Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחר טיול! מחר טיול! מה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו כאן לא ברור לי.

לפני כ4 שעות התקשר אלי חבר חיפאי והציע לי לצאת מחר לטיול.

מכיוון שאני תמיד שש לטייל אז הסכמתי.

להלן הדיאלוג-

"היי איש"

אהלן

"מה?"

ואלה-כמו תמיד

"קולנס"

אכן קולנס

"מה בלימודים?"

סיימתי לפני 3 שנים

"אה... אז תעשה עוד תואר"

אין לי כוח.

"מה?"

רוצה לצאת מחר לטיול?

"כן. אבל יוצאים מוקדם"

בכיף איש, אבל גשם. אין לי כוח לחזור על גרר

"אז אל תבוא "

לא לא ,אני בא!!!

"איפה אוכלים?"

בשטח.

כאן נעצרה השיחה. המילה הזאת -"בשטח" נשמעת לי מאיימת. אני, שגדלתי על אספלט .שצריך בבוקר קפה של נסטלה,שחייב DTS בבית. המילה הזאת "בשטח" עושה לי צמרמורת.

הארוחה האחרונה שאכלתי בטיול עלתה 210 שקלים .10 מכוניות משופרות מחוץ ל"פונדק הציידים" בגולן...

המחשבה על פיתה רטובה עם שוקולד ואיזה ירק מאודה על אגזוז של ג'יפ לא עושה לי טוב....

אבל ,מסתבר שבג'יפאית ,למילה "טיול גשם" יש משמעויות אחרות...

הסאדיסטים האלה נהנים ליסוע 6 קמ"ש בגשם שוטף, לצאת כל כמה זמן מהאוטו כדי לארגן מחדש את הנתיב ולקשור את הג'יפ עם חבלים לכל מיני חתיכות מהנוף...

להלן המיפרט, כפי שנמסר לי ע"י צביקה.

הג'יפ:

סוזוקי סמוראי.

מנוע:

סטנדרטי , פרט לפילטר פתוח שאני הרכבתי.

בולמים - קפיצי עלים. אתם קולטים? עלים!! כמו האלה של הפרח. עלים!!

רביעיית בולמי "ראנצ'ו".

צמיגים - בלון. כמו של ליצן. וין דיזל היה ליצן.

גג-אין. יש ברזנט.

כל השאר סטנדרטי.

מה לוקחים ל"טיול"? בעוד שאנו לוקחים כסף לאוכל ודלק הם לוקחים:

1 שרשרת

1 חבל

1 ג'ק מיוחד

1קפה

2כפפות עבודה (אני הולך לעבוד. בטיול! פחחח איזה חרא)

2 בגדים חמים.

1דיסק של טופאק (אני מספק)

וזהו. יש עוד 3 ג'יפים ליווי. אני ממש מקווה שאחד מהם בעל כישורי חבישה טובים ודי וי די ברכב.

זה טיול השטח הרציני הראשון שלי (הייתי כבר עם כל מיני ילדי שמנת מלוקקים עם הג'יפ של אבאל'ה, אבל על פי צביקה הם אוכלים בתחת וילדי שמנת) .

בתיכנון:

עליה לרמת הגולן, בחורף, בג'יפ עם גג מברזנט, מוקדם בבוקר,בגשם, במהירות של כ70 קמ"ש (מקסימום 130) על צמיגים שמרעישים, בלי גג, עם טופאק.

גריסת סלעים,היתקעות,היתקעות,חילוץ,מגן דויד אדום,חסד של אמת,חילוץ, היתקעות,חילוץ, פיתה רטובה,היתקעות. הביתה.

תחזיקו לי אצבעות....

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...