Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אחי הצעיר (בן 21) עשה תאונה מאד קשה אתמול בלילה בכביש החוף , רצה לעקוף נצמדו אליו ואיבד שליטה והתהפך.

הרכב הושחת וירד מהכביש , ובנס אחי יצא בריא ושלם , לא היו נפגעים , וגם לא פגע באף רכב/משהו אחר , פשוט התהפך .

בבדיקה עם המשטרה התברר שריכוז האלכוהול בדמו היה מעל למותר (וזה חמור מאד מבחינתי ומבחינת המשטרה)

היום הוא היה בשימוע והרשיון שלו נפסל ל 60 יום , ואחרי זה יש משפט.

אני מקווה שאף אחד לא יעבור את זה , אבל במידה ומישהו עבר משהו דומה , יכול להסביר לי מה ההליכים בעניין במידה ואין נפגעים והתאונה היא "עצמית" ?

מה יקרה אחרי ה 60 יום ? ומה עלול בית המשפט לפסוק? (מה פוסק בד"כ )

תודה

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

משטרת ישראל כ"כ היסטרית כיום בכל הנוגע לנהיגה בשכרות (ובצדק) שאני לא חושב שבמקרה הזה יעניין אותם שהיו נפגעים או לא היו.

עובדה שרשיונו נשלל ל 60 יום ושיש זימון למשפט.

למשפט יש חובה מעשית (לא חוקית)להגיע בליווי עו"ד המתמחה בתעבורה שאם לא כן, אפשר לצאת משם עם פסקי דין מוזרים בהחלט.

סתם לשם ההבנה הכללית, לא ממש הבנתי את מהלך התאונה, מי נצמד אליו ואיך זה קשר לאיבוד השליטה וההתהפכות?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גם אני לא ממש הבנתי , בגדול רצה לעקוף רכב כשתוך כדי עקיפה סטה באופן מפתיע , ניסה לברוח תוך כדי סיבוב ההגה שמאל וימין באופן חד מה שגרם להתהפכות הרכב.

ולענייני הרשיון , אתם מכירים דוגמאות של פסקי דין במקרים דומים? יש לציין שלא היו נפגעים בכלל , הייתה מין תאונה עצמית בסופו של דבר.

ובכלל , מאיפה אני משיג עורך דין טוב לעניין הזה , ואם הוא יותר מדי טוב יש מצב שהוא מחזיר לי את הרשיון לפני התקופה של ה 60 יום ?

תודה

פורסם
משטרת ישראל כ"כ היסטרית כיום בכל הנוגע לנהיגה בשכרות (ובצדק) שאני לא חושב שבמקרה הזה יעניין אותם שהיו נפגעים או לא היו.

עובדה שרשיונו נשלל ל 60 יום ושיש זימון למשפט.

בגירה, מה שלא לקחת בחשבון (ומה שפותח השרשור לא ציין), זה את האופציה שאולי הוא נהג חדש?

אם אני לא טועה, נהג חדש, על כל תאונה שהיא (גם עצמית), מתחיל את ההליך בשלילה וזימון למשפט.

מנסיון של חבר שהתהפך לו להנאתו, בלי שום קשר לאלכוהול או אנשים אחרים על הכביש. קיבל שלילה (לא זוכר אם חודשיים או שלושה), קנס (נדמה לי 1000 ש"ח), וטוטאלוס על הרכב.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

ראיתי את התאונה הזאת, אחרי שהפכו את הרכב חזרה, אחרי צומת הרצליה בערך ב 11 בלילה, איזה פקק היה שם 50 דקות ממחלף הסירה ועד רשפון.

מקווה שאחיך בסדר, חבל שהיה מעורב בזה אלכוהול, יחד עם זאת מומלץ לשכור עורך דין.

בזמן האחרון הרבה רכבים מתהפכים על כביש החוף, שבוע שעבר פג'ו 206 חדשה לגמרי היה יפה לראות איך הנהג הולך ברגל ליד האוטו (ליד השוטרים עושו לו מבחן שכרות) כל הפלסטיקה עפה ממנו אבל כלוב הנוסעים היה שלם אפילו הגג לא התקפל נשאר שלם לגמרי.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

ראשית, אני שמח שיצא ללא פגע.

שנית, שלא יחזירו לו את הרשיון. אם אחרי כל הפרסומות, וכל התאונות, וכל האירועים, ובמיוחד לאחרונה, הוא מעז לעלות לרכב אחרי ששתה יותר מידי, אז שפשוט יסע במונית או באוטובוסים.

הוא לא אחראי לא כלפי עצמו, ולא כלפי אחרים. אני לא רוצה להיות לנהוג/להיות בסביבת נוהג ששתה יותר מידי. לחיים אין תמיד חלקי חילוף ו/או מרפא.

להבא, וכמו שאני ורבים אחרים עושים, שיוותר על השתיה, ואם קשה לו, שיגיע ללא רכב, או עם נהג אחר.

מקווה שילמד.

באמת מתחיל להמאס ממה שקורה בכבישים.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

+1 לזה שמעלי.

אם הוא לא הפנים אחרי כל שטיפות המוח, כנראה שלעולם לא יפנים.

שילך בלי עורך דין, חבל על הכסף, שישאר לו למוניות.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

טוב גם כשהוא פצוע קיבל הטפות מוסר ממני ומההורים , הוא לא נוהג לשתות בכלל, ממש פעם ב... ובכלל אתם לא מכירים את כל הנסיבות לכן תגובתכם טבעית.

מה שכן , אני רוצה לעזור לו ( הוא בסך הכל אחי והוא זקוק לרישיון ) , ואף פעם לא עברנו משהו דומה במשפחה לכן אני שואל מה ההשלכות , במה אפשר לצאת מבית המשפט?

ובמה העו"ד יוכל לעזור? והאם עו"ד טוב יכול להחזיר את הרשיון גם לפני ה 60 יום האלה של המשטרה?

תודה.

פורסם

אין הבטחה 100% לדבר כזה, אבל עו"ד יוכל לעזור לו לקבל עונש מופחת (מאוד אפילו לפעמים), וכמובן יש אפשרות שיוכל להחזיר לו את הרישיון מהשלילה המנהלתית.

פנה לאסף שמיר (חפש את הפלאפון שלו בפורום)

פורסם

בשביל לקבל תשובה אמינה לשאלות שלך אתה צריך לשאול... עו"ד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שאלה על נהיגה בשכרות וחברת ביטוח.

במידה והנה נוהג בשכרות וגורם נזק לרכבו (נגיד טוטאל לוסט) או נזק לצד שלישי, האם חברת ביטוח במקרה הזה עומדת מאחורי הנה או מתנערת מאחריות בגלל היות שיכור?

• תוכן חדש...