Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע שני הצעות למגברים

rockford 1001BD משומש ב1200

rockford t5001BD חדש ב1500

מאם המגברים האלו מתאימים?

אם יש המלצות נוספות הן יתקבלו בברכה.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

מה התנגדות סופית של הסאב? לטעמי תוסיף קצת וב2000 תקנה סאנדאון 1000d חדש עם אחריות. 600rms ב2 אום(שמספיק לסאב שלך)או 1000 ב1 אום.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הסאב מורכב משני סלילים של 8OHM כך שההתנדגות הסופית הכי רלוונטית היא 4 OHM ובעל יכולת ספיגה של 650W RMS.

הסאנדאון 1000 ב4OHM מספק בערך 300

הרוקפורד T5001 מספק בערך 250W

והרוקפורד 1001BD מספק בערך 500W

יש ברור?

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

אופציה נוספת. ארפקיווק (שאצלי בחתימה.)

ב 12V.

נותן 600W RMS ב 4 אום.

ו1200W RMS ב 2 אום

ב 14.4V

נותן 700W RMS. ב 4 אום

ו 1400W RMS ב 2 אום.

מרים היום 12W7. שהוא 1000W RMS ב 3 אום.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כמו שכתבתי בהתחלה התקציב שלי עמד על סביבות ה1000 שקל וחרגתי מימנו די משמעותית, לכן אני לא יכול להרשות לעצמי עכשיו מגבר שמכפיל את הסכום ועוד הוא רק 300 W ב4 אוהם.

לגבי הרוקפורדים, הבנתי שיש שני דגמים t500-1bd ו t5001bd, השני נותן 300W ב4 אוהם אבל לפי תעודת הלידה שלו 411W.

הארפקיווק חורג את התקציב, ובנוסף העדיפות היא למגבר חדש.

מה שמחזיק אותי מלקנות את ה1001bd זה שהוא מגבר די ישן, ואני די חושש לבלאי ברכיבים.

מה אתם ממליצים הלאה?

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

יש מגבר 2 ערוצים מצויין ונכנס לתקציב,

Mac Audio Z2200

600W RMS ב4 אום גישור.

מונובלוק יהיה מאוד יקר בשביל לקבל הספק של 400W ל4 אום ומעלה.

תלך על מגבר אנלוגי 2 ערוצים חזק.

תמיר

פורסם

מחזק את תמיר.

בתקציב הנ"ל חפש לך מגבר 2 ערוצים חזק שיתן לך באוהם באיזור ה500 RMS

הייתי ממליץ ללכת על מגבר אחר מהZ2200 - אני אישית לא אהבתי את המגבר כאשר הוא מגביר סאב מספר פעמים לא התקבל סאונד טוב ונעים .

פורסם

מגברי 2 ערוצים הם בדרך כלל מסוג AB, ואם ההספק שלהם בגישור ממש גבוה כמו למשל הZ2200,אני חושש שמערכת החשמל לא תספק לו מספיק זרם ואז גם ההספק שלו ירד, בנוסף האיכות יורדת כאשר מגשרים ולכן עדיף לחבר לערוץ אחד ישירות.

כרגע הסאב יושב על 75.4 בגישור ואני ממש לא מרוצה, הוא נישמע מרוח ולא מדויק.

כמה הספק אתם חושבים שאמור להספיק לסאב הזה, אולי אין צורך בלחפש מגבר של 600RMS ואני יכול להיסתפק בשקט ב400RMS?

צריך גם לקחת בחשבון את מערכת החשמל של הרכב, שמלבד שלושת הגדולים היא לא משודרגת וגם אין אפשרות לשדרג אותה, לכן הכיוון שלי מההתחלה הוא היה למונו CLASS D.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

600W לסאב, כול מערכת חשמל סטנדרטית תוכל לבצע, אל תשכח שאתה לא שומע תדר קבוע 30HZ, אתה שומע בסהך הכול מוזיקה, ככה שממוצע ההספק הוא נמוך יותר, 400-500 גג,

לכן הצריכת חשמל בCLASS D תהייה נמוכה עד 20% פחות, ובמקרה של ההספק הזה זה בכלל לא קריטי.

האיכות לא יורדת שמגשרים, זה לא נכון.

ההשפעה הישירה על הצליל זה התיבה שלך, אולי אתה צריך להחליף לאחת שתתאים לך יותר, המגבר חלש ואולי אתה מושך אותו לגבולותיו.

תמיד יש העדפה למגבר דיגיטלי לסאבוופרים, אבל אם התקציב שלך 2 ערוצים יהיה הפתרון שלך.

תמיר

פורסם

הייתי בוחר ברוקפורד 1001BD בלב שקט.

מגבר חזק שמספק את מה שצריך, מתי שצריך, בלי יותר מדי משחקים.

יש שניה או לא, האמינות שלו לא מאכזבת!.

אגב, שאין מה להשוות בין המגברים החדשים של רוקפורד, לחדשים.

דבר אחד שהפוך מיין, זה רוקפורד, הם לא משתפרים עם השנים, הם רק חוסכים.ואני לא מדבר עם מגבר שמתיישן.

אלא על מגברים מהשנים הקודמות שלהם, שהיו מהונדסים כהלכה, וגם מספקים את מה שהם צריכים, ולא מספקים לך תעודות לידה מודפסות מראש.

למרות גילו של ה 1001BD , הייתי בוחר בו.

משהו במגברים החדשים שלהם לא כובש את הלב שלי :( [וכן, יצא לי לשחק קצת עם שני הדגמים שהזכרת] לא הספציפיים, אבל הבנת אותי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
מה התנגדות סופית של הסאב? לטעמי תוסיף קצת וב2000 תקנה סאנדאון 1000d חדש עם אחריות. 600rms ב2 אום(שמספיק לסאב שלך)או 1000 ב1 אום.

התקציב של הבחור הוא 1000ש"ח+-, זה אומר 800-1200 ש"ח, זה נקרא גמישות.

2000ש"ח זה כבר שפגט עם עמידת ידיים..

מה קרה? יד שניה זה לא מספיק טוב:).

אנשים פה שוכחים מהר.

לפותח התרד', קח את ה1001, מגבר מעולה, אמין וחזק.

גם המחיר הוא מצויין.

under construction..

• תוכן חדש...