Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישהו אמר "הפגנה" ????

זה לא הזמן הכי טוב לצאת להפגנות (במיוחד אם אתה שמאלני)

ולמה אנשים עדיין הולכים למפגשים האלה? תנו לערסים להיתפס

"It's always funny until someone gets hurt...

...and then it's absolutely friggin' hysterical!"

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא שוטר! זה שריף במערב הפרוע!

וואלאק למה אין לך כובע?......

פורסם
שלי הכסופה שחונה על המדרכה בסביון.....איך ??? יפה ???

שווה ביותר.. יש לי תמונות שלה במצלמה הדיגיטלית.. רוצה? :lol:8):p

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
יש בכוונתי לנסח מכתב לראש אגף התנועה מאחר וזה לא המקרה הראשון בו שוטר בוחן מבזה את עצמו ואת תפקידו ומוריד רכב מהכביש על "ליקוי" שהגיע במקור עם הרכב. זכור לי מקרה נוסף של מיני שהורדה בגלל אגזוז מקורי.

לכן אבקש, אם למישהו יש פרטים על מקרים נוספים לשלוח לי בה"פ.

(כן, ידוע לי שרוב הסיכויים שלא יצא מזה כלום, אבל בכל זאת אודה לשיתוף פעולה).

יש לי סרטון שרב בוחן עומד מול אימפרזה טורבו וטוען שיש שם סעפת של הונדה , אינג'קטורים של BMW ואגזוז של רנו :mad::lol::lol::lol:

פורסם

אני חושב שצריך באמת לשים סוף לבזיון הזה.

"מעצר שוא" של אדם, הינו עבירה חמורה ביותר ושוטר שיבצע מעצר כזה צפוי לעונש חמור ביותר ! זאת משום הפגיעה בחופש התנועה וזכויות האדם של זה שנעצר ונכלא.

אני לא רואה סיבה לכך שתישלל מאדם הזכות לעשות שימוש ברכבו התקין והחוקי לגמרי, ע"י שוטר שאינו בקי בחוקים וע"י הגישה המזלזלת באזרח ובזכויותיו כפי שהחלה לנהוג המשטרה אחרונה.

זה מקרה קלאסי של "אדם שהוא בחזקת אשם עד שלא הוכח אחרת", דבר הנוגד את חוק זכויות האדם וחירותו.

דני G.

:mad:

פורסם

מישהו מוכן להסביר לי מה קורה אחרי שמורידים רכב מהכביש????

אני לא מבין מה קורה - לי יש אגזוז פרי פלאו ברכב שאני מניח שאני יכול לקבל הורדה על זה ... אבל מה קורה במצב כזה?!

אני לא מצליח להבין - אומרים , יאללה לקחנו לך את האוטו והלך לך בסביבות ה100000 שקל על אוטו סתם ככה כי בא להם ??????

אני עד עכשיו לא מצליח להפנים מה זה בעצם אומר ש"מורידים לך את האוטו מהכביש"

אני אודה מאוד למי שיוכל להסביר לי... :!:

פורסם

אני לא מבין מה קורה - לי יש אגזוז פרי פלאו ברכב שאני מניח שאני יכול לקבל הורדה על זה ... אבל מה קורה במצב כזה?!

אני לא מצליח להבין - אומרים , יאללה לקחנו לך את האוטו והלך לך בסביבות ה100000 שקל על אוטו סתם ככה כי בא להם ??????

אתה מוריד\מתקן את מה שהורידו לך את האוטו בגללו (למשל אינג'קטורים של ב.מ.וו), עושה טסט מחדש, ומקבל את האוטו מחדש.

הוא לא מוחרם, יותר כמו "מוקפא".

פורסם

אתה מוריד\מתקן את מה שהורידו לך את האוטו בגללו (למשל אינג'קטורים של ב.מ.וו), עושה טסט מחדש, ומקבל את האוטו מחדש.

וחץ מזה הנהג מקבל עוד עונשים? (נקודות,קנס?)

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
אני חושב שצריך באמת לשים סוף לבזיון הזה.

"מעצר שוא" של אדם, הינו עבירה חמורה ביותר ושוטר שיבצע מעצר כזה צפוי לעונש חמור ביותר ! זאת משום הפגיעה בחופש התנועה וזכויות האדם של זה שנעצר ונכלא.

אני לא רואה סיבה לכך שתישלל מאדם הזכות לעשות שימוש ברכבו התקין והחוקי לגמרי, ע"י שוטר שאינו בקי בחוקים וע"י הגישה המזלזלת באזרח ובזכויותיו כפי שהחלה לנהוג המשטרה אחרונה.

זה מקרה קלאסי של "אדם שהוא בחזקת אשם עד שלא הוכח אחרת", דבר הנוגד את חוק זכויות האדם וחירותו.

דני G.

:mad:

:mm_yeah: אבל איך נלחמים בתחנות רוח?

Finger's gonna kill me.

פורסם

וחץ מזה הנהג מקבל עוד עונשים? (נקודות,קנס?)

נקודות - לא :!:

קנס - כן :?

הקנסות הם: 250-1000 ש"ח, תלוי על מה הורד הרכב וע"י מי.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...