם בניית "מצחייה".

יכול להיות מעניין יותר (ויותר נגיש, מאשר בחלק התחתון של הקונסולה).

השאלה כמה אתה מעוניין להשקיע ולהתאמץ. 1DIN נשלף יהיה פיתרון פשוט שלא ידרוש ממך מאמצים.

הפתרונות האחרים ידרשו התאמה/חיתוך/בנייה/שיופים וכד'.

פורסם

טוב אז החלטתי שאני יעשה משהו יצירתי, ואני ירכיב את המסך במקום הרדיו של הרכב.

אני כנראה אלך על המסך של ליליפוט דגם 629GL, עם קצת עבודה עם פייבר גלס והכל יעבוד כשורה :lol:

פורסם

בהצלחה! תעדכן אותנו בהתקדמות

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

• תוכן חדש...