Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תראה לי תאונה אחת של רכב שהתהפך במהירות בגלל היגוי ימינה או שמאלה או בגלל בלימה בלי להתקע בשום דבר שגרם לכך.

רנו אקספרס אומר לך משהו?

בוא לחיפה, ואני אראה לך. הוצאות עליך :wink:

מה חתימה? תתפשטי!

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תראה לי תאונה אחת של רכב שהתהפך במהירות בגלל היגוי ימינה או שמאלה או בגלל בלימה בלי להתקע בשום דבר שגרם לכך.

מנפלאות יו טיוב:

(מצטער על המוסיקת רקע)

http://www.youtube.com/watch?v=FKKlZbOXGA0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
מדובר על רכב פרטי ולא על משאית - רק מהירות נסיעה מעל 200 (ואף רכב לא עושה תאונה במהירות כזאת) אני חושב שיש אפשרות כזאת שהרכב יתהפך.

בורות ומקפצות הם גורמים להתפכות משום שהם סופגים את המכה וכתוצאה מכך הרכב יכול להפך.

מכיר את המשפט שאומר: אם כולם אומרים שאתה שיכור - לך לישון?

אני ראיתי במו עניי רכב שמתהפך תוך כדי סללום, מעבר לכך, הרכב הראשון שלי - סקודה פליסיה - כמעט התהפך לאחר כמה פניות ימינה שמאלה.

אני מניח שברוב התאונות גם מתווספים שוליים וגדרות שבכלל מסייעים להקפצה...

בקשר לאח של הכותב:

אין ממש סיכוי שיחזור לו הרשיון בקרוב, כנראה שגם לא ברחוק. חבר קרוב ללא עברות קיבל שנתיים על 0.26 אלכוהול בדם (עד 0.25 לא נותנים דו"ח). אתה מדבר על אלכוהול מופרז + תאונה.

לא יודע מה ההפרש עם ובלי עורך דין - אולי כדאי לברר קודם. נראה לי שעם החמרת העונשים על נהיגה בשיכרות עורכי הדין לא מצליחים ממש להואיל...

פורסם

לפני כחצי שנה חבר מהעבודה קיבל 11 חודשי שלילה (למרות שהגיע עם עו"ד) כאשר תפסו אותו נוהג בשיכרות.

קח בחשבון שזה קרה ללא תאונה כמו שאחיך עשה, ובנוסף לפני חצי שנה לא היו את כל הבלאגן לגבי נהיגה בשכרות.

בקיצור, אחיך הולך להשתמש הרבה זמן בתחבורה ציבורית, יהיה לו הרבה זמן לחשוב על הטעות שעשה.

פורסם
מדובר על רכב פרטי ולא על משאית - רק מהירות נסיעה מעל 200 (ואף רכב לא עושה תאונה במהירות כזאת) אני חושב שיש אפשרות כזאת שהרכב יתהפך.

בורות ומקפצות הם גורמים להתפכות משום שהם סופגים את המכה וכתוצאה מכך הרכב יכול להפך.

שמע DAR, לא באנו כאן להתווכח, אני רק העלתי לך פיסה מנסיוני, ראיתי כבר איזה רכב הפוך אחד או שניים בחיי.

וגם הייתי מאד קרוב למצב דומה בעצמי, הרכב שלי לא ידוע ביציבותו המופלאה. כמו כן SIMPLY NUTS העלה לך סרטון קצר להמחשה.

מקווה שתקח בחשבון מה שכתבתי אני ועוד רבים כאן בפורום ושלא תדע דברים דומים ומציע לך לנהוג יותר בזהירות.

לגבי תאונות ב200 קמ"ש, אני לא מקנא במי שישתתף בתאונה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

"תראה לי"

מאיפה אני אראה לך, ממאגר התאונות המצולמות?

אחותי הקטנה ראתה מגאן קופה מתהפכת בעיקול תע"ש בגהה מתמרון עצמי.

קשה להפוך רכב בלי מנוף, אבל בהחלט אפשרי, גם בפחות מ-200 קמ"ש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני ראיתי בעיניים שלי ג'יפ מתהפך מהפניית הגה חדה בעיקול בכביש 4 ממש ליד הסיבוב של תע"ש לפני כחודש! כולה חתכו אותו הוא הפנה את ההגה בחדות והג'יפ סיים על הגג.

מעבר לזה יצא לי גם לראות רכב מחליק בהיגוי יתר נכנס במדרכה ומתחיל להתגלגל. הכל אפשרי.

אבי.

• תוכן חדש...