Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את ה-9851R.. אני רוצה להחליף אותו למכשיר אחר.. אבל רק של אלפיין..

אין לי מקום לדאבלדין.. מחפש דין אחד איכותי חדש של אלפיין..

חשבתי על ה-X001 או על CDA-9885

תנו לי חוות דעת מקצועיות בלבד!!.. ואם יש עוד מכשירים במגוון הזה בכבוד

:) תודה

פורסם

אז כך עם אתה רוצה ללכת על הX001 אתה חייב להבין שהוא מכשיר לשמיעת איי פוד בלבד! אין לו שום תכונות שקשורות למוזיקה כמו טיים קורקשין,חיתוכים וכ"ו....

לעומת ה9855 שהוא מכשיר מעולה לכול הדעות.

יש לו הכול מכול .

אני ממליץ עלוי מאוד.

לגבי הX001 הוא גם מכשיר טוב, אבל רק עם אתה מחפש מכשיר שיהיה לו שליטה מושלמת על האיפוד שלך.

עם אתה לא הולך לעשות מערכת רצינית, ואתה רק רוצה לשמוע מוזיקה סבבה מהאיפוד? אז זה המכשיר בשבילך.

בהצלחה.

פורסם

יש כבר מערכת.. ול-X001 יש כניסת USB גם.. שדרך אגב אם לא שמעתם שהדור הבא של המערכות הולך להיות בכלל בלי דיסקים.. הכל דרך USB..

ואיך לדעתך הוא יפעל לי עם..

מגבר:P4004 קומפוננט שלINFINITY KAPPA X2

+ סאב L7 SOLOBARIK

פורסם
יש כבר מערכת.. ול-X001 יש כניסת USB גם.. שדרך אגב אם לא שמעתם שהדור הבא של המערכות הולך להיות בכלל בלי דיסקים.. הכל דרך USB..

ואיך לדעתך הוא יפעל לי עם..

מגבר:P4004 קומפוננט שלINFINITY KAPPA X2

+ סאב L7 SOLOBARIK

הדור הבא של המערכות עומד להיות USB ? ומה יקרה לאיכות?:(

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אולי זה ייצא אחרי הדור הבא של הUSB.. משהו עם סיב אופטי..:wink:

ה9885 [ולא 9855, רועי] הוא לא מכשיר שיש בו הכל מכל, הוא מכשיר יחסית בסיסי, למי שלא צריך את הפונקציות והפיצ'רים של סאונד מתקדם, כנ"ל הX001.

אני הייתי ממליץ לך ללכת על ה9885, משום שב30$ אתה מביא את זה ואז אתה יכול באמת להנות גם מIPOD וגם מCDים.

יכול להיות שאתה אומר לעצמך, מה אני צריך דיסקים?, הרי יש לי בIPOD איזה XXXX שירים.. זה לא נכון, כי אם קנית עכשיו איזה דיסק [בהנחה שאתה קונה לפעמים:wink:] ואתה רוצה לשים במכשיר ולשמוע, או סתם מישהו מביא לך איזה דיסק, לא יודע, אני חושב שזה מגביל הענין שא"א לשים דיסק אם רוצים..

פורסם

שווה לחקות לסדרה של 2008 X100 X200 X300 ש הX100 ה מושקע מכולם ראיתי אותם במוסקבה כנראה זה יגיע גם לישראל

- alloy block,Vtec, Bosch Motronic ME7 fuel-injected

producing200HP 2.2-liter,Honda type R. Need we say more..

soon!....

• תוכן חדש...