Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מורל ? אחת מחמש הטובות בעולום? נחשבת ע"י מי ?

תגגל תדע :wink:

או שאולי זה לא היה ברור, הכוונה היא ליצרנית דרייברים, לא רמקול ("בוקסה") שלמה, ע"ע תאגיד טימפאני.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• ספונסר פורום
פורסם

http://www.tig-art.com/home

טיג ארט מייצרים ומוכרים סעפת ומערכות פליטה מושלמות,כמו כן קיטים יעודיים (טורבו) למגוון רחב של רכבים,ונחשבים לבעלי שם דבר בעולם.

אורן

פורסם
תרומתי הצנועה לשרשור:

רדיאטורים של בשן, תוצרת קיבוץ נחשונים. אם הם היו מייצרים רדיאטור לאלפא שלי, תהיו בטוחים שהייתי קונה מהם.

אין לך מספיק צרות? למערכת חשמל איטלקית אתה מוסיף רדיאטור של בשן ? :screwy:

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

מפעל"מיטרוניקס" בקיבוץ יזרעאל שמייצר מנקיי ברכות

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

אז לא ממש קיבוץ אבל מושב שיתופי .

מפעל על בד במשואות יצחק מייצר מגבונים לחים ( כל האבות פה יודעים מה זה...)

על התווית מופיעים שמות אחרים , אבל מאחורה תמיד כתוב איפה זה מיוצר .

יש עוד מפעלים בארץ אבל בכנות אין מה להשוות באיכות המוצרים.

יש מוצרים לנקיון שמנסיון מורידים גריז יופי , ויש מוצרים לתחת שמנסיון מורידים חרא יופי .

(גילוי נאות, גדלתי במשואות, אבא שלי עובד במפעל )

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
זה בסדר, גם דודים יודעים מה זה :wink:

כל אחד מהשרשורים הענפים בנושא "מה יש לכם בבגאז'" הראה שכמעט כל חברי הפורום שיש להם רכב יודעים מה זה, ומחזיקים את זה בתא המטען או בתא הכפפות.

לענייננו, אחד הדברים הכי מגניבים שיצאו מפה היה מכסחת הדשא החשמלית של פרנדלי רובוטיקס, שהפכה את הקונספט של רובוטי השירות לבית מחלום למציאות.

AAAAAg5HGyQAAAAAAQE8wQ.jpg

פורסם
אין לך מספיק צרות? למערכת חשמל איטלקית אתה מוסיף רדיאטור של בשן ? :screwy:

נתחיל מזה שהאגדות על מערכת החשמל האיטלקית, או לחילופין החוויות שכנראה היו לך בזמנו עם הספרינט, אינן היו חלק משגרת היום של ה-33, וכפי שזה נראה עד עכשיו, גם לא ממש כוס התה של ה-146 (טפו טפו טפו, רק שיישאר ככה).

מעבר לכך, חודשים ספורים מאוד לאחר רכישת ה-33, אי שם לפני כמחצית העשור (אני מרגיש פתאום זקן כשאני אומר דבר כזה :shock:), הרדיאטור המקורי החזיר נשמתו לאלוהי המצננים. למכון הרדיאטורים המקומי, שבו בחרתי לתקן את התקלה, הובא תוך יום רדיאטור חדש של בשן, אשר מרגע התקנתו ועד ליום מכירת הרכב (לפני כשלושה חודשים וחצי) תפקד ללא דופי.

עברתי על השרשור בג'יפולוג, ואני מוכרח לציין שלא ניתקלתי באף אחת מהתופעות שפורטו שם. אם מה שהחבר'ה תיארו שם הוא אכן אמת (ואין לי סיבה לחשוב שהם שיקרו), אז כנראה שאני נפלתי על רדיאטור לימון...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חלבה מקצרין , טעם מעולה , לא יודע את שם המפעל ואיפה הוא מופץ במרכז,כל היודע דבר על מקום המצאה מוזמן לדווח פה.

רק בגללה שווה לדחות שלום עם סוריה.

פורסם

אני לא בטוח שזה ישראלי, אבל יהודי זה כן.

עכשיו קניתי בקנדה ג'ינס של חברת באפלו.(BUFFALO)

מתחת ללוגו היה רשום בקטן "DAVID BITON".

מישהו מכיר?

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

• תוכן חדש...