Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקניית רכב מנהלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש פה..

ברצוני לרכוש רכב מנהלים חדש ואני מתלבט בין הדגמים הבאים אשמח אם תוכלו לעזור

תודה מראש...

שברולט מאליבו VS פורד מונדיאו VS פיג'ו 407

בגדול אני מחפש שהרכב יהיה:

אמין, ביצועים טובים בכביש, נוחות, בטיחות, ובקיצור מה שצריך

תקציב עד 165

השימוש ברכב הוא אינטנסיבי נכיוון שאני נוסע נסיעות ארוכות בד"כ...

פורסם

את הפיג'ו הייתי מוריד מהרשימה.

הייתי מתמקד בשברולט ובפורד.

לשברולט ביצועים עדיפים בגלל המנוע - 3.5 ליטר לעניות דעתי היא יותר נוחה מהפורד ונהגתי בשתיהן.

לפורד יש יתרון אחד גדול - בנייה גרמנית ,הכל מוצק ואין שם קירקושים אבל סה"כ לא יודע מה כל כך מתלהבים ממנו - המנוע ממש חלש - הרכב מאוד כבד ואפילו מאזדה עם מנוע קטן יותר של 2000סמק חזקה ממנה.

הבנתי שישנה גם בעיה עם המזגן ברכב - לא תקלה אלא מזגן שפשוט לא מספק את הסחורה.

המאליבו לפי דעתי היא הקנייה הטובה יותר - נראית טוב,מנוע חזק ורק הגיר קצת מקלקל בגלל 4 הילוכים.

פורסם

תודה ככה גם אני חשבתי..

מה אתה אומר לגבי טויוטה קאמרי?

וגם לגבי האמינות של השברולט, האם אמין, אין לי ניסיון פשוט לגבי שברולט ?

שוב תודה

פורסם

C5 חדשה? אמורה להגיע בדצמבר-ינואר.

לדעתי מלכת נסיעות ארוכות.

בתור רכב לכביש בין-עירוני הייתי גם בודק סובארו B4.

ממש תענוג לנסוע רחוק.

פורסם

את ה- 407 הייתי מוריד ,למאליבו יש יתרון במנוע שהוא חזק יותר אבל גם צורך יותר דלק וגם הגיר הוא רק 4 הילוכים,המונדאו רכב מדהים ובכל מיבחני הרכב שנעשו הוא לקח ובגדול (כולל את המאליבו והפסאט) אני חושב שהמונדאו זאת קנייה מעולה בייחס של תמורה למחיר, לגבי מה שציינו על המזגן של המונדאו אז זה נכון שיש בעיה ועד כמה שידוע לי היבואן מודע לבעיה ומטפל בזה.

:fadein:
פורסם
המליבו יופי חוץ מצריכת דלק. היא לא עושה 9-10 כמו שהבטיחו ב UMI.(היה לי מוזר) . בנתיים , בשבועיים שהיא אצלנו היא עושה 7-8.

מתוך נסיון אישי של החודש האחרון - צריכת דלק בתקופת ההרצה עלולה להיות מוגזמת ולא ידוע לי למה. עצלי זה ירד מ-10 קם לליטר בנסיעה ראשונה לסביבות ה-20 כיום. יש כאן בפורום ד"ר אחר שעצלו מאליבו עושה ניסים ונפלאות בצריכת הדלק. נדמה לי כי בכול זאת מדובר ברכב די חיסכוני ביחס לגודל המנוע.

פורסם
מתוך נסיון אישי של החודש האחרון - צריכת דלק בתקופת ההרצה עלולה להיות מוגזמת ולא ידוע לי למה. עצלי זה ירד מ-10 קם לליטר בנסיעה ראשונה לסביבות ה-20 כיום. יש כאן בפורום ד"ר אחר שעצלו מאליבו עושה ניסים ונפלאות בצריכת הדלק. נדמה לי כי בכול זאת מדובר ברכב די חיסכוני ביחס לגודל המנוע.

אצלי.

לא ניסים ונפלאות אלא ממש כפי שמדווח במבחני השוואה רבים שנעשו למאליבו מדגמי 2005-2007 בירחוני רכב בארץ("אוטו" או ברק ב"ידיעות אחרונות") ובעולם ("Driver" , "Consumer Report" ואחרים).

שנה ושמונה חודשים ועשרות אלפי קמ' של בדיקה קפדנית וחוזרת על עצמה מניבים את אותן תוצאות עליהן דיווחתי:

13.0-13.5 קמ' לליטר בשיוט נינוח שנע בין 90-100 קמ"ש על 1500-1600 סל"ד

7.0-8.5 קמ' לליטר בנסיעות עירוניות לא אופטימליות.

10.0-11.0 קמ' לליטר במשולב

חסכוני ומקביל בתצרוכת כמעט לכל רכב על מנוע 2.0 ליטר ואף חסכוני יותר מכמה רכבים עם מנועי 1.6 ליטר שאני מכיר.

במאליבו מדגמי 2008 מושתל אותו מנוע שמחוזק בעוד 2 כ"ס. ממה ששמעתי הוא קצת יותר שתיין או שנהגי הניסוי בעיתונות הרכב סחטו את הדוושה קצת יותר ממני.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

למרות שאין להטיל ספק ביושרו של 66דני למעלה, לא הייתי מסתמך על דוגמה בודדת כמדד אמין. לכל אחד מאיתנו רגל שונה, כל אחד נוסע בסביבה שונה, בשעות שונות. אם עיקר נסיעותיך הן נניח בדרום שם נפח התנועה יחסית למרכז דליל מאוד, הרי שנסיעה עירונית בבאר שבע לדוגמה, היא כמו נסיעה בינעירונית באזור תל אביב והמרכז.

פורסם

לנסיעות ארוכות אני מהמר על ה C5 החדשה שתיהיה הנוחה ביותר. המונדיאו גם בחירה ראויה.

המאליבו צורכת יותר דלק מהאחרות, יש לה רק 4 הילוכים באוטומט, ירידת ערך גדולה, אבל העיקר זה ניהוג ואחזית כביש מאוד גרועה. לנסיעות ארוכות זו ממש סכנה. הרכב "שט" בסיבובים ולא תופס את הכביש.

אני אישית לא היתי נוהג על רכב כזה עשרות אלפי ק"מ בשנה.

פורסם

תודה.

התנהגות הכביש איננה אמריקאית כפי שהיתה,להיפך , הגלגלים -225/50/17 עושים אותה יותר מדי נוקשה, יותר מגרמניות. GM עשו לאוניה טיפול בהלם,יותר מדי. אני שוקל להחליף ל215/60/16 שהיו עד 2007 ,מכיון שבכל מקרה על ההנקוק S אסור לנסוע.

אולי ישפיע גם על שיפור הצריכה.

עם איזה צמיגים היגעת אתה לצריכה כל כך טובה ?

פורסם
למרות שאין להטיל ספק ביושרו של 66דני למעלה, לא הייתי מסתמך על דוגמה בודדת כמדד אמין. לכל אחד מאיתנו רגל שונה, כל אחד נוסע בסביבה שונה, בשעות שונות. אם עיקר נסיעותיך הן נניח בדרום שם נפח התנועה יחסית למרכז דליל מאוד, הרי שנסיעה עירונית בבאר שבע לדוגמה, היא כמו נסיעה בינעירונית באזור תל אביב והמרכז.

יש לי כמה מכרים עם מאליבו מהשנתונים 2005-2007 והנתונים שלהם דומים מאוד לשלי.

יחד עם זה ידיד משפחה שמאוּבזר ברגל כבדה מאוד על הגז(ובהרבה דו"חות של מתנ"א) מדווח על תצרוכת גדולה יותר במאליבו שלו. קשה כמובן להשוות את הנסיעה שלי על 90-100 קמ"ש באוטוסטרדות לנסיעה שלו על 150 קמ"ש וקשה להשוות את היציאה האיטית/נינוחה שלי מרמזורים ליציאה שלו שנראית כמו שיגור כלי טיס. אני לגמרי מסכים שסגנון הנהיגה מהווה חלק ניכר מהתוצאות שעליהן דיווחתי.

אינני מבין איך Laurence הגיע למסקנות שהגיע. המאליבו 2008 איננה מתנהגת בצורה שהוא מתאר. שלי משנתון 2007 משייטת לה בסיבובים וכו' כמתואר, אבל ה 2008 מתנהגת למופת, גם לפי המבדקים שנעשו בישראל וגם לפי מבחנים בינ"ל. אגב, לנהג רגוע גם מאליבו מהשנתונים 2005-2007 תסב הנאת נהיגה ולא תהיה תחושה של בעיות באחיזת הכביש ו/או בעיות שליטה/יציבות וכו'. נהגים שמחפשים נהיגה ספורטיבית יחפשו את מבוקשם בחברות אחרות(אלא אם כן קורבט לבית GM היא אופציה).

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

• תוכן חדש...