Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תיזמנתי את כל הסרויסים בקישור ליום אחד בשבוע, והלכתי לישון .

היום נסיון לאתחל את המחשב נורמלית עלה בתוהו אחרי שהדיסק עשה נסיונות מוזרים למצוא כנראה איזה סקטור מתאים , הויסטה לא עלתה, שום דבר לא עזר עד שעברתי ל SAFE MODE עם קישוריות, ונתתי לויסטה לשבור את הראש עם איזה סיוע חיצוני,

אתחול נוסף במצב נורמלי הצליח .

בפעם הבאה ההמלצות האלו יילקחו בע"מ.

פורסם

כמה זיכרון יש לך? שקלת לשדרג ל-4G?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני חוזר על המלצתי:

בצע גיבוי כולל דבר ראשון! במיוחד לפני עוד התעסקויות עם ההארדיסק.

אני עדיין מאמין מניסיוני עם הארדיסק שחוגג כל הזמן שהוא הולך לגמור קריירה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מה שאמר ברווז. ויסטה שמיסטה, זה ממש לא קשור.

הרד דיסק שעושה רעש יכול להחזיק מעמד שנים

ובאותה מידה למות תוך 2 דקות. ל-ג-ב-ו-ת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בפעם השניה אני חוזר , הרעש היה נורמלי לחלוטין , הוא רק עבד יותר מידיי לטעמי.

בקישור דובר על :

Indexing

Superfetch

Windows Defender

Disk Defragmenter

פורסם

תסתכל בלינק השני שנתתי, הוא מסביר כיצד לראות מי משתמש לך בדיסק:

The first thing I like to do, is sort the Response Time column from highest to lowest time, then expand the File column so I can see the actual files that are causing disk activity to occur. To expand, use your mouse to grab the column and drag it to the right.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

מכיר את התופעה שלך בדיוק, הויסטה מעסיקה את המחשב כל הזמן, הפתרון הוא מחיקה של הויסטה והתקנה של XP

שים לב כמה משאבים גוזלת לך הויסטה, אין שום סיבה להתעלל במחשב המסכן.

אני עם HP חדש וסבלתי מאותה בעיה עד שעשיתי פירמוט והתקנה של XP

שים לב: אתה צריך למצוא את הדרייבר של כונן ה SATA אם יש לך כזה במחשב

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מה הבעייה להתקין VISUAL STUDIO 2008 על XP? אין שום בעייה, מניסיון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מ"ה ויסטה ביתית, לפטופ חזק,

הכונן עושה קולות של עבודה ללא תלות במשתמש , חוץ מנסיונות לצומי ולהרשים עד כמה הוא חרוץ ללא תועלת מעשית,

יש משהו אחר?

איך אני משתיק את הקשקשן ?

פרנקוס ?

לא יודע מה איתך אבל ב-2 הניידים שיש לי בבית, שבהחלט לא נקראים "חזקים", אלא אם DualCore 1.73GHZ פלוס 1 ג"ב זיכרון או Celeron 2.0GHZ פלוס 1 ג"ב זיכרון, הם חזקים בשבילך - ומערכות הפעלה של ויסטה (באחד HOME PREMIUM ובשני HOME BASIC) עם SP1 בשניהם - ואין לי את התופעות שאתה מדבר עליהם.

מה שכן, המחשבים לא עמוסים בתוכנות מותקנות - הם משמשים בעיקר לגלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה והרצת סרטים או צריבה (לשניהם צורב DVD). יש OFFICE מותקן כמובן, אנטי-וירוס, Spybot, מסנג'ר וכולי. שניהם עובדים מצויין וזריזים.

הפעמים היחידות בהן אני רואה שימוש אינטנסיבי לפרק זמן קצוב בכונן הקשיח הן בזמן עידכוני מערכת - ויש כל שבוע כאלה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...