Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רדיו דיסק של KANEWOOD, מגבר cerwin vega exl400.4 שמגביר סאב ואחוריים, ועוד מגבר אחד לקומפוננט מקדימה.

חבר שלי שהתקין את המערכת, אמר שכבל ה REMOTE מחובר ל cerwin ובעזרת מפצל או משהו כזה, מדליק גם את המגבר השני.

הכל עבר מצויין במשך שבועיים, עד היום, הדלקתי את המערכת היום ושמעתי שיר למשך כמה שניות, ופתאום השתתקה המוזיקה והר"ד המשיך לפעול.

כביתי את המערכת, הדלקתי שוב - אבל לא היה צליל. שמתי לב שהרדיו דיסק אכן נדלק, אבל המגברים לא.

מה יכולה להיות הבעיה?

כבל הרימוט? ההארקה? עוד משהו שאני צריך לבדוק?

תודה מראש.

פורסם

אולי פיוז שרוף

תבדוק שהחוט הכחול מחובר למגבר הראשון טוב? ועם יש נתק אולי

ועם הכל טוב אז תוך כדי שהרדיו דיסק דלוק תנתק מהמגבר את החוט הכחול ואז תחבר

עם לא אז אין לי מושג..

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

כל החיבורים בסדר...

ולמה צריך לעשות את זה: "תוך כדי שהרדיו דיסק דלוק תנתק מהמגבר את החוט הכחול ואז תחבר" ?

פורסם

המגברים נכנסים לפרוטקשיין ? אם כן יכול להיות שיש כבל שפוגע אחד בשני...

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

עם אתה אומר הכול עבד ופתאום בזמן ששמעת שיר אז נכבתה המערכת

אז זה נשמע כאילו היא הגיע לעומס והפיוז קדימה נשרף בדוק את זה ותחזור

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

ואם זה לא הפיוז אתה יכול לבדוק אם רמוט לא תקין בכך שתחבר את ה"תנין" של מד המתח לפלוס המגבר ואת הקצה לרימוט ותיראה אם המגברים נידלקים.

פורסם

אתם יכולים בבקשה להסביר לי כיצד אני מזהה פיוז שרוף? איך אני יודע שהוא שרוף מהסתכלות עליו?

ואיזה פיוז בדיוק אני אמור לבדוק, זה שמחובר למגבר (שאני לא יודע איך לשלוף אותו),

או פיוז כלשהו בתיבת הפיוזים הראשית מתחת להגה?

תודה רבה מראש.

פורסם

הפיוז של הכבל הראשי הוא בדרך כלל פיוז בצורת שפופרת זכוכית (גליל) עם שני קטבים מתכתיים - אתה אמור לראות אם הוא שבור באמצע או מפוחם (בדרך כלל שניהם ביחד).

לא תמיד פיוז נשבר בצורה כזו שניתן לראות את השבר או שהסדק כל כך דק שאתה לא תבחין בו ולפעמים זה יכול לקרות שהפיוז פשוט נקרע או מתנתק בקצוות שלו ואתה לא רואה את זה - ניעור של הפיוז אולי עלול לגלות לך כזאת תקלה.

גם במגברים עצמם אמורים להיות פיוזים - פיוזים רגילים של רכב - בפיוזים האלה באמת יש סבירות יותר גבוהה שהפיוז יהיה שרוף אבל לא מנותק לגמרי ולכן גם רב מודד לא יעלה על זה שהוא שרוף.

בגלל שאתה אומר שכל המגברים לא נדלקים - אני לא מאמין שזה פיוזים של המגברים אלא הפיוז הראשי או כבל הרימוט עצמו שנשמע לי יותר הגיוני.

כשהרכב כבוי, כשהמערכת כבויה תיגה בין הפלוס הקבוע של אחד המגברים לכניסה של הרימוט - המגבר נדלק? - אם כן זה לא פיוז במגבר כי המגבר נדלק.

תעשה את הבדיקה הזאת בכל מגבר.

לאחר מכן תעשה את אותה הבדיקה כשהרכב מותנע, תפעיל את המערכת כשכבלי הRCA והרמקולים מנותקים ותראה אם המגברים עובדים יציב במשך איזה 10 דקות בוא נאמר.

אח"כ תחבר את כבלי הRCA ותפעיל את המערכת (כבלי הרמקולים עדיין מנותקים) - עבד עוד איזה 5 דקות, כבה הכל, תחבר חוט רמקול אחד ותחזור על הבדיקה, עוד פעם תכבה, חבר עוד רמקול (כל פעם רמקול אחד) ותחזור על הבדיקה.

אם באיזשהו שלב המגברים נכבים - אתה יודע שהבעיה היא ברמקול שחיברת לפני אותה הבדיקה.

אם זה קרה כשחיברת את חוטי הRCA - אתה יודע שהבעיה בחוטי הRCA.

אחרי שעשית את כל הבדיקה הזאת - אם הכל עבד.

עכשיו תבטל את הגישור שאמרתי לך לעשות בהתחלה עם כבל הפלוס והרימוט ותחבר חזרה את הרימוט המקורי - מגברים לא נדלקים - יש לך בעיה בכבל רימוט או בממסר רימוט של הHU .

הבדיקה הפשוטה תהיה לבדוק את כבל הרימוט ישירות מהצמה של הHU - למתוח כבל חדש ישירות לאחד המגברים - נדלק? - כבל רימוט הקודם דפוק - לא נדלק? תקן את הHU שלך.

אני מקווה שלא פספסתי משהו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

+1 רציני לקודמי.

בטר סייף דן סורי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

את כל הבדיקה הזו יש לבצע תוך כדי שיש גישור בין ה + הקבוע של המגבר ולכניסת כבל ה REMOTE ?

והאם אפשר פשוט לחבר קצה אחד של רב מודד ל + וקצה שני לכניסה הרימוט וזה יעבוד בתור גישור?

ותודה רבה על ההסבר המפורט, אתה לא מבין כמה עזרת לי.

פורסם

תכלס אם אתה מגשר בעזרת חתיכת חוט כשהכל מחובר בין ה + הקבוע לתוך הרימוט של המגבר זה כבר יכול לזהות לך שהרימוט מהרדיודיסק לא מגיע.

אם זה לא נדלק תבדוק כיוון של הפיוז ראשי של המערכת (צריך לשבת על הכבל מתח + שמגיע מהמצבר בתא המנוע)

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

זה לא מסוכן לגשר בין ה + במגבר לבין הכניסה של הרימוט?

הרי הרימוט מעביר זרם נמוך שיספיק להפעלת המגבר,

וה + במגבר מוציא הרבה יותר, לא?

אני מפחד שיווצר נזק למגבר אם אני עושה את זה.

• תוכן חדש...