Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עברתי תאונה מצערת (אשמתי בלבד), נכנסתי באוטו שהיה לפני ברמזור (ירוק מהבהב, נראה כאילו הוא ממשיך לנסוע, לא התכוננתי אפילו לבלום..). הנזק אצלי: פנס שזז מהמקום (נשבר אחד הפלסטיקים שמחזיקים אותו במקום, אבל נשאר שלם), עיקום במכסה המנוע (כשהוא סגור יש רווח קטן מעל הכנף, אם זה מובן..) , גריל שבור, טמבון שבור (ככה אמרו לי, לא רואים כ"כ מבחוץ).

במוסך הקבוע רוצים להחליף הכל (פגוש 945, פנס 420, גריל 450), כשביחד עם יישור המכסה (פחחות), צבע ועבודה זה אמור לצאת בסביבות 4,200. השאלה שלי היא, האם חובה לתקן כזה דבר במוסך מורשה? האם הייתי יכול לצאת יותר בזול בתיקון ב"סתם" מוסך פחחות? או שהמחיר הזה נחשב לסביר (תאונה ראשונה ומקווה מאוד שגם אחרונה)?

תודה לעונים.

פורסם

מבלי לראת את הנזקים בפועל לא ניתן להעריך מה בדיוק צריך להחליף או לתקן.

תיקונים כאלו אתה יכול לבצע אצל כל פחח רכב טוב ויתכן שאם תעשה סקר שוק קטן (עם המכונית כדי שיראו הנזק) תוכל להשיג מחירים זולים יותר ואולי ניתן לתקן ולשפץ את הפגוש ולא להחליפו.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אני מניח שיש לך ביטוח מקיף ( או שאני טועה :shock: )

לא עדיף לך לערב את הביטוח ולשלם רק את ההשתתפות העצמית , נכון נכון אני יודע שיש את ענין הפגיעה בפרמית הפוליסה העתידית אבל נראה לי די זניח .

מה לגבי בעל הרכב שפגעת בו , הוא לא מצפה ממך לפיצוי על הנזק שנגרם לו ?

פורסם

יש מקיף, אבל בינתיים יש 0 תביעות. בנוגע לרכב הנפגע, כשעצרנו אחרי הצומת לראות מה קרה, לא קרה לו כלום..רק התקלף איזה גומי כזה מהפגוש. תא המטען נפתח ונסגר בלי בעיה, ואין שום סימן על הפגוש, לא עיקום/דפיקה..הוא אפילו לא רצה להחליף פרטים, רק ביקש (וקיבל) 100 ש"ח על הגומי הזה ונסע.

• תוכן חדש...