Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צילמתי את הנCיכה שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מדובר ברכב סטוק לחלוטין,

מה עשיתם סיפור?

מטשטשים מס' רכב לרכב אספנות משופץ, לרכב מושקע, לרכב צבוע בצביעה מיוחדת, עם מערכת מיוחדת.

לא לכל רכב שרואים ברחוב.

תתפלא איזה פסיכים יש.

בזמנו, מישהו מפוקפק הגיע אליי והטריד אותי בגלל תמונה של אחד הרכבים הקודמים שלי שצילמתי עם מספר חשוף.

הוא היה מקושר בצ'מפיון וחיפש לקנות רכב כזה, ופשוט הריץ את המספר במחשב שלהם וקיבל שם ,כתובת ומספר טלפון.

אז מה תגיד?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מנוה 2 ליטר סופרצ'אג'ר, נוסע טוב מאוד, מספיק חזק לטעמי.

כמו שנאמר קומפרסור=סופרצ'ארג'ר.

אין לי בעיה עם המספרים,הרכב סטנדרטי, הא לא מצולם בעת עבירה על חוקי התנועה הכל תקין לכן אני לא מטשטש.

תודה על הברכות..

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

אבא שלי קנה C200 מהדור הזה ופחות מ80 אלף קילומטרים התחיל להדפק הקומפרסור.

סדק מסתורי התחיל בשמשה הקידמית ובאיזהו שלב נשברנו שבעיות שלא היו צריכות להיות באוטו התחילו כל כך מוקדם שהשווי של התיקון שלהם מעל 22 אלף ש"ח, הלכנו וקנינו את הAlfa GT.

פחות מאובזרת אבל הרבה יותר מהנה לנסיעה.

וגם משגע את השכל השקט ואיך שאתה מבודד מהמנוע כאלו אין לך פיידבאק למה שאתה עושה אני לא אהבתי את זה בכלל.

בכל מקרה עדיין אני מאמין שהמכונית הזאת אמינה והיא מהנה לנהיגה (לי יצא לנהוג עליה כמה פעמים קצרות)

ולפי מה שזה נראה זה הדגם לפני מתיחת הפנים שהיתה בדיוק באותה שנה לנו היה את הדגם הקודם שהיה לפני הנוכחי.

S2000

פורסם

בעל הרכב אהבתי את הגישה שלך.רק הנאה מאחל לך מהרכב! :)

אל תיכנס איתו לשטחים לא סלולים זה לא טוב...

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

אהבתי את המרין ואהבתי את התמונות. תהנה מהאוטו ושמור אליו.

אתה יכול לצלם עוד תמונות, כולל את הסאלון של הרכב?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רועי, הדרך שאתה רואה סלולה בדיוק עד איפה שהאוטו עומד, שם בדיוק ממקומים הסוסים שלי...

alfa164TS, מחר אני יצלם מבפנים, ועוד תמונות מבחוץ, את הE של אבא שלי ואת הTT קוואטרו של החברה.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

יש מצב שאבא שלך מאמץ אותי לאיזה שבוע , לפני שהוא מחליף את ה-350 ? :wink:

(לא לשכוח לצלם מנוע , זה הכי מעניין)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
יש מצב שאבא שלך מאמץ אותי לאיזה שבוע , לפני שהוא מחליף את ה-350 ? :wink:

(לא לשכוח לצלם מנוע , זה הכי מעניין)

מה יש לראות במנוע? חתיכת פלסטיק שמכסה אותו עם סמל מרצדס?

חברה עם אודי TT קוואטרו? הסתדרת :wink:

פורסם

כמו שפליפ אמר, מתחת למכסה מנוע יש רק פלסטיק עם סמלים.

פיליפ אם תיראה איזה רכב יש לאח של החברה בכלל יעמדו לך האוזנים, X5 2009, משהו מפחיד..

911, מאיפה אתה ידידי?

פורסם

שמוליק אני מגיע לפרק לך את החישוקים :)

אני לא יודע על מה אתה מדבר, לי אישית היה לא נוח לנהוג למרחקים ארוכים. חוץ מזה אני נהנה מאוד מהרכב (C220 2001).

IMG_0114.jpg

פורסם

GOLF דווקא אנחנו די נהנים לנסוע איתה למרחקים, אבא שלי נסע בה המון למרכז לדרום וממש היה לו נוח, יכול להיות שזה בגלל שלפני האוטו הזה היה לנו ג'יפים וטנדרים זה הרכב ה"רגיל" הראשון אחרי כמה עשות שנים.

מבחינת נוחות בנסיעות רחוקות אין מה להשוות אותו לE שבה ממשתענוג לנסוע מרחקים.

• תוכן חדש...