Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לעץ הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=223830

יש לי בבית ראוטר אלחוטי.

איך אני יכול לאבטח אותו כך שלא יהיו לי שותפים לא חוקיים?

תודה רבה

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

הצפנה או\ו MAC FILTERING לצורך בידוד מחשבים אחרים מהרשת שלך ,ראה בחוברת ההתקנה של הנתב.

לעיון בנושא :

http://freeworld.co.il/article.php?id=181

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

על הנייר,

הצפנה + MAC FILTER[הראוטר עונה רק לכרטיס הרשת שהגדרת לו ולא לשום דבר אחר],

בפועל, 5 דקות עם מחשב נייד ואפשר להתחבר לכל רשת אלחוטית בעלת ראוטרים פשוטים.

----

פורסם

לפי מה שאתה אומר, אתה יכול להסתובב עם המחשב הנייד שלך ולהתחבר לרשת עם WPA2 שגם יש בראוטרים פשוטים תוך 5 דקות ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כמו שGSI כתב , היום גם הראוטרים הפשוטים ביותר תומכים לפחות בWPA1PSK שביחד עם AES ומפתח ארוך - לא 5 דקות ולא נעליים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כן.

זה לא ממש הגנה רצינית בפני עצמו.

MAC FILTERING

SSID מוסתר

וWPA2 - זה כבר מסתכם לאבטחה לא רעה בכלל ברשת ביתית.

רק לזכור לתת סיסמא ארוכה.

Then dying is forgetting

פורסם

מעקב אחר ההוראות בחוברת ההוראות. :roll:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כמו שליביו כתב זה די מספיק כמו"כ כדי לבדוק פעם ב.. את הלוגים של הראוטר במידה ויש לבדוק שלא היו חיבורים כאלו ואחרים מכתובות לא מזוהות.

בקשר לMAC SPOOFING זה ממש לא בעייה. יש לזכור שלא צריך להשתגע סה"כ לא מדובר לרוב על דברים רציניים שעוברים ברשתות ביתיות מעבר להמלצה שכרטיסי אשראי ורכישות אלקטרוניות יש לבצע רק ואך ורק מחיבור ETHERNET ישיר(!!)

אבי.

פורסם

סתם בשביל ההתעניינות: איך בעצם פורצים לרשתות אלחוטיות ביתיות? איזו תוכנה עושה את זה ואיך?

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

ובנימה יותר רצינית מלהגיד שם של סניפר (ETHEREAL או וובשארק בגירסא החדשה , גם אני מגניב עכשיו) , יש הוצאות של לינוקס מיוחדות לPENETRATION TESTING (בצורה רצינית כן ? לא סניפר משוכלל).

מכיוון שחלק מהדברים האלו בחינם להורדה והם כלים די חזקים והרסניים , אני לא אכתוב שמות , אבל לכל מי שיש גוגל , קצת ידע באנגלית וסבלנות - אין בעיה למצא.

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...