Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נתפסתי ברחוב זבוטינסקי בשעה 02:00 על מהירות 90 ששם מותר רק 50 עצרו אותי לקחו רישיונות וביקשו מימני לעשות בדיקת אלכוהול.. היתעקשתי טיפה ולבסוף עשיתי.. לאחר מיכן לקחו אותי לעוד מקום ליד דרך השלום לעשות בדיקת ינשוף כי שמה לא היה להם... שמה היתעקשתי גם ושאלתי אם אני יסרב מה יהיה אמרו לי הכל אבל מיתוך פחד שלא ידעו באמת ששתיתי לא עשיתי סטומרת נתנו לי לעשות פעם אחת וניסיתי לשחק עם זה כדי לבלבל את הבדיקה ואמרו לי שלא הצליח ועלייך לעשות שוב והיתעכבתי היו עוד שמה שערכו את הבדיקה ועוד פעם נתנו לי ושוב ניסתי לשגות את המכשיר.. וכתבו לי סירוב כלאחר 40 דקות. ולאחר מיכן לקחו אותי לתחנת רמת גן שם ישבו וחקרו שוב את העיניין עד שבא הקצין וכתב מה שכתב.. החרים לי את האוטו והרישיון לחודש וזימון למשפט. בדוחות שנימסרו לי כתוב סעיפים - 62 3 64 ד 64 ד א 39 א . אני יודע שעונש הוא חמור. רציתי מיכם היתיעצות בעורך דין טוב ומה העונש בערך ואיזו זיכוים יכולים לזכות אותי במישפט. אני נהג חדש כ9 חודשים נהגתי מעל המותר ב40 קמש ולפי סירוב בדיקה בינשוף נהגתי כשיכור. תודה על עזרתכם.

לא יודע איך אתה אוהב את זה אבל אני אומר שתכין המון חומר סיכה...

ותקנה את ספרי התאוריה שוב וכמובן תתקשר למורה לנהיגה שלך עוד 3-5 שנים

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

אני לא אומר שלעברינים לא מגיע הגנה כלשהי, בפרט שאלה כללי "משחק" ידועים ומקובלים,

גם איוון דמניאוק, זכה לעו"ד שקם להגן עליו למרות מעשיו.

מעניינת אותי השאלה התאורטית כמובן, מה היה מרגיש עו"ד לתעבורה אילו העבריין שהוא הולך להגן עליו ולהחזיר לו את רישיונו, היה חלילה פוגע בו או בבן משפחתו תוך כדי שיכרות? האם גם אז היה יוצא מגידרו להגן עליו תמורת X שקלים ?

אני חושב לעצמי, מה היה קורה אילו עורכי-הדין היו מחליטים שאינם מגינים על נהגים שתויים. איזו סיבה יש לנהג לצאת לדרך ולנהוג תחת השפעת אלכוהול או סם. זאת בפירוש עבירה שאי אפשר לומר עליה בטעות, זה לא מהירות שקצת גלשנו, זה לא עצור שרק האטנו, זה לא וינקר שרק שכחנו, או אולי קו לבן שלא הספקנו לסיים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר , מה מרגיש עורך דין שמגן על רוצחים , אנסים , גנבים ?

אין מה לעשות עם זה ומי שבוחר להיות עורך דין צריך לדעת להפריד בין עבודה לבין מה הייה קורה אם .

פורסם

אמיר, לשאלתך:

עו"ד שלי הגן על חבר של אחותי בתיק של נהיגה בשכרות:

הבחור שתה רק קוקטייל אחד, הוא לא הרגיש שיכור, הוא לא ידע שיש לו אקסטרא אלכוהול בדם.

אז כמו "עצור שרק האטנו" זה "רק קוקטייל אחד".

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

עשית את זה פעם פעמיים והפחד הפסיק אז המשכת? :| יפה, מעניין באיזה מצב היית יושב עכשיו בידיעה שחס וחלילה אחד מאותה המסיבה\בר שחזרת ממנה לא חזר הביתה וכבר לא אכפת לו ולמשפחה שלו מרישיון או מהמשטרה.

מה תגיד על זה?

תפרד מהרישיון שלך להרבה מאוד זמן עם או בלי עו"ד.

בכל מקרה : שמו של העו"ד הוא "דוד גולן" , לעוד פרטים עליו תיצור קשר עם DANY שהגיב לך פה בשרשור.

פורסם

מה יהיה עם כל אותם שיכורים שבשישי אני מפחד כל כך מהם!?

אני אשכרה לא מוציא את האוטו בימי שישי מהפחד שיבוא איזה טמבל כמוך ויכנס בי כי הוא החליט להתחיל לחפש את התחנה ברדיו שהוא אוהב כי לא ממש אכפת לו מהחיים שלו או שלי.

בדרך קבע אני כבר בשישי לא יוצא עם האוטו כבר מעל שנה, ואם כן זה עם הליסינג אך ורק למקומות קרובים ולא מעז להפיל טיפה של אלכוהול לגרון. וגם זה לא בגלל שאני לא סומך על עצמי כשאני שתוי, או מפחד מהחוק. אני פשוט מפחד על החיים שלי.

רק אוסיף ואומר שחברתי סוף סוף בשעה טובה הוציאה רישיון (מוטב מאוחר מאשר לעולם), וזה כל כך כיף באמת לבלות את ימי שישי מהצד הימני של הרכב שתוי או לא, בידיעה שאני יגיע הבייתה בשלום כל פעם מחדש. שוב אלא אם כן אני יפגוש אותך על הכביש.

אין לי אלא לאחל לך שלילה ארוכת טווח והסתגלות לכלי הרכב החדש שלך הלא הם נעליי הנייקי המעולות שמגיעות עם החרמת הרכב.

אגב, יש איזה שהוא גוף במשטרה שאפשר לתרום לו כסף עבור בדיקות אלכוהול בפרט? הבנתי שהבדיקות יקרות ולכן הם לא מוציאים לפועל המון בדיקות שלפי תחקיר ראשוני של השוטר בשטח מתרשם שייתכן והבדיקה גבולית מאוד.?

אבי.

פורסם

פורש,

פיספסת את הנקודה.

השאלה היא לא מה היה קורה אם היו פוגעים באלמוני, השאלה היא האם היה מגן תמורת X שקלים גם על הנהג השתוי שפגע באמא/ילד/אח של העו"ד?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

חחחח מסכן הילד, הנזיפות בפורום חמורות יותר ממה שהוא קיבל בבית מאבא שלו.:lol:

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם

מעניין אותי לדעת כמה הבחור שתה, אח"כ נראה אם הוא מסכן או לא.

אם הוא שתה ליטר בירה ועלה על ההגה 3 שעות אחרי החצי הראשון שעתיים אחרי החצי השני, זה לא נורא מבחינת הראש, אם הוא פירק חצי בקבוק וודקה ועלה להגה, אז מגיע לו.

פורסם

אכן אני ממליץ על דוד גולן,גם זול יחסית.אני מעריך שיעלה לך בערך כ-6 אלף(אצל עורך דין זה).:-(

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אף אחד לא נוהג בקליאו שלי. לא החבר הכי טוב מגיל 11 שמבקש סיבוב, לא אבא שלי ולא אנשים עם כסף ביד שמעוניינים לקנות. ביום שישי, בדרך חזרה מאירוע, הקליאו כולה של חברה שלי.

גם שיכור, גם טס 90 בתוך אזור מגורים (פוזות על החבר'ה הא?) וגם יש לך פז"מ של במבה מאחורי ההגה!?

אם היית "גבר" מספיק כדי להגיע למצב הזה אני ממליץ לך להיות "גבר" מספיק כדי לוותר על עו"ד ולשאת בתוצאות.

אני האחרון שיתפלצן פה אבל המקרה שלך עובר כל גבול (אני מתקשה להאמין שהוא אמיתי). רק תחשוב שעוד טיפה ויכלת לפתוח פה *שירשור עם הכותרת "נהגתי שיכור ודרסתי הולך רגל למוות, יש המלצות לעו"ד?"

תגיד תודה שככה זה נגמר. סוף סוף המשטרה עושה מאמצים במקומות הנכונים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

עזוב דרסתי

אם זה היה בת"א, רחוב ז'בוטינסקי הוא חד סטרי בחלקו, דו סטרי בחלקו האחר, קשה מאד לתנועה ועמוס בעצים מ2 צידי הכביש

מעניין איך היה נראה מקרה תאונה של 90 קמ"ש לתוך עץ עקב בור בכביש/כל מפגע אחר.

(לא סתם השאלה שלי הייתה אם זה קרה בר"ג או בת"א, כי 90 בר"ג זה לא שד כ"כ נורא כמו הנסיעה שתוי)

פורסם

הנזיפות פה קשות ממה שחשבתי ומה שתיארו לי בתחנה שמה אמרו לי בין 1-2 שנים ולא כמו שאחד כאן אמר 3-5 .

אני יודע שזה חמור ואני באמת מודה לאותם שוטרים ששם ניתפסתי ולא במיקרה אחר מעורבת בתאונה קשה ואני מצדיק כל אחד ואחד פה שמדובר ברשלנות ואי אכפתית כלפי הנוסעים בכביש .

את העונש אקבל בסבלנות וטוב שלא היה קורה יותר מכך.

שמעתי על עורך הדין גולן מהמון אנשים ונהגי מוניות תמימים שעברו דרכו . הוא היום בנאדם מבוגר הוא מיתמחה מאוד אבל כמו ששמעתי מכמה שקרובים אליו בימים אלו הוא שולח נציגים שלו ומיתלמדים אז עדיפות שלי לא לפנות אליו.

הייתי אצל עורך דין כרגע חבר של דוד שקיבל אותי אפילו בשעות כאלו ואמר שעדיף לדבר קודם עם השוטר אגף התעבורה להגיע להסדר ולצאת בתוצאות לפני המשפט כך שיהיה פחות הוצאות לגבי משפטים שגוררים משפטים ואי הודות למיקרה.

נעצרתי ברחוב זבוטינסקי אחרי הרמזור עם היתמזגות מימין שעולים מאיילון דרום ולאחר הועוברתי לירידה לאיילון דרום בדרך השלום עד לעיכוב בתחנה.

שתיתי 2-3 כוסות בירה עם סירוב לבדיקה במכשיר הינשוף. בבדיקת המאפיינים שלי היא הייתה ישר- יבש.

ותודה לחברי הפורום שעזרו לי להיתעודד ולהמשיך הלאה. ומימני הלאה לחברים לאנשים שלא כדאי. ששותים לא נוהגים.

פורסם

חבל שאנשים מבינים את זה רק עכשיו אחרי שהם נענשים.

"אם שותים לא נוהגים" אמר הבחור..משכיל הייתי אומר

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

• תוכן חדש...