Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המכונית הנגנבת בישראל - סובארו DL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצגת אתגר (יחידת המשטרה המטפלת בגניבות רכב) לחודשים ינואר-ספטמבר 08 מגלה שסובארו ליאונה (DL) היא עדיין הרכב הכי נגנב בישראל, 16 שנים אחרי שהפסיקו למכור אותה. 1159 רכבים כאלה נגנבו מתחילת השנה, כמעט כפליים מהרכב השני הכי נגנב - מיצובישי לנסר. עוד עולה מהרשימה שרכבים ישנים הרבה יותר נגנבים מחדשים, כך למשל פיאט אונו נמצאת במקום ה-3. אני משער שגם המיצובישי לנסר הנגנבות הם מהשנתונים הנמוכים יותר.

מאזדה לנטיס נגנבת יותר ממאזדה 3: 348 לעומת 239.

לגבי רכבים חדשים המצב נראה יותר טוב : יונדאי גטס מבילה עם רק 241 מכוניות שנגנבו - הפער מסובארו ממש מדהים לדעתי.

קישור למצגת:

http://www.igudbit.org.il/index.asp?categoryid=359&articleid=894&searchparam=אתגר

פורסם

אז מדוע חברות הביטוח טוענות שהונדה בין הרכבים הגניבים ביותר כיום ומרשות לעצמן להעלות את מחיר הפרמייה בצורה מטורפת?

הונדה לא מופיע בעשירייה הראשונה בכלל, ואם נשווה ביטוח של סוברו לביטוח של הונדה (שתיהן נאמר שנת 2004) ההפרש יהיה מעל ל1000-900 שקל להונדה?

אני חושב שזה ממש מקומם ופשוט חוצפה שבכל חברות הביטוח יש סטיגמה שהונדה היא רכב גניב ביותר, מה באמת אפשר לעשות בנידון? מחירי הביטוח להונדה הם פשוט הפקרות.

פורסם

נדמה לי, לא על בסיס מידע (אני יכול לבדוק אם זה ממש חשוב) אמיתי, אבל לפי מדגם אקראי, שהסיביק, בנוסף להיותן גניבות למדי (גם אם לא היו בעשירייה הראשונה), גם די מועדות לתביעות על תאונות וכו'.

בסה"כ, הדגם הספציפי (סיביק) הינו עיסקה רעה לחברת הביטוח, כי ההוצאות עליו גדולות (הרבה תביעות), ולכן החברה מעלה את הפרמיה, על מנת שעדיין ישתלם לה - כלכלית (חברת ביטוח היא עסק שבא להרוויח כסף, והרבה. שלא יהיו לך אשליות) לבטח אותך.

אני לא חושב שיש מקום לטענות ספציפית לגבי ההונדה. לא נראה לי שלמישהו באיזושהי חברת ביטוח יש משהו אישי נגד הדגם הזה.

פורסם

מישהו יודע להשוות אולי את ישראל למדינות אחרות מבחינת כמות גניבות רכב?

סתם מעניין לדעת אם הנתונים גרועים או ממוצעים ביחד למקומות אחרים בעולם.

פורסם
לא ידיעה משמחת במיוחד:oops:

(בעלים של לנסר 1990)

אם אתה לא שמח, אז מה אני?! :roll:

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אני לא רוצה להישמע גזען

אבל יש לי תחושה שכל רכב שהוא "להיט" אצל בני דודינו כגון הלאנסר והמאזדה לאנטיס (ביפו יש את הרכבים האלה בסיטונאות).

יהיה בראש הרשימה .

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

היה לי ליאונה ויום אחד שכחתי את המפתח בסוויץ והאוטו היה נעול. פרצתי לאוטו עם מפתח של תיבת הדואר. פשוט מי ששם את המנעול ברכב רצה שיגנבו את האוטו. פשוט לא יאמן אפשר לפתוח אותו עם מפתח של דואר/מחסן וכו'...

פורסם

אבל עם כל ההסברים של לגנוב אוטו ישן ולמכור לחלקים כי החלקים נדירים ויקרים, מה הקטע לגנוב פיאט אונו (אני ממש מופתע שהיא ברשימה בכלל) הרי החלקים שלה ממש ממש זולים (יש חלקים תחליפיים וטובים בזול) ובכלל אנשים זורקים אונואים על כל בעייה קטנה..

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
יונדאי גטס מבילה עם רק 241 מכוניות שנגנבו

מישהוא אשכרה מוכן לגנוב גטס?!

אפילו לחלקי חילוף ?

ראבק, אני לא מוכן לקחת גטס בחינם\אם ישלמו לי.

אז עוד להשקיע מאמץ להיכנס פנימה, להניע אותה, ולהסתכן במעצר?!:shock:

משוגעים הגנבים האלה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...