Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים , אפשר אולי להכין תביעה יצוגית כלשהי של אנשים שנפגעו במקרה דומה , אם נאסף כמה אנשים כ"א עם המקרה הפרטי שלו (הורדה מהכביש בשל אבחון לקוי של שוטר\מתחזה לבוחן\בוחן תנועה ) אולי נוכל להשפיע איכשהו , אני אישית מוכן להשתתף כספית למרות שעדין לא נפגעתי ישירות (ואני מאמין שזה רק ענין של זמן)

בכבוד רב

חן.

אלפא רומיאו , הנעה אחורית V6 24v Twin-Turbo

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה יכול לדבר עם עורך-דין במידה וזה מקורי...

ואתה יכול לקבל פיצויים על עוגמת נפש. אני ממליץ לך לברר.

לא רק על עוגמת הנפש. אפשר לתבוע על זמן מבוזבז, ימי עבודה שהפסדת בגלל העיקוב הזה, ובטח יש עוד...

אני הייתי הולך עד הסוף.

דניאל

פורסם
מישהו אמר "הפגנה" ????

זה לא הזמן הכי טוב לצאת להפגנות (במיוחד אם אתה שמאלני)

ולמה אנשים עדיין הולכים למפגשים האלה? תנו לערסים להיתפס

דרך אגב..

הבחור שנפצע, גיל נעמתי...

חבר שלי מאז הטירונות (אותו אוהל מזוין בשיבטה המזויינת)..

ומה שיש לו לספר על המקרה המצער הזה פשוט מצחיק עד כדי טירוף ומסתכם בכך שגולנצ'יקים מטורפים על כל השכל!!!

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם
יש בכוונתי לנסח מכתב לראש אגף התנועה מאחר וזה לא המקרה הראשון בו שוטר בוחן מבזה את עצמו ואת תפקידו ומוריד רכב מהכביש על "ליקוי" שהגיע במקור עם הרכב. זכור לי מקרה נוסף של מיני שהורדה בגלל אגזוז מקורי.

לכן אבקש, אם למישהו יש פרטים על מקרים נוספים לשלוח לי בה"פ.

(כן, ידוע לי שרוב הסיכויים שלא יצא מזה כלום, אבל בכל זאת אודה לשיתוף פעולה).

יש לי סרטון שרב בוחן עומד מול אימפרזה טורבו וטוען שיש שם סעפת של הונדה , אינג'קטורים של BMW ואגזוז של רנו :mad::lol::lol::lol:

אני מת לראות איך התאימו סעפת של הונדה למנוע בוקסר של אימפרזה

לא נעים לחשוב איך הייתי מתפוצץ לבוחן בפנים מצחוק :lol:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

יש לי סרטון שרב בוחן עומד מול אימפרזה טורבו וטוען שיש שם סעפת של הונדה , אינג'קטורים של BMW ואגזוז של רנו :mad::lol::lol::lol:

אם אין מידע לכך שכל הרכיבים הנ"ל הם מקוריים מהמפעל זה לא יעזור לצערי. אני לי כוונה לתקוף את חוסר המקצועיות של הבוחנים באופן כללי, אלא רק את הנקודה הספציפית הזו, שהם באים עם "רשימה" של אבזור שכביכול אינו קיים בשום רכב, מבלי להבין שישנן מכוניות שמגיעות כך במקור.

משום בחינה מעשית אין אפשרות לשים ברכב מסוג סואבארו אימפרזה טורבו , אינג'קטורים של BMW וסעפת פליטה\יניקה של הונדה. ואפשר דיי בקלות להביא אי אילו בוחן של סובארו שישים את חותמו על העניין !

פורסם
מישהו אמר "הפגנה" ????

זה לא הזמן הכי טוב לצאת להפגנות (במיוחד אם אתה שמאלני)

ולמה אנשים עדיין הולכים למפגשים האלה? תנו לערסים להיתפס

דרך אגב..

הבחור שנפצע, גיל נעמתי...

חבר שלי מאז הטירונות (אותו אוהל מזוין בשיבטה המזויינת)..

ומה שיש לו לספר על המקרה המצער הזה פשוט מצחיק עד כדי טירוף ומסתכם בכך שגולנצ'יקים מטורפים על כל השכל!!!

זה בכלל לא מצחיק , מדובר על כך שהצבא שלנו הולך ונעשה פאשיסטי.

כמו שאמר כבר איזה קצין אדיוט - לא ידענו שזה ישראלי , חשבנו שזה ערבי... :evil: נדמה לי שאפילו חיות כבר אסור לצוד ככה חופשי בארץ , ואנחנו עוד קוראים להם חיות אדם על המחבלים המתאבדים שלהם...

לפני שאתם קופצים , אז כן , אני יפה נפש. נכון שאם היה נופל לי לידיים איזה מתאבד הייתי מוציא אותו ארוז בצורת סלאמי קניאק,אבל הזילות הזו של חיי אדם גם בצד שלנו פשוט גורמת לי בחילה... :mad:

אה , ולנושא של הת'רד.

בהנחה שניתן להוציא אישור מהיבואן על מקוריות הדוושות , האם לא ניתן להגיש תלונה למח"ש על (כנאמר ב"גבעת חלפון") גיוס שווא של אזרח סרק ?

פורסם

קודם כל - יש להחזיר את האוטו לכביש, ע"י קבלת אישור מהיבואן שהאוטו מגיע עם דוושות אלומיניום במקור.

שנית יש להגיש תביעה קטנה נגד הבוחן שהוריד את האוטו מהכביש, כיון שחרג מסמכותו, והוריד מהכביש רכב תקין לחלוטין.

הנזק הוא:

1. עלות ימי עבודה שאבדו במהלך הטיפול בקבלת אישור היבואן, מעבר הטסט.

2. עוגמת נפש שנגרמה עקב התנכלות של הבוחן למכוניות ספורטיביות.

3. עוגמת נפש עקב ביטול הטיול שתוכנן בסוף השבוע לאילת.

לא בטוח שהתביעה תתקבל, כי יתכן שבית המשפט יקבע שפעולת השוטר היתה רק רשלות ולא חריגה מסמכות. כדי לבטח נגד מקרה כזה יש לתבוע (באותו כתב תביעה) גם את משטרת ישראל.

לדעתי - הזכיה מובטחת.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

מה זה משנה אם זה נקרא חריגה מסמכות או רשלנות? הוא גרם עוגמת נפש לאזרח תמים נקודה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אצלי הדוושות הגיעו כציוד מקורי. הבוקר פניתי למחלקה הטכנית שלי פיג'ו וביקשתי אישור על מקוריות הדוושות ברכב. הם הבטיחו לשלוח לי מכתב בדומה לאישור שינוי מידת צמיגים שמתיחס לרכב הספציפי (שם + מספר רכב).

לא יאומן הקטע הזה.

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם
מה זה משנה אם זה נקרא חריגה מסמכות או רשלנות? הוא גרם עוגמת נפש לאזרח תמים נקודה.

אם זו רק רשלנות - הבוחן אינו חייב אישית, אלא המשטרה צריכה לפצות את הנפגע.

אם זו חריגה מסמכות - (כמו למשל, אם נסעת 90 קמ"ש בכביש גהה - ברור שאין סמכות לתת הזמנה למשפט) אז השוטר חייב אישית לפצות את הנפגע.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

• תוכן חדש...