Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פירלי P6000 זו בדיחה רעה .

על איזה רכב יש לך נסיון איתם?

ה- P6000 במידות של הראלי בעלי treadwear נמוך יותר מה P6000 במידות גדולות יותר (180, אם לדייק).

הם אוחזים טוב, מתקשרים טוב, נותנים תגובות היגוי מצויינות, ואני נהניתי איתם מאוד בכביש, והצלחתי איתם מאוד במסלולי ג'ימקאנה, ויצא לי להשוות מול מספר צמיגים אחרים במידות האלה (175/60/14 או 185/55/14).

לפני שקניתי אותם גם קראתי ביקורות לא טובות על הצמיג, אבל כל הביקורות השליליות היו מאנשים שנסעו עם הצמיגים האלה במידות הגדולות יותר, על מכוניות ששוקלות כפול מהראלי, וכפי שאמרתי, הצמיגים האלה שונים כנראה בהרכב שלהם מהמידות הקטנות שמתוכננות עבור הראלי וה RSI (כי אלה למיטב ידיעתי המכוניות היחידות עם 175/60/14 כמידה מקורית. אולי גם סופר 7 על גרסאותיו ורפליקותיו)

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

כבר לא כל כך זוכר על איזה רכב ( נראה לי וולקן , לא בטוח ) , רק זוכר שהאחיזה היתה בדיחה .

מלבד זה לכל מי שהיה צמיג כזה מהחברה' לא היה מבסוט . בלשון המעטה .

גם על RSI של חבר אם אני לא טועה היה צמיג כזה והוא לא היה מאושר והרכב די קרוב לראלי שלך מבחינת גודל סגנון והתנהגות . וזו גם אותה מידת צמיג כמו שאני זוכר .

לגבי מידות גדולות יותר כמו שאתה אומר , רוב הצמיגים האלו נראו על גולף GTI דור 4 שגם ככה ההתנהגות היתה בדיחתית והצמיגים האלו לא תרמו ממש לעומת SP8000 או SP9000 בזמנו שדי הבריקו ביחס אליהם .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

fנראה ההחלפה הזאת יוחלפו הצמיגים ברביעיה שפשוט תהיה מחברה טובה והחלפה הבאה כבר יהיה מעבר ל 15.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לחבר טוב היו P6000 על מיאטה NA (מידה של 185.60.14) על משקל של 980 ק"ג (גרם לפה או לשם).

הוא לא היה ממש מרוצה מהם, ודי מהר החליט לעבור למידה 15" ע"מ להגדיל אופציות.

המעבר היה ל- F1, אגב, והחיוכים בהתאם.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...