Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

פיאט אונו '93 999 סמ"ק - הצבע על מכסה המנוע מתקלף בכמה מקומות, וכבר מתחילה חלודה. לרכב בכללי יש בעיית חלודה במלא מקומות, אז אני שוקל אם בכלל כדאי לטפל בזה. מה דעתכם? כדאי ללכת למקום שיעשה ניקוי חול וצביעה בסיסית?

תודה.

פורסם

מומלץ לתקן בהקדם האפשרי את המקומות שבהם הופיעה חלודה ולצבוע בצורה מקצועית (לא בסיסית).

אתה יכול לרכוש ממיר חלודה אשר יוצר שכבת יסוד והגנה בפני חלודה במקומות שבהם מורחים את הממיר.

לאחר המריחה יישאר לך כתם בצבע שחור יפה.

איזה כייף לי :)

פורסם

תלוי כמה עולה כל התיקון, יש לי אונו כזאת ואין בה אף בעיית חלודה או משהו שאפילו מתקרב. אז מכיוון שהאונו שלך לא נשמעת כמשהו שנורא שווה לשמור עליו, אולי כבר עדיף לך לקנות אונו אחרת ב3000₪ וזהו?

תיקון ברמה (פירוק האוטו, ניקוי חול או שיוף, פחחות וצבע) יעלו יותר..

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

נראה לי שאצטרך להסתפק באונו מנומרת, אחרי הכל תמיד אפשר יהיה לצבוע אותה כשיהיה את הזמן והסבלנות.

לגבי מכירה - אני לא חושב שזה כדאי, אני מעדיף רכב שאני מכיר את הבעיות שלו על חתול בשק.

חוצמזה זה היה הרכב הראשון שלי...

פורסם

אתה יכול לרכוש ממיר חלודה אשר יוצר שכבת יסוד והגנה בפני חלודה במקומות שבהם מורחים את הממיר.

לאחר המריחה יישאר לך כתם בצבע שחור יפה.

הממיר לא יוצר שום שכבת הגנה , אם לא תגרד את הכתם השחור שישאר לך ותצבע שכבת ייסוד כמו שצריך החלודה תחזור .

אני צבעתי על השחור של הממיר (אחרי ששפשפתי אותו וירד , אבל לא הרבה) עם צבע "אנטירוסט " ועדיין צצה לי חלודה (צבעתי 3 שכבות של צבע לשווא)

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...