Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הגודל של הלנטיס אני ממש לא צריך .

חברה מקדימה זהו . מצידי עם היה תקציב זה היה מיאטה . בהומור כן .

CAVEMAN אתה אומר לי שאם אני לא צריך את הגודל .

אתה חושב שפונטו הדם הזה יעשה את העבודה ?

מה קורה באמת עם הHGT היא כבר לא ממש חסחונית מבחינת על המובנים .

לא מבחינת טיפולים ולא צריכת דלק .

השמח אם תשפוך אור על הנושא .

פורסם

כן, הפונטו תספיק לך, לדעתי. לא נתקלתי בבעיות כלשהם, אם זה קשור לאמינות או סחיבה עם הELX הקודמת שלי. היא הייתה בבעלותי כשנתיים והסיעה לא פעם אחת 4 אנשים לנסיעות ארוכות ללא כל קושי.

חפש לך ELX ידנית או רציפה עם הסטורית טיפולים מסודרת.

לגבי שאלתך על ה HGT, אני מקווה שהבנתי נכון.

תראה, היא פחות חסכונית מבחינת צריכת הדלק מפאת מנוע גדול יותר, כ1800 סמ"ק. גם כן מבחינת הטיפולים היא תהיה מעט יקרה יותר.

אבל אם תשווה אותה לרכבים האחרים בקטגוריה שלה, היא מבין הזולות אם לא הזולה ביותר לתחזוקה.

אגב, צריכת הדלק לא רחוקה משל הלאנטיס ועומדת (אצלי לפחות) על כ11 ק"מ לליטר בנסיעה עירונית רגועה. בנסיעה בינעירונית הצלחתי להגיע לא פעם לכ 15 ק"מ לליטר בקלות.

!AWDSOME

פורסם

שים לב רק שהHGT ספורטיבית יותר, נוחה פחות, פרקטית פחות, ולא תוכל למצוא אחת במצב הגיוני בתקציב שלך.

לדעתי כדאי לך להתמקד בELX.

!AWDSOME

פורסם

אגב, צריכת הדלק לא רחוקה משל הלאנטיס ועומדת (אצלי לפחות) על כ11 ק"מ לליטר בנסיעה עירונית רגועה. בנסיעה בינעירונית הצלחתי להגיע לא פעם לכ 15 ק"מ לליטר בקלות.

--------------------------------------

יש סיכוי שלנטיס מגיעה לצריכת דלק דומה?

מעונין לקנות סקודה ידנית או פונטו/פנדה אוטמט/רגיל

פורסם

לפי דבריו של פותח השרשור, כן.

הייתי מהמר למשהו יותר בכיוון של 8-10 ק"מ לליטר. למרות שנפח המנועים דיי זהה בין הפונטו ללאנטיס (1800 סמ"ק בשתיהן), למאזדה יש תיבה אוטומטית שתורמת לצריכת דלק גבוהה יותר, והרכב בעצמו כמדומני כבד יותר.

למה לפי מה שהוונתי "משירשורי צריכת דלק"

אין כזה הבדל

הפונטו עושה נסיעה משולבת 12-13

והלנטיס 10-11

עוד שאלה על איזה דגם כדאי ללכת עם זה פונטו יש לפחות 6 דגמים .

או רמות איבזור .

תודה רבה

נתי.

!AWDSOME

פורסם

אוקי עשיתי כמה טלפונים וחיפושים .

יש HGT במחרים של 31-35 K

אבל קצה שילדה או 180 אלף קילמוטר .

אני ילך על הEXL יעשה אליו איזה נסיעת מבחן .

לראות איך הוא מתנהג בכביש .

תודה רבה

לממליצים ולעוזרים .

נתי.

• תוכן חדש...