Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקניית רכב מנהלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי מספר אנשים שפסלו על הסף את הפיג'ו 407...

ובתור אחד שמתכנן לקנות אחד משומשת (2005) אפשר לשאול למה? מה גורם לכם ישר לפסול את המכונית?

פורסם

תודה לכל המייעצים..

הרכב בו נסעתי עד עכשיו הוא B4 מהדגמים הישנים (הבנתי שהיה שינוי במנוע בין הדגמים הראשוניים לחדשים.. תקנו אותי אם אני טועה).. כך שאחיזה טובה על הכביש ללא ספק יש לו,

אם יש לכם דגמים נוספים שאתם ממליצים עליהם אשמח אם תידעוני, נושא האחיזה על הכביש די משמעותי בשבילי, וכן גם הדלק אבל פחות..

חשבתי על סונטה? מה אתם אומרים?

פורסם

ה 407 יורדת מהפרק לא כי היא רעה - אלא כי היא כבר מיושנת ויש טובות ממנה.

אני מניח שבשוק ה יד השנייה היא נחשבת לא רעה בכלל.

ולגבי הבחירה - בעיניים עצומות הייתי הולך על המאליבו - לא ניכנס לחישובים של צריכת דלק וכו' - לא חושב שמי שקונה רכב ב 160000ש"ח ממש מעניין אותו אם הרכב עושה לו 1:10 או 1:9.

דרך אגב - עוד 3-4-5- שנים יהיה לך קשה למכור גם את המאליבו גם את המונדיאו רק מאזדה יהיה לך קל למכור.

ככה זה במדינת היצחק לוי

פורסם

לא ניכנס לחישובים של צריכת דלק וכו' - לא חושב שמי שקונה רכב ב 160000ש"ח ממש מעניין אותו אם הרכב עושה לו 1:10 או 1:9.

תתפלא אבל רוב הלקוחות שקונים רכב באיזור ה160K מאוד מעניין אותם כמה הרכב עושה..

רכב ממוצע + עולה היום 160 לפחות.. זה לא יוקרה.

לגבי המלצה- אני משוחד אבל זאת המלצתי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=229569

פאסאט טרנדליין 1.8TSI - 169,990

נ.ב:המלצה :אל תשכח מסחירות הרכב .. הרבה לקוחות שמגיעים לשלב המכירה \טרייד אין נתקלים במצבים מאוד קשים עד כדי מצב שהט.אין לא נותן בכלל הצעה (כן גם לא 50% מהמחירון) והלקוח ממש נתקע עם הרכב (השוק הפרטי לא שש לקנות חיות נדירות..).

נסה לקבל הצעה לט.אין מאותו רכב שאותו אתה מתכוון לרכוש (תציג עצמך עם רכב בן שנתיים מאותו סוג וקבל אינדיקציה..)

שיהיה בהצלחה.

8)

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

הייתי ממתין לסופרב 1.8TSI - צריכה לנחות פה לקראת ינואר ואמורה לעלות כמו פאסאט 1.8TSI - שצפופה מהסופרב ופחות מאובזרת ממנה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ה 407 יורדת מהפרק לא כי היא רעה - אלא כי היא כבר מיושנת ויש טובות ממנה.

אני מניח שבשוק ה יד השנייה היא נחשבת לא רעה בכלל.

ולגבי הבחירה - בעיניים עצומות הייתי הולך על המאליבו - לא ניכנס לחישובים של צריכת דלק וכו' - לא חושב שמי שקונה רכב ב 160000ש"ח ממש מעניין אותו אם הרכב עושה לו 1:10 או 1:9.

דרך אגב - עוד 3-4-5- שנים יהיה לך קשה למכור גם את המאליבו גם את המונדיאו רק מאזדה יהיה לך קל למכור.

ככה זה במדינת היצחק לוי

מה הקשר ? ממתי לקוחות שקונים רכב מנהלים לא מעניין אותם כמה הוא אוכל ?

זה אחד הדברים שיותר מעניינים אותם, זה לא סכום בשמים.

מילא 300000+, אבל 160 ?

תתפלא אבל רוב הלקוחות שקונים רכב באיזור ה160K מאוד מעניין אותם כמה הרכב עושה..

רכב ממוצע + עולה היום 160 לפחות.. זה לא יוקרה.

לגבי המלצה- אני משוחד אבל זאת המלצתי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=229569

פאסאט טרנדליין 1.8TSI - 169,990

שיהיה בהצלחה.

8)

+ וחצי

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...