Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר מספר פעמים אני נתקל בתופעה מוזרה באוטו.

בשעות הבוקר/ או כשהמנוע קר אני מתניע את הרכב בד"כ מחכה 2,3 דקות לפני הנסיעה.

אז כבר אחרי שני מטר של נסיעה האוטו נעצר, לא מגיב לדוושת הגז ומתנהג כאילו אני מתחיל את הנסיעה מהילוך שני.

גם מד התורים מתחיל לשחק מטה מעלה. (זה קורה בדיוק דקה +-) ואז הכול מסתדר

לפני כשנה הייתה לי גם בעייה דומה עם התורים,בסוף החליפו לי במוסך " חיישן מצב מצערת" והכול הסתדר.

השאלה שלי האם מישהו מכיר תופעה כזאת והאם יש מצב שהתקלה היא בגיר האוטומטיquestionb.gif?

אגב הרכב מסוג יונדאי לנטרה 96 אוטומט 1600.

תודה

פורסם

אם כשאתה עומד במקום בניוטרל ולוחץ קצת על הגז הטורים עולים יפה או שהמנוע נחנק, מהסס וכו'?

אני כמובן מנסה להבין אם מדובר בבעיית מנוע או גיר.

פורסם

כשזה קורה אני מעביר לניוטרל לא משתנה שום דבר המנוע נחנק והטורים יורדים עולים לסירוגין.

עכשיו זה שוב פעם קרה לי,ויש לציין שזה קורה רק בשניות הראשונות של הנסיעה כשהמנוע קר.

פורסם

שמתי לב אם אני מניע את הרכב ולא לוחץ בכלל על הגז המנוע עובד טוב., אך אם אני יתחיל לתת גז בקטנה אז כבר האוטו מתחיל להכנס לתקלה כמו שרשמתי קודם.

(משום מה גם האור של כרית אוויר התחילה להדלק)

פורסם

כדאי לחלץ קוד תקלה של כרית האוויר, ככל שיש תקלה שם, נראה לכאורה שאלה שתי תקלות שונות בתכלית, אולם, שווה לבדוק קשר אפשרי.

התופעה שאתה מתאר מצריכה בדיקה מקצועית, לא משהו נקודתי שאני יכול להצביע עליו, ולרשום רשימת מכולת, נראה לי מיותר.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...