Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוץ מזה שזה נשמע כמו איזה פנטזיה של ילד שחושב שיבוא אישי זה עניין של 10 גרוש.

נראה לי אבא זרק יותר מידי הבטחות באויר הפעם... :roll:

אם היה לך אפילו את הידע הבסיסי ביותר היית יודע שכרגע היבוא המשתלם הוא מארה"ב ולא מאנגליה שמשם לא תחסוך הרבה כסף.

אתה רוצה מכוניות אירופאיות? תייבא ממזרח אירופה.

אבל נראה לי שגם ככה זה עבר את סף הרצינות כי גם ככה זה כנראה לא הולך לקרות.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
למה לדבר שטויות ? האנגלית שלהם איומה אם בכלל (לרוב בכלל לא מדברים).

והיות ואני מתגורר בברלין, הוויכוח מיותר בנושא זה.

הגרמנים מדברים אנגלית מצוינת בכל רוחב הגילאים (חוץ מאשר הממש קשישים).

הבעיה היחידה היא שאתה לא גר בגרמניה ,אולי גאוגרפית כן אבל תכלס אתה גר במזרח גרמניה לשעבר, הם חוץ מגרמנית אולי יקשקשו איתך רוסית אבל בטח לא אנגלית.

סע למינכן,שטוטגרט, קלן, המבורג תעמוד במדרחוב ותשאל אנשים שאלה באנגלית, 8 מתוך כל 10 יענו לך בלי כל היסוס.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
חוץ מזה שזה נשמע כמו איזה פנטזיה של ילד שחושב שיבוא אישי זה עניין של 10 גרוש.

נראה לי אבא זרק יותר מידי הבטחות באויר הפעם... :roll:

אם היה לך אפילו את הידע הבסיסי ביותר היית יודע שכרגע היבוא המשתלם הוא מארה"ב ולא מאנגליה שמשם לא תחסוך הרבה כסף.

אתה רוצה מכוניות אירופאיות? תייבא ממזרח אירופה.

אבל נראה לי שגם ככה זה עבר את סף הרצינות כי גם ככה זה כנראה לא הולך לקרות.

למה לזלזל ככה?

פנטזיה? כן בהחלט.

ילד? לא ממש.

אבא? אין לו שום קשר לעניין

מה רע בלרצות לממש פנטזיה? ולעבוד קשה בשביל לעשות את זה. כל פעם מחדש עולה פה סוגיית ה"שיעורי בית" אז ברור שלא עשיתי אותם, אני עושה אותם עכשיו, ואתם עוזרים לי

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בלי חו"ח לזלזל בך או ביכולותיך, אם אבא שלך לא הולך לעזור לעניין פיננסית, או לחילופין אתה מוכר נשק לחיזבאללה, את היבוא של סליקה 2007 תוכל לממן בערך כשהיא תהיה רכב אספנות בן 30 ומעלה :wink:

מה שאני מנסה להגיד הוא שמדובר במאות אלפי שקלים, זה סכום שבכלל יש לך?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני חייב להבהיר פה משהו, באמת שאני מוכן לא לאכול שנה שלמה בשביל משהו בסדר גודל כזה

אני שוקל מאוד ברצינות עבודה בחו"ל למטרה הזאת בלבד, ולא ממש משנה כמה זמן זה יקח

ואם אנחנו כבר בקטע של להרוג חלומות, אז איזה אופציות יש כבר בארץ? כי מה שאני ראיתי עד היום ממש לא מעניין או ממש ממש ממש יקר בצורה מאוד מאוד לא פרופורציונלית

פורסם
אני חייב להבהיר פה משהו, באמת שאני מוכן לא לאכול שנה שלמה בשביל משהו בסדר גודל כזה

אני שוקל מאוד ברצינות עבודה בחו"ל למטרה הזאת בלבד, ולא ממש משנה כמה זמן זה יקח

ואם אנחנו כבר בקטע של להרוג חלומות, אז איזה אופציות יש כבר בארץ? כי מה שאני ראיתי עד היום ממש לא מעניין או ממש ממש ממש יקר בצורה מאוד מאוד לא פרופורציונלית

אתה יודע. פעם כשהייתי רואה פורשה או פרארי בחו"ל העניין היה אקדמי לגמרי כי ידעתי שהרכב אינו בר השגה בשבילי. אבל הייתי מוכן למכור כליה בשביל אוטו כזה. עברו כמה שנים טובות והיום אני בפרוש מסוגל לקנות פורשה. אומנם לא CARRERA TURBO מהחנות, אבל אין לי בעיה להעמיד בוקסטר בת שנתיים-שלוש יד חמישית או שביעית בערך. (הן מחליפות יד פעם ברבעון). אבל היום זה כבר לא מעניין אותי כי יש לי סדרי עדיפויות שונים לחלוטין.

מה שאני מנסה להגיד שזה בסדר גמור לחלום ולשאוף בגיל 20 לאיזה סופרה או סליקה או SKYLINE GTR שאיתו אתה קורע את כולם בסוני פלייסטישן. אבל אם אין מאחוריך גוף שיכול לספק קאפריזה של כמה מאות אלפי שקלים זה עדיין ישאר בגדר חלום שלא יתממש. יבוא יום ותוכל להרשות את זה לעצמך, אבל זה כבר לא יעניין אותך. הכל בדיוק כמו בחיים אמיתיים.

כך לך מטרה כמו איביזה טורבו או עדיף לאון טורבו ותנעל עליה. בתור אחד שנסע גם בלאון טורבו וגם במיצובישי 3000GT, אני יכול להעיד שבעיר הן מרגישות אותו דבר. גם בכביש לאון טורבו פשוט מצויינת.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חסר רכבים ספורטיביים שנתונים גבוהים בפחות מחיר ממה שתייבא רכב ספורט מחו"ל שנתון נמוך?

אם כבר אתה מתכוון לייבא רכב, המתן עם העניין, חסוך עוד כסף, כמו שבאמת אמרו פה, תעשה 'שיעורי בית', אבל הפעם, ברר איפה כמה למה ואיך, זהו סיפור מהפטרה לייבא רכב לארץ, עדיף שתדע את כל ההשלכות את כל ההוצאות ואת כל הכאבי ראש לפני שאתה רץ לייבא רכב מחו"ל.

בהצלחה.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

אני מציע לך לרדת מהר מהעץ שעלית עליו, כי אתה חושב שכול כך פשוט הופה לטוס לאנגליה הולך... למוכר הרכב ואומר לו אני רוצה לקנות ממך את הרכב, שילמת ו... אתה חושב שתוכל לחזור איתו לארץ אתה, טועה טעות חמורה צריך לבקש אישורים ממשרד התחבורה. (יש לי כבר כמויות טובות של, כל הדפים שאני לוקח מהמשרד תחבורה כי אני, גם מייבא ואין לי כוח להתחיל להגיע כל הזמן בשביל דפים, למשרד התחבורה ולקחת טפסים). וגם אישורים כי זה רכב כבר ישן, אם יש לו רמת מזהמים גבוה ולעבור עוד המון דברים. מה גם שאסור להכניס רכב לארץ, עם הגה בצד ימין פרט לרכב קונסולייה.

שוב אני, מציע לך תשתחרר ותקנה לך איזה רכב מהארץ ותעזוב, את כל התעסקות הייבוא.

יניב

פורסם

לפעמים חלומות.... לא מתגשמים

קראתי מה שכתבתם ואחרי עיון מעמיק בשרשור "הרכב הכי נדיר" הגעתי למסקנה שבאמת לא כדאי ושדווקא יש מה לחפש בארץ, בכמויות מיקרוסקיפיות אבל יש

אז נראה לי באמת שאני ארד מהעץ שלי ואקנה משהו נחמד אחרי שאני אחסוך קצת כסף אחרי השחרור

תודה בכל אופן, עזרתם לי.

פורסם

אם אתה מייבא משהו ביבוא אישי, זה צריך להיות ממש אבל ממש שווה את זה.

ואם אתה חושב על יבוא אישי (עניין של כמה מאות אלפים לרכב ספורט)

למה לא פשוט ללכת על איזה STI מ2003-2005 או איזה S2000 משנתון דומה?

פורסם

שלום לכולם

קראתי בעיון את השירשור מהגולה הרחוקה והדבר העלה בי תהיות רבות

לא מדובר רק בקניית רכב ספורטיבי(לדוג' הSTI) אלה מדובר גם על היכולת להחזיק אותו , מחירי התחזוקה של רכב ספורטיבי, אפילו מדרגה הרבה יותר נמוכה כמו איביזה טורבו יקרים בהרבה משבחור בן 20 או אפילו יותר יודע להחזיק בעצמו, שלא לדבר על כך שהSTI עלתה כאן כעניין של מה בכך(בסגנון של: אם אתה לא תוכל להשיג סיליקה או כל רכב אחר לך על הSTI)- הSTI היא רכב מאוד יקר, הרבה יותר ממה שבחור צעיר בגילאי 20 מסוגל להחזיק ללא עזרה וראיתי דוג' חיות לכך

עצתי לפותח השירשור, אל תוותר על החלומות שלך כל כך מהר, אבל תנסה כן לחבר את הצפיות שלך למשהו שקרוב למציאות, מי יודע אולי יום אחד כן תוכל לקנות ולא פחות חשוב להחזיק רכב כמו שציינת

מה גם שלדעתי רכב שאתה משתעבד אליו לא שווה את ההשקעה

אגב רכב כייפי לא חייב להיות ספורטיבי בהגדרה, אלה יכול להיות סתם רכב סבבה לנהוג בו, לדוג' לי היתה איביזה רגילה שהישתחררתי מהצבא ומאוד נהניתי ממנה, אבא שלי זכה לנהוג במכונית עם טורבו רק בגיל 57

עם הגיל עולים היכולות

שיהיה בהצלחה

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...