Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי צריך לבחור רכב מקבוצה 2.

הוא האדם היחיד שנוהג ברכב ומה שחשוב לו זו צריכת הדלק.

הרכב נוסע הרבה ככה שכול שינוי מורגש.

הבאתי כמה רכבים מי מהם הוא בעל צריכת הדלק הנמוכה ביותר:

ניסאן טידה- ע"פ הפרסומת זו היא, אבל קשה להאמין לפרסומות.

טיוטה קורולה- גיר רובוטי אמורה לצרוך מעט דלק.

סובארו B3- מנוע 1.5 קטן יחסית.

מיצובישי לנסר.

פורד פוקוס.

רנו מגאן- כרגע הרכב שנוהגים עליו עושה 13.5 ק"מ לליטר בממוצע.

כול רכב אחר בקבוצה שלא רשמתי והוא החסכוני ביותר בבקשה להמליץ, בכוונה לא רשמתי את המאזדה 3 כי מנסיון היא זוועתית בתחום הזה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הרכבים האלה לא קיימים בהיצע של חברת ההשכרה, מדובר רק על רכבי קבוצה 2 בנזין אוטומטיים.

אם היה אפשר לקחת מגאן דיזל ידנית היינו לוקחים.

פורסם

הפיאט פנדה / גרנדה פונטו משאירות לסיריון אבק בכל הקשור לחסכון בדלק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

וזה רלוונטי כי?

פוקוס=רכב שהדרך היחידה להתקדם איתו זה פול גז ולכן חסכוני הוא לא.

מנוע קטן בסובארו זה לא מתכון לחסכון.

הייתי בודק את הקורולה.

מנוע יחסית חזק וגיר רובוטי זה נתוני פתיחה טובים (אין לי מושג איך זה בפועל, תצטרך למצוא מישהו שיש לו כזאת פרטית).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

13.5 קמ לליטר זה נתון מרשים מאוד . כמה מזה הוא בינעירוני?

לפי הנתון הזה אולי כדי שתשארו עם המגאן.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

נהג יחיד, קבוצה 2, חיסכון בדלק.

אני רואה פה יציאה מעדר המשפחתיות ומעבר לקטגוריית הסופר מיני. הסוויפט שלי למשל צורכת ליטר ל 13.5 ק"מ, המזדה 2 אמורה להיות חסכונית.

הסיבה שאני מציין את הרכבים האלו זה בגלל שהם משלבים בין רכב בוגר ומאובזר עם צריכת דלק נמוכה, הסיריון חסכונית אבל פחות בוגרת - פחות ארגונומית. חלק גדול מהרכבים האחרים בקבוצה שוקלים יותר ופחות חסכוניים.

תחשוב על זה...

פורסם
13.5 קמ לליטר זה נתון מרשים מאוד . כמה מזה הוא בינעירוני?

לפי הנתון הזה אולי כדי שתשארו עם המגאן.

חלק גדול מהנסיעות הוא בבנעירוני(נסיעות לאילת וערד מאזור נתניה), הרכב כמעט לא נוסע בתוך העיר, ולכן צריכת הדלק הטובה מאוד במונחים של רכב כזה.

העובדה שאבא שלי הוא הנהג היחיד ברכב ואופי הנהיגה שלו רגוע גם גורם לזה.

yehuda-k- האם הנתונים אמינים ועדכניים לדגמי קולורה הנוכחיים?

במבחן הדרכים של Ynet הקורולה דווקא לא הצטיינה בצריכת הדלק או שלא הבנתי את הכתוב כראוי והם פשוט ציפו לנתונים טובים יותר.

רכבים קטנים לא רלוונטיים, ולא בגלל שהם קטנים מדי להפך היינו מעדיפים רכב עם מנוע קטן פשוט העיסקה היא עיסקה עם החברה רק על משפחתיות מקבוצה 2, בנזין אוטומטיות.

כול שינוי בעיסקה פירושו הרבה כסף, לכן נוצר מצב שעל מאזדה 2 נשלם יותר ממשפחתית.

פורסם

בין כל המשפחתיות 1600 סמ"ק אוטומטיות טויוטה קורולה היא הכי חיסכונית.

וזה בזכות גיר רובוטי.

עכשיו מה שנשאר, זה לראות האם אתם\אביך מסתדרים בנהיגה עם הגיר המדובר - נסיעת מבחן חובה.

הנתונים של צריכת הדלק שפורסמו ע"י "מטריקס" הם הגיוניים ומציאותיים (להבדיל מנתוני היצרן).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

honda jazz

בקלות אפשר להגיע לממוצא של 18 ק"מ לליטר.

אומנם מנוע קטן יחסית בהשוואה שלך אבל זריז מאד ובטח לעומת הסובארו העגלה.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

רכבים קטנים לא רלוונטיים, ולא בגלל שהם קטנים מדי להפך היינו מעדיפים רכב עם מנוע קטן פשוט העיסקה היא עיסקה עם החברה רק על משפחתיות מקבוצה 2, בנזין אוטומטיות.

כול שינוי בעיסקה פירושו הרבה כסף, לכן נוצר מצב שעל מאזדה 2 נשלם יותר ממשפחתית.

MAOR172, תקרא טוב את מה שנכתב .

יש עוד כמה רכבים קטנים וחיסכוניים, אבל הם לא מתאימים לדרישות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ח

yehuda-k- האם הנתונים אמינים ועדכניים לדגמי קולורה הנוכחיים?

במבחן הדרכים של Ynet הקורולה דווקא לא הצטיינה בצריכת הדלק או שלא הבנתי את הכתוב כראוי והם פשוט ציפו לנתונים טובים יותר.

לפי תאריך הפרסום אני מניח שהתוצאות עדכניות לקורולה הקודמת, אבל סביר שהמודל החדש חסכוני לפחות באותה מידה.

הנתונים אמינים וסבירים אבל מתאימים לממוצע של אנשי היי-טק שחלקם עם רגל כבדה על הדוושה.

יתכן שאביך בנהיגה שרובה בין עירונית יקבל תוצאות טובות יותר. מנסיוני ניתן להתקרב מאוד לנתון צריכת הדלק הרשמי לנסיעה בין עירונית, וגם לפי הצהרות היצרנים הקורולה מעט יותר חסכונית מהרנו מחוץ לעיר.

בהצלחה

יהודה

• תוכן חדש...