Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית גיר בפוקוס 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

היום נסעתי לירושלים ובדרך חזרה (לשם הנסיעה עברה מצויין) החלו בעיות של העברת הילוכים כאשר נמצאים במצב D.

יש לציין שכאשר אני נוסע במצב 1 או 2 (כך נסעתי כל הדרך חזרה) הוא נוסע מצויין אבל כאשר אני מעביר ל D הוא משתגע, בהעברת הילוך מראשון לשני (או אולי משני לשלישי - לא ממש הבחנתי) הוא עושה מכות חזקות ולא מעביר, רק המד סל"ד עולה ואילו הגיר לא עובר אחד קדימה.

אם למישהו יש מושג איפה יכולה להיות הבעיה וכמה יעלה תיקון שכזה אני אודה לו מאוד אם יכתוב פה את דעתו.

תודה מראש ושבת שלום.

פורסם

קודם כל תבדוק את מצב נוזל הגיר:

- מפלס

- ריח שרוף

- צבע

יש לציין שכאשר אני נוסע במצב 1 או 2 (כך נסעתי כל הדרך חזרה)

נסעת מירושלים על מהלך שני כל הדרך?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

רוב הסיכויים הם שנשחקה בוכנת הסרוו במעטפת הגומי שלה.

אותה בוכנה נמצאת מאחורי מח הגיר כך שיש לפרק את קרטר הגיר, את המח ואת מוט בורר ההילוכים הפנימי ע"מ להגיע לאותה בוכנה.

פורסם
קודם כל תבדוק את מצב נוזל הגיר:

- מפלס

- ריח שרוף

- צבע

נסעת מירושלים על מהלך שני כל הדרך?

אוקי תודה... וכן נסעתי על שני (75-80 קמ"ש) כל הדרך, למה היה עוד פתרון?

בדקתי את כל הנוזלים והכל קרוב ל MAX ולא נראה כי יש נזילה או משהו בסגנון וגם אין ריח של שרוף. ואיזה צבע אמור להיות לנוזל?

רוב הסיכויים הם שנשחקה בוכנת הסרוו במעטפת הגומי שלה.

אותה בוכנה נמצאת מאחורי מח הגיר כך שיש לפרק את קרטר הגיר, את המח ואת מוט בורר ההילוכים הפנימי ע"מ להגיע לאותה בוכנה.

וכמה כזה תיקון אמור לעלות?

פורסם
אוקי תודה... וכן נסעתי על שני (75-80 קמ"ש) כל הדרך, למה היה עוד פתרון?

בדקתי את כל הנוזלים והכל קרוב ל MAX ולא נראה כי יש נזילה או משהו בסגנון וגם אין ריח של שרוף. ואיזה צבע אמור להיות לנוזל?

וכמה כזה תיקון אמור לעלות?

תברר את העלות במוסך מורשה או במכון גירים הקרוב לביתך.

• תוכן חדש...