Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עומדת מאחורי הפוליסה.

רוצים להעביר עכשיו חוק שההשתתפות העצמית תהיה מוגדלת במקרה של נהיגה בשכרות.

שללו לאחיך את הרישיון ל-60 יום, בגלל התאונה ולא בגלל הנהיגה בשכרות.

נהיגה בשכרות מאפשרת שלילה מנהלתית ל-30 יום בלבד.

מקווה שאחיך למד את הלקח ומבין שאם הוא לא היה שותה יש סיכוי עצום שהתאונה לא הייתה מתרחשת.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גם אני לא ממש הבנתי , בגדול רצה לעקוף רכב כשתוך כדי עקיפה סטה באופן מפתיע , ניסה לברוח תוך כדי סיבוב ההגה שמאל וימין באופן חד מה שגרם להתהפכות הרכב.

תודה

רכב לא יכול להתהפך אלא אם הוא נכנס במשהו שגרם לכך, לא משנה כמה תזיז את הגה שמאלה וימינה.

S2000

פורסם

יכול גם יכול, כמובן שתלוי בהרבה משתנים כמו מהירות הנסיעה, מצב הדרך (בורות ומקפצות יכולות לתרום לאיבוד שליטה), חדות הסטייה של הרכב וכמובן יכולת השליטה של הנהג.

ראיתי כבר רכב מתהפך בציר מוריה בכרמל, למי שלא מכיר, כביש עירוני מרכזי, ישר בדר"כ, לא מתאים לנסיעה במהירויות גבוהות מפאת רמזורים וככרות אך עדיין הצליחו... אז זו הייתה קורולה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

הדבר החשוב ביותר במקרה שלך זה לקחת עורך דין טוב. כזה שהתמחותו היא נהיגה בשכרות. הוא היחיד שיוכל לתת לכם מידע מהימן על מה שצפוי לקרות. אחד הטובים בתחום זה הוא דוד גולן.

ישנה חשיבות גם לכמות האלכוהול שנמדדה לו בבדיקה - כמה בדיוק מעל המותר.

קח בחשבון שעונש המינימום שקבוע בחוק לנהיגה בכשרות הוא שלילת רישיון לשנתיים. המשמעות של עונש מינימום היא שלשופט אין שיקול דעת וזה העונש המינימלי שעליו להטיל על אחיך אם תוכח אשמתו.

כן ישנם מקרים של עסקאות טיעון, במיוחד כאשר רמת האלכוהול שנמדדה היא טיפה מעל המותר, לנהג אין עבירות קודמות והאוירה הציבורית מסביב רגועה. כבר היו מקרים של עסקאות עם שלילה של פחות משנתיים. פה זה כבר מאוד תלוי בעורך דין ובניסיונו.

שלילה בפועל בטוח תהיה וכנראה גם לזמן ארוך.

עוד נקודה חשובה שאתה חייב להבהיר לאחיך היטב. שלא יעז ולא יחשוב אפילו לנהוג בזמן הפסילה המנהלתית או השלילה שיקבל בעתיד. במקרה כזה מדובר במאסר בפועל ודא = כלא.

הכי חשוב. תמצאו עורך דין טוב וכמה שיותר מהר.

פורסם
רכב לא יכול להתהפך אלא אם הוא נכנס במשהו שגרם לכך, לא משנה כמה תזיז את הגה שמאלה וימינה.

ועל סמך מה המצאת את השטות הזאת? :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תתפלא....

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם זו פעם ראשונה אז העונש הוא שלילה לשנתיים , או זו פעם שניה אז יש מצב שעד 4 שנים

ובקשר לעו"ד בוודאי שנסכם עם אחד כבר מחר. ולפי מה שקראתי/שמעתי "אילון אורון" נחשב לאחד החזקים בתחום , והוא גם וותיק וכבר הוציא אנשים עם עונש קל.. של 3 חודשים , 4 חודשים במקום שנתיים.

מי לדעתכם יותר טוב? העו"ד אילון אורון או דוד גולן ?

ושאלה כללית (כי עדיין אני לא יכול להתקשר היום בגלל החג) , בערך ובחישוב גס , כמה יעלה לי השירות של העו"ד ?

פורסם

אי אפשר לקבוע מהי עלות העו"ד מניסיון של חבר שעבר תהליך די ארוך ומייגע בבתי משפט בהתחלה הציע לו העו"ד סכום מאוד מופרז עבור טיפול בתיק כולו לא משנה כמה הופעות יהיה צריך להגיע לבית המשפט ובהמשך הם סיכמו על מחיר עבור כל שימוע וכן הלאה... אם הרישיון חשוב לו אז הכסף הוא כבר לא העניין (בגבול הסביר כמובן).

בטוחני לפי התגובות שלך שאת ההטפות ואת שאר המידע הנדרש להעביר תעבירו לו אתה והורייך כל שנשאר לי לאחל זה רפואה שלמה, ושישב לפחות כמה חודשים בבית ללא רכב לחשוב ולהסביר לעצמו למה לא נוהגים שיכורים.

אבי.

פורסם
יכול גם יכול, כמובן שתלוי בהרבה משתנים כמו מהירות הנסיעה, מצב הדרך (בורות ומקפצות יכולות לתרום לאיבוד שליטה), חדות הסטייה של הרכב וכמובן יכולת השליטה של הנהג.

ראיתי כבר רכב מתהפך בציר מוריה בכרמל, למי שלא מכיר, כביש עירוני מרכזי, ישר בדר"כ, לא מתאים לנסיעה במהירויות גבוהות מפאת רמזורים וככרות אך עדיין הצליחו... אז זו הייתה קורולה.

מדובר על רכב פרטי ולא על משאית - רק מהירות נסיעה מעל 200 (ואף רכב לא עושה תאונה במהירות כזאת) אני חושב שיש אפשרות כזאת שהרכב יתהפך.

בורות ומקפצות הם גורמים להתפכות משום שהם סופגים את המכה וכתוצאה מכך הרכב יכול להפך.

תראה לי תאונה אחת של רכב שהתהפך במהירות בגלל היגוי ימינה או שמאלה או בגלל בלימה בלי להתקע בשום דבר שגרם לכך.

S2000

פורסם
מדובר על רכב פרטי ולא על משאית - רק מהירות נסיעה מעל 200 (ואף רכב לא עושה תאונה במהירות כזאת) אני חושב שיש אפשרות כזאת שהרכב יתהפך.

בורות ומקפצות הם גורמים להתפכות משום שהם סופגים את המכה וכתוצאה מכך הרכב יכול להפך.

תראה לי תאונה אחת של רכב שהתהפך במהירות בגלל היגוי ימינה או שמאלה או בגלל בלימה בלי להתקע בשום דבר שגרם לכך.

אני ראיתי בעיניים שלי קנגו צבאית כמעט מתהפכת (שני גלגלים באויר) במהירות 70 קמ"ש. זה קרה בעקבות מעבר נתיב מהיר, כדי להתחמק מתאונה עם אוטובוס. (אגב, בשלב מסויים האוטובוס היה במרחק של 10 ס"מ מהקנגו והצליח לבלום בזמן).

ככה שאתה טועה.

פורסם
יקר! אבל מה לעשות. הוא נחשב ליותר טוב מאילון אורון ?

לא יודע אם יותר טוב,יודע רק את המחיר בערך עקב מקרה של חבר אצל דוד גולן.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אורון איילון הוא כמו הששי גז של עברייני התנועה.

רק מה, קח בשבון שאורון איילון לא מטפל אישית בתיק שלך.

יש לו המון מתמחים ועוזרים במטפלים בתיק שלך ומגיעים למשפטים שלך וכו'.

בכל מקרה מדובר בעו"ד מהשורה הראשונה ומהמוכרים בארץ בתחום התעבורה.

• תוכן חדש...