Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צילמתי את הנCיכה שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום היה קצת משעמם, א צילמתי את הרכב שלי:

מרצדס Cקלאס 200 קומפרסור משנת 2005, התמונות:

סליחה על האיכות צולם בפאלפון.

1007081707.jpg

1007081708.jpg

1007081708a.jpg

1007081709.jpg

1007081709b.jpg

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

אבא שלי קנה אותו ב2005 מהחברה, אז היה לי קינג קצרה, לא מזמן מכרתי את הקינג, אבא שלי קנה עוד מרצדס מדגם E350 ואני קיבלתי את זאת.

הלוחיות רישוי לא ממש מעניינות אותי, מי שרוצה אני גם אגיד לו איפה הרכב נמצא.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

גבעת אבני, 10 דקות מטבריה, על הכביש בין צומת גולני לטבריה.

פורסם

eilons100, לדעתי הרכב מדהים, מאוד נוח גם לנסיעות ארוכות, אמין בצוה בלתי רגילה, לרכב שלייש185,000 קילומטר, והרכב מגלה אמינות מאד גבוה(טפו פו טפו, ולא זה לא מונית אבא נוסע המון..)

מבחינת מנוע הוא מרגיש מאוד חזק, תמד יש כוח, די חסכוני בסביבות ה1-12, לדעתי גם הוא מאוד יציב אבל אני לא בגלל שאין לי ה רבה ניסון עם מכוניות והרכב הקודם היה ג'יפ אז גם לפיאט פיורינו יש אחיזה מעולה בשבילי...

בקיצור אני מאוד מרוצה מהכרב, נוסע טוב אמין מאוד די חסכוני, גם בעליות ביטוח הוא לא יקר מידי, אפילו יותר זול מהג'יפ שהיה לי.

אלמוג, אני הולך להוריד את השלטר של האינטרקום ולשחחר את הכלבים....

פורסם

איזה מנוע? מה הדגם? אני לא מבין גדול במרצדסים לצערי... אבל אחלה רכב! :-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

רכב מעולה ונראה מאוד שמור!

רק לא הבנתי למה אתה לא מטשטש את הלוחיות, אל תחפש צרות ואל תהיה גיבור, לך תדע מי קורא כאן.

פורסם

מדובר ברכב סטוק לחלוטין,

מה עשיתם סיפור?

מטשטשים מס' רכב לרכב אספנות משופץ, לרכב מושקע, לרכב צבוע בצביעה מיוחדת, עם מערכת מיוחדת.

לא לכל רכב שרואים ברחוב.

----

• תוכן חדש...