Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לפני חודשים קניתי סט רמקולים מהרשת למוצרי כלי רכב אוטו דיפו.

לפני חודש ושבוע אחד הרמקולים לא עבד ושלחתי את הרמקול עטוף בשקית את השליחה ביצעתי ברשת של

החברה באייס במרכז ביג באר שבע.

אכשיו אני כבר מחקה בערך חודש ושבוע לרמקול,ואינו הגיע בכלל.

כל שבוע אני הולך ואומרים לי שיגע יותר מאוחר מתיקון.

אני חייב לציין שהיחס הינו טוב ממנהל המקום אבל הבעיה היא שכבר חודש וחצי לתקן רמקול וי לי עוד אחריות עליו.

אכשיו מה אני אמור לעשות אם לא קיבלתי את הרמקול תוך 14 יום שרשום בקבלה.

למעשה היום המנהל עוד הפתיע אותי ואמר לי שבגלל שלא ביצעתי את ההתקנה אצלם שזה משווק מורשה

ואני זה שהתקנתי אותם האחריות לא חלה עלי בכלל אבל ינסה לפתור את הבעיה.

מה אני אמור לעשות במצב כזה?

מה יכול לעשות לקוח שלא קיבל את המוצר מתיקון תוך 14 יום?

האם זה נכון בגלל שלא התקנתי אצלם את הרמקולים אני פטור מאחריות?

עוד נאמר לי שהם יטפלו בבעיה אבל במידה והבעיה תחזור הם פטורים לחלוטין.

בתודה

מתן.

פורסם

איזה רמקולים אלה?

דבר ראשון לרמקולים באוטו דיפו אין אחריות בכלל למעט רמקולים של KENWOOD , JBL (רמקולים של ניופאן) וגם זה האחריות אצל היבואן בלבד.

והדבר בקשר ל 14 יום (חחחח) אין דבר כזה אם הם לקחו מוצר לתיקון הם יחזירו אותו רק אחרי שהם יקבלו אותו חזרה מתיקון (במידה והוא תוקן) וזה גם יכול לקחת חודש ויותר.

ובקשר לזה שלא התקנת אצלהם, אם אתה מתקין אצלהם אם האחריות אומרת שאתה יוצא מהם עם רמקול עובד ואלילו אם הוא מתקלקל אחרי שיצאתה זה כבר בעיה שלך (כמובן שלא תוך יום יומיים).

• תוכן חדש...