Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עכשיו בדרכי לקבל רשיון, ונתקלתי בהתלבטות לגבי המכונית שאני רוצה.

חשבתי על איזושהי מכונית שהיא ספורטיבית בקטנה, כדי לבסס את כישורי הנהיגה שלי לפני שאני עובר למשהו יותר רציני.

אז ככה, התקציב שלי הוא בערך 30,000 ש"ח ואני בעיקר חשבתי על מאזדה MX3 או יונדאי קופה (דור ראשון). מי שחולק על הבחירות שלי הייתי רוצה שיפרט למה.

ד"א, אני לא רוצה האצ'בקים צרפתיות למיניהן... לא ממש מתחבר אליהן

תודה לעונים...

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התכוונת אולי להונדה קופה?

יהיה לך קשה למצוא רכבים כאלה, במצב טוב, במחיר הזה.

פסלת האצ'בקיות צרפתיות, אז אין לי המלצות אחרות בשבילך, אבל כדאי שתעבור על האופציות שלך ותרחיב קצת את הרשימה.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אין לך עדיין רישיון וכבר החלטת שרכבים צרפתיים לא בשבילך. יפה מאוד. אתה מזכיר לי בחור שהתווכח איתי על שהאימפרזה שלו "מתנהגת" יותר מכל צרפתיה אחרת למרות שהוא לא נסע באף צרפתיה לפני.

ועכשיו לעניין, התקציב שלך נמוך בשביל הרכבים שציינת, ולכן מומלץ להתפשר על רכבים אחרים (גולף MK2 GTI) או לחלופין להגדיל מעט את התקציב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

זה לא שאני לא אוהב צרפתיות בגלל שהן לא מתנהגות או משהו כזה... אני פשוט לא אוהב מכוניות צרפתיות (ואם העלבתי בעלים של מכונית צרפתית ואוהב צרפתיות מושבע אני מצטער) ולא האצ'בקים (מבחינת המראה).

אמרת להגדיל את התקציב, באיזה תקציב אפשר לקנות מכונית בסגנון הזה?

פורסם

אני חושב שזה לא יהיה פשוט בשבילך למצוא מאזדה MX3 או יונדאי קופה

במצב סביר בתקציב שנתת פה

פרט עוד לגבי הרכב שאתה מחפש

שנה???

ידני/אוטומט וכו'

לגבי רכב ספורטיבי שאני מכיר בתקציב הזה

תבדוק את ה-ROVER 25R הונדה סיוויק

מאזדה 323 נפח 1800 גולף GTI

אבל קודם תעבור טסט :wink:

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

אופציה נוספת היא איביזה 1.6 ידנית 100 כ"ס, 3 דלתות.

חמודה מאוד , מאובזרת וזריזה.

מודל אפשרי 00-01

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

יש במקרה 323F ישנות (92-97) 1800 למכירה בארץ שאתם מכירים?

לא משנה לי כל כך איזה שנה כל עוד המצב שלה סביר, והתיבה בהכרח ידנית

פורסם

אין שום דבר ספורטיבי ב- 323F.

זו לאנטיס שנראית יותר טוב.

אם תמתח מעט את התקציב אולי תוכל למצוא MX3,

שבמבחנים ההשוואתיים של תקופתה יצאה

כשידה על העליונה בתחום ההתנהגות למיטב זכרוני.

אני אישית מאוד אוהב את ה- MX3,

עדיפה משמעותית גרסת ה- V6

בעלת פוטנציאל נרחב לשיפורים בעתיד.

בהצלחה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מצטרף להמלצה של הקונדס, כמו כן גולף GTI דור2 מאוד קשה למצוא בכלל למכירה, שלא נדבר על אחת במצב טוב.

קח בחשבון שההונדה קופה\יונדאי קופה\מזדהF ממש לא ספורטיביות.

התקציב שלך כבר נוגע במחירון של האיביזה טורבו\קליאו ספורט :lol:

פורסם

אם כך, מה המחירון של MX3 במצב סביר? 45,000 50,000 ש"ח?

במחירים כאלו ראיתי מיאטות (למרות שאני לא בטוח לגבי המצב המכאני שלהן...)

פורסם

אני הייתי חושב יותר בכיוון של במוו 320 318 שנת 92-94 ככה או סיוויק האצ"בק מתחת ל 96 אים הצורות היפות למרות שכל אלה קרועות מהתחת וקשה למצואה אחד שמור .

ואתה כן יכול למצואה MX3 בסביבות ה 30 אלף רק שנתון נמוך גם 93 ככה , אופל טיגרה שנת 97 אולי אין לה ביצועים אבל היא ניראת ספורטיבית לגמרי אים זה העיקר אצלך.

ROVER 600 TI

פורסם

האלפא 145/146 בהחלט יכולה לבוא בחשבון- יישאר לך עודף מ20 והשאר יכול לעזור ביישור קיו ובטיפולים שבדרך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

FISH כתב:התקציב שלך כבר נוגע במחירון של האיביזה טורבו\קליאו ספורט :lol:

נסחפת! אין ולו אקזמפלר אחד שלהן שקרוב למחירון שלו, רוב בעליהן דורשים 30-40 אחוז מעל!!

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...